- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
Yağ dolgusu yapıldı canım..
Yani dermolip mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağ dolgusu yapıldı canım..
Doktorumla tam konuşamadım canım.Ama normal yağ dolgusu oldu sanırım..Yani dermolip mi?
Eki Görüntüle 1318736 Eki Görüntüle 1318738 Eki Görüntüle 1318741 Eki Görüntüle 1318742 Eki Görüntüle 1318743 Eki Görüntüle 1318746 Eki Görüntüle 1318740
Bunlarda benim çılgın arkadaşlarımın bana sürprizi nessira ve FAZLANAZLI ma yürekten teşekkürler
Geçmiş olsun cnm, zor zamanı atlattın sanırım, artık günden güne hergün daha iyi olursun mutlaka. Evde yardımcı olacaklardır, kendini kesinlikle zorlama, dikkatli ol, doktorunun sözünden çıkma.Drenim çekildi,phergün an yapıldı.Kesimi ve yeni göbek deliğimi gördüm
Dren alındıktan sonra daha bir rahatladım,şimdi daha iyiyim.Kendim kalkıp yürüyebiliyorum Tam dik duramıyorum ama yürüdükçe daha iyi oluyorum.. Buğün taburcuyum,Pazartesi günü burun tamponlarım alınacak kontrolüm var
Drenim çekildi,pansuman yapıldı.Kesimi ve yeni göbek deliğimi gördüm
Dren alındıktan sonra daha bir rahatladım,şimdi daha iyiyim.Kendim kalkıp yürüyebiliyorum Tam dik duramıyorum ama yürüdükçe daha iyi oluyorum.. Buğün taburcuyum,Pazartesi günü burun tamponlarım alınacak kontrolüm var
Drenim çekildi,pansuman yapıldı.Kesimi ve yeni göbek deliğimi gördüm
Kızlar... Çok Sağolun valla bende iyiki sizi tanımışım çok mutlu oldum beni yalnız bırakmadınız bu zorlu sürecimde.. Hep güldüm,moralimi yerine getirdiniz Sağolun,varolun...
Buğünde korkunç sırt ağrısı yaşıyorum. Ağrı kesici serum takıldı.Antibiyotik iğnelerim yapılıyor.Drenim hâlen duruyor.buğün taburcu olurum büyük ihtimal...
Evimdeyim Yemeğimi yedim,güzel bir uyku çektim.. Kalktığımda evde misafirler vardı,oturuyoruz hep birlikte :)
Buruna kavis verildi Tikkabilla
Kavisi FAZLANAZLI pek sevmez ama, ben seviyorum :) İnşallah güzel olur ... Doktorumda sevmiyor açılı burunu,doğal sonuçlardan yana ama kırmadı beni sağolsun.. Burun en merak ettiğim sonuç şu anda.Karnım ve vücut şeklim az çok belli çok güzel alımlı sexy görünüyor Annem yanımda yardımcı oluyor,kayınvalidem Eltim hepsi geldiler Sağolsunlar...
Yüzümde hiç şişlik ve morluk yoktu.Evde uyuyup uyandıktan sonra sağ gözümün altı şişmişti.Sanırım baş yastığım alçak geldi ve şişti maalesef
Lipo yerlerinde ağrı oluyor,sırt ağrım nefesimi kesiyor ağrı kesiciler etkisini kaybedince.Beni zorlayan sadaka bu ağrılar... Şimdilik sürecim bu,zor olan ilk gecemdi atlattık çok şükür.. Şimdi dikkat ederek sürecimi sabırla beklemek kalıyor geriye
Zoru atlattın 3.gunden sonra ağrılar çok aza iniyo benim 23.gun oldu hala hareketlerim yavaş sanırım ani kalkıp oturamıyorum.bu arada nerene lipo yaptırdın burnuna merak ediyorumEvimdeyim Yemeğimi yedim,güzel bir uyku çektim.. Kalktığımda evde misafirler vardı,oturuyoruz hep birlikte :)
Buruna kavis verildi Tikkabilla
Kavisi FAZLANAZLI pek sevmez ama, ben seviyorum :) İnşallah güzel olur ... Doktorumda sevmiyor açılı burunu,doğal sonuçlardan yana ama kırmadı beni sağolsun.. Burun en merak ettiğim sonuç şu anda.Karnım ve vücut şeklim az çok belli çok güzel alımlı sexy görünüyor Annem yanımda yardımcı oluyor,kayınvalidem Eltim hepsi geldiler Sağolsunlar...
Yüzümde hiç şişlik ve morluk yoktu.Evde uyuyup uyandıktan sonra sağ gözümün altı şişmişti.Sanırım baş yastığım alçak geldi ve şişti maalesef
Lipo yerlerinde ağrı oluyor,sırt ağrım nefesimi kesiyor ağrı kesiciler etkisini kaybedince.Beni zorlayan sadaka bu ağrılar... Şimdilik sürecim bu,zor olan ilk gecemdi atlattık çok şükür.. Şimdi dikkat ederek sürecimi sabırla beklemek kalıyor geriye
Valla yana dönerek kalkmaya çalışıyorum.Biri yardımcı olursa daha rahat..Insannin evi gibisi yok degil mi? Yatagimin kokusu yetiyor bana... Haydi bakalim bekleme modusu basladi arzumcum... Ayaga kalkarken nasil yapiyorsun? Tio var mi tio??
Birde bir dus alabilsem, su sari ilac heryerimde sinir ediyor!!!
Neden Dermolip yapmadin???
Açılcası çok sıkıntılı bir süreç değil. Kendim yavaş yavaş oturup kalkmaya çalışıyorum..ani hareket tabiki yapamam uzun süre. Dikkat etmek gerekiyor..Zoru atlattın 3.gunden sonra ağrılar çok aza iniyo benim 23.gun oldu hala hareketlerim yavaş sanırım ani kalkıp oturamıyorum.bu arada nerene lipo yaptırdın burnuna merak ediyorum
Valla yana dönerek kalkmaya çalışıyorum.Biri yardımcı olursa daha rahat..
Doktorumla rahat konuşamadım,odam akrabalara doluydu.Pazartesi günü kontrolüm var,detaylı konuşurum rahat rahat