• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Bende yandan dönerek kalkiyorum ama tek basima yapmiyorum kesinlikle! Yardimci sart bana! Ama oturma pozisyonuna geldigimde, rahatliyorum!
Biraz önce uzun süre geriye yaslanarak oturdum bayağı. Ama doğrulamadım mesela zor oldu,kızım yardımetti sırtımdan tutarak.. Asla zorlamıyorum Allah korusun gerim gerim gerildik zaten dikişlere birşey falan olur Allah korusun..
Tek sıkıntım tuvalet sorunu şu anda.. O sıkıntı yapıyor..

:-)
Biraz önce uzun süre geriye yaslanarak oturdum bayağı. Ama doğrulamadım mesela zor oldu,kızım yardımetti sırtımdan tutarak.. Asla zorlamıyorum Allah korusun gerim gerim gerildik zaten dikişlere birşey falan olur Allah korusun..
Tek sıkıntım tuvalet sorunu şu anda.. O sıkıntı yapıyor..

Aynen oturmak daha iyi geliyor sani degil mi, uzanmaktan??
Ay aman aman ne zorlamasi!!! :KK17:
Bogazima birsey takildi Az evel öksürük tutu, öldüm öldüm!!!!!!!!!!!!! Ic dikisleri hisetim, biran patliyacak zanetim o derece!!! Hemen su ictim öyle rahatladim!
Esimde hemen panik oldu, ambulans falan cagirayim mi dedi:-)

:-)

Aynen oturmak daha iyi geliyor sani degil mi, uzanmaktan??
Ay aman aman ne zorlamasi!!! :KK17:
Bogazima birsey takildi Az evel öksürük tutu, öldüm öldüm!!!!!!!!!!!!! Ic dikisleri hisetim, biran patliyacak zanetim o derece!!! Hemen su ictim öyle rahatladim!
Esimde hemen panik oldu, ambulans falan cagirayim mi dedi:-)
Aman öksürük en tehlikeli olan dikkat et.. Ambulansmı :-) Ne güzel kız bak panik yapmış ;)

Yazamadım yaa:)öksürük tutunca hemen karninızi tutun ve su için kahkaha atmayin o zamanda çok acı oluyor kızlar iç dikişler çok önemli aman dikkat bu kadar sıkıntıdan sonra ..

Yazamadım yaa:)öksürük tutunca hemen karninızi tutun ve su için kahkaha atmayin o zamanda çok acı oluyor kızlar iç dikişler çok önemli aman dikkat bu kadar sıkıntıdan sonra ..

Ama tutunca da agriyor. :(....yani ilk zamanlar icin mi bu gecerli ? Cünkü icdikisler herzaman kalacak:KK64:

arzum77 arzum77 canım az önce askkitabi askkitabi nada yazdım sizi kıskana kıskana işim bitti vallaha .:KK71::KK71::KK71:
ayy napıyım bende bir an önce olsun bitsin istiyorum . sabırsızlanıyorum :rolleyes:
bir an önce eski rahatlığınıza dönün inşaAllah ...sonradaaa :-):KK47::KK47::KK47::-):-):-)
Kıskanma kızzz valla sezeryanlı gibi geziyorum evin içinde. Normal doğum yaptım ben ama az çok sezeryanlıların ne çektiğini anladım yani.
Bazen îyiyim bazen kötü. Karnımın içinde böcekler geziyor sanki,korse inanılmaz sıkıyor :( nefes almak bile bazen o kadar zorki. Lipo yerleri çok ağrıyor.Tabi şimdiden vücudumun şekli çok güzel ama ;)
Darısı senin başına tatlım ;)

Kıskanma kızzz valla sezeryanlı gibi geziyorum evin içinde. Normal doğum yaptım ben ama az çok sezeryanlıların ne çektiğini anladım yani.
Bazen îyiyim bazen kötü. Karnımın içinde böcekler geziyor sanki,korse inanılmaz sıkıyor :KK43: nefes almak bile bazen o kadar zorki. Lipo yerleri çok ağrıyor.Tabi şimdiden vücudumun şekli çok güzel ama :KK66:
Darısı senin başına tatlım :KK66:
:KK48:tabii ki canım daha da iyi olucaksın inşaAlah ... yaa bende lipoda düşünüyorum da oda ameliyat gibi zor mu oluyo acıların içinden çikabilirmiyim kii :KK8:

Benim Lipo yerlerim cok agrimiyor, yani morarir ya bir yerin sadece öyle bir agri aslinda

Bazen îyiyim bazen kötü. Karnımın içinde böcekler geziyor sanki,korse inanılmaz sıkıyor :KK43: nefes almak bile bazen o kadar zorki. Lipo yerleri çok ağrıyor.Tabi şimdiden vücudumun şekli çok güzel ama :KK66:
Darısı senin başına tatlım :KK66:

Aynen sezeryan yapilmis gibi, ama onun agrisi daha kötü cünkü kaslarda kesiliyor rahime ulasmak icin!! Bizde kaslar kesilmedi!

Nasil uyudun sen? Ben cok güzel uyudum...

:KK48:tabii ki canım daha da iyi olucaksın inşaAlah ... yaa bende lipoda düşünüyorum da oda ameliyat gibi zor mu oluyo acıların içinden çikabilirmiyim kii :KK8:
Valla lipo yerleri daha ağrılı benim.Sırt kısmınada yapıldı,üzerine yattığım in ağrı fazla oluyor sanırım bilemiyorum..
karnımda gergünlik be baskı hissi var sadece.Birde korsenin verdiği rahatsızlık işte :)

Aynen sezeryan yapilmis gibi, ama onun agrisi daha kötü cünkü kaslarda kesiliyor rahime ulasmak icin!! Bizde kaslar kesilmedi!

Nasil uyudun sen? Ben cok güzel uyudum...
Ama bizim kaslarda gerdirilip dikildi yani.Buda kolay birşey değilki.O yüzden öksürünce ve gülünce çok ağrı oluyor bence ;)
güzel uyudum.Hattanilk kalktığımda çok rahattım,dimdik yürüdüm sonra yine eğik yürümeye başladım.

Ama bizim kaslarda gerdirilip dikildi yani.Buda kolay birşey değilki.O yüzden öksürünce ve gülünce çok ağrı oluyor bence ;)
güzel uyudum.Hattanilk kalktığımda çok rahattım,dimdik yürüdüm sonra yine eğik yürümeye başladım.
güzel uyudum.Hattanilk kalktığımda çok rahattım,dimdik yürüdüm sonra yine eğik yürümeye başladım.[/QUOTEçıkan parçayı gordunmu?

Ama bizim kaslarda gerdirilip dikildi yani.Buda kolay birşey değilki.O yüzden öksürünce ve gülünce çok ağrı oluyor bence :KK66:

Ameliyat sonrası öksürmek iyidir narkozdan dolayı oluyor, atmaya yardımcı oluyor vücuttan ama acısı çok işte.. Hapşırmak da fena.. :KK17:

Ameliyat sonrası öksürmek iyidir narkozdan dolayı oluyor, atmaya yardımcı oluyor vücuttan ama acısı çok işte.. Hapşırmak da fena.. :KK17:
Ameliyattan sonra gıcık şeklinde bogazda tahribat olabiliyor.Gıcık şeklinde öksürük olabiliyor veya bogazı temizleme ihtiyacı gibi his.. Ama bu ameliyatta bunu yapmak pek iyi değil,sakıncalı.Zaten benim boğaz tahrişi olmadı.Ameliathanede doktorum anetsezi doktoruna ismini hatırlamadıgım kıvrak ve yumuşak bir boru kullanmasını istedi.Dudak dolgusuda oldugu için bende o boğaz tüpü daha iyi oluyormuş.. Hiç hapşurmadım,Allah korusun bunu düşünemiyorum yani.Zaten alerjik bir ilaçta kullanıorum bunları önlemek için ;)

Back