• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

hadi bakalım, herşey gönlünce olsun inşaallah :) Affına sığınarak bişey sorıcam , diyet ve sporla halledilemeyecek kadar sorunlumu karnın ? Canını yakmak memelerden sonra tekrar zor ondan sordum :KK43:
Teşekkür ederim.. Diyet ve spor vazgeçilmezim zaten.Hamileliklerden dolayı esneyen bir karın derin var.Ve tabi ayrılan kasları tekrar birleştirmek imkansız.. Bu yüzden bu tarz ameliyatı olmam gerekiyor..

Canim , Allah yardimcin olsun senin ve Askkitabinin. Dua edecegiz sizin icin .Hersey cok guzel olacak , ben birazdan cikacagim aksama dogru evde olurum .Ama telden gorusuruz . Nessira lutfen mesajla bilgilendirsin beni. Cok opuyorum :KK15::KK60::KK68:

Cok tesekürler berraticim.... Arzum ilk girdi ben bekliyorum. Offff haydi ama...

Kiz arzum ask olsun siramialdin , önce ben girecktim?? ;)
Rüyalardasin sen simdi...

kızlar arzum'un ameliyatı için fazlanazlıyla sabah erkenden gittik amelıayt öncesi çok heyecanlıydı ameliyata girerken ağlıyordu ayy cnm benim ya kıyamam ona 10 30 amelıyata alındı ve 14 30 da ameliyattan çıktı durumu iyi tir tir titriyordu klasik durum bilirsiniz serum agrı kesici derken ağrısı dindi çok iyi merak etmeyin zaten afetti iyice afet oldu.

Arkadaşlar Arzum'un hepinize selamı var, merak etmeyin diyor, kendisi iyi ama henüz daha başı çok dönüyor bu yüzden ekrana bakıp yazamıyorum diyor. Kendini daha iyi hisettiğinde sürecini paylaşacak mutlaka.

Arkadaşlar Arzum'un hepinize selamı var, merak etmeyin diyor, kendisi iyi ama henüz daha başı çok dönüyor bu yüzden ekrana bakıp yazamıyorum diyor. Kendini daha iyi hisettiğinde sürecini paylaşacak mutlaka.
Aslm sende selam soyle Allah daha iyi etsin bir an once iyilesir insallah

Merhaba kızlar. Buğünde hastanedeyim,dün çok midem bulandı ve kustum.Karnım uyuşukluk ağrı çok olmadı.İlk saatler oldu sonra ağrı kesiciler fayda etti Allah'tan.. Buğün inanılmaz gerginlik ve baskı hissi var.İdrar sontası bu sabah çıkarıldı,Drenim takılı hâlâ.Ağrımı gittikçe fazla hissediyorum. Baş ağrım ve dönmesi var. Çok telefona bakıp yorum okuyup yazamıyorum inanılmaz başım dönüyor o yüzden yazmadım.. Sanırım biraz ağır atlatıyorum.Burun da işlem oldu,fıtığım ın durumu çok kötüymüş. Detayları sonra yazarım kızlar.. Öpüyorum hepinizi.

Merhaba kızlar. Buğünde hastanedeyim,dün çok midem bulandı ve kustum.Karnım uyuşukluk ağrı çok olmadı.İlk saatler oldu sonra ağrı kesiciler fayda etti Allah'tan.. Buğün inanılmaz gerginlik ve baskı hissi var.İdrar sontası bu sabah çıkarıldı,Drenim takılı hâlâ.Ağrımı gittikçe fazla hissediyorum. Baş ağrım ve dönmesi var. Çok telefona bakıp yorum okuyup yazamıyorum inanılmaz başım dönüyor o yüzden yazmadım.. Sanırım biraz ağır atlatıyorum.Burun da işlem oldu,fıtığım ın durumu çok kötüymüş. Detayları sonra yazarım kızlar.. Öpüyorum hepinizi.

Canım çok çok geçmiş olsun, inşallah hemencik geçer bu şikayetlerin ve normal yaşantına en kısa sürede dönersin. Öpüyorum, kendine iyi bak, dinlen, foruma falan çok bakma şimdilik :)

Gecmis olsun canim....

üzülme gececek canim gececek yavas yavas, yorma kendini. Yazi düsün baklavalari düsün adonisleri düsün...

Farkli geciriyoruz demek, ben cok iyiyim hic agrim falan yok. 3 tane Drainlerim vardi sabah cikarti, oda hic agrimadi, cok korkmustum agri olacak diye!..

Ben Lipoda yaptirdim firsati degerlendirdim anliyacagin ;) sirt, simit, bacak iciler! Ama Dudaklara yag enjektesinden vazgectim kiz. Son anda yani ameliyata girmeden tirstim :KK17:istemiyorum dedi, doktorum gülmeye basladi, "narkoza kadar zamanin var kararini degistirmeye hakkin var"dedi:KK48:

Kendine iyi bak canim, güzel haberlerini en yakinda bekliyorum :KK60:

Sen lipoderm yaptirdin mi??

Lipo oldu canım.. Yan bel kısımlarımı hep çizdi,o otururken simit olan yerler gitti.Hatta sırta doğruda biraz çizdi.. Fazlalıkları hep temizledi galiba.. Maşşallah sen benden iyisin,ben nefes alıp vermekte bile zorlanıyorum şu an

Dudaklar ne durumda?

Back