- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Bende seni dürttümbu dürtme olayi nedir kiz? dürtüm seni bir bakayim dedim ne olacak, ama birsey olmadi..??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni dürttümbu dürtme olayi nedir kiz? dürtüm seni bir bakayim dedim ne olacak, ama birsey olmadi..??
Bende seni dürttüm
Facede var bu dürtme..Burayada eklemişler iştedürtük de ne oluyorrrr ki??? anlamadim bu dürtmeyi!?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/artik-durtuyoruz-nasil-mi.772918/face ten hic anlamam ki! Nedir buuuuuuuuuuuu?
Arzumcum , ne cabuk gecti zaman. Allah yardimcin olsun, hayirli guzel haberlerle donersin insallah. Cok gerilme heyecan yapma diyecegim ama , ben bile heyecan yapiyorum cok basarili gececek ... istediginden daha guzel sonuclarla doneceksin Allahin izniyle .. yarin Sibel le alisverise gidecegiz en azindan telden destek oluruz . Bizi habersiz birakma :)Ayyyy kızlar yarın ameliyat... Yarın bu saatlerde ya ameliyata alınıyorum yada odamda sıramı bekliyorum İnşallah arkadaşlarım gelecek yanımada gırgır şamata geçer yoksa çok kötü olacağım .. Şimdiden karnıma ağrılar girmeye başladı yaa
Zaten sürekli okuyorum canım.. Dünya dualar üzerine kurulmuş .. Allahım hepimizi kötü şerlerden belalardan musibetlerden korusun Rabbim..Arzum amelyata girmeden Âyetel kürsiyi oku Felâk ve Nâs sûrelerini oku, Allahın izniyle yarın herşeyi güzellikle atlatırsın inşallah. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
Çok sağolasın canım benim.. Evet,telden yine canlı yayın yaparızArzumcum , ne cabuk gecti zaman. Allah yardimcin olsun, hayirli guzel haberlerle donersin insallah. Cok gerilme heyecan yapma diyecegim ama , ben bile heyecan yapiyorum cok basarili gececek ... istediginden daha guzel sonuclarla doneceksin Allahin izniyle .. yarin Sibel le alisverise gidecegiz en azindan telden destek oluruz . Bizi habersiz birakma :)
Yarın bu zamanlar büyük ihtimalle ameliyatta olursun o zaman . Bugun zaman zor geçer sana simdi:) sen benim noyu nessira yada fazlanazlıya verirsin. sanırım yanında olacaklar .Onlardan haberlerini alırım ameliyattan sonra . Ben de seni cok opuyorum Allah'a emanet olÇok sağolasın canım benim.. Evet,telden yine canlı yayın yaparız
Çok heyecanlıyım.. Biraz önce Gül hanım aradı,sabah 7de tahliller in hastahanede olacağım.Tahliller yapılacak hemen,anestezi doktoru görecek,form dolduracak..Sonra Hasan bey gelecek çizimler konuşmalar son kararlar verilecek inşallah.. Ondan sonra sırayla ameliyat
Sibele çok selam,öpüyorum ikinizide
Tamam canım,veririm numaranı onlara GörüşürüzYarın bu zamanlar büyük ihtimalle ameliyatta olursun o zaman . Bugun zaman zor geçer sana simdi:) sen benim noyu nessira yada fazlanazlıya verirsin. sanırım yanında olacaklar .Onlardan haberlerini alırım ameliyattan sonra . Ben de seni cok opuyorum Allah'a emanet ol
İnaşllah canım,çok sağolarzum77 iyi aksamlar yarin caliscam ama aklim sizde olcak ve dualarimda insallah istediginden kat ve kat daha güzel olur Allah yardimcin olsun
Dualarimiz seninle canim..insallah hayirlisiyla atlatacaksin ve hersey istedigin gibi güzel olacak..seni yalniz birakmaz arkadaslar.bizde buradan destek oluruz insallahAyyyy kızlar yarın ameliyat... Yarın bu saatlerde ya ameliyata alınıyorum yada odamda sıramı bekliyorum İnşallah arkadaşlarım gelecek yanımada gırgır şamata geçer yoksa çok kötü olacağım .. Şimdiden karnıma ağrılar girmeye başladı yaa
Arzumcum canım sen bana çok yardımcı oldun şimdi bende sana bol dua ile borcumu ödemeye çalışam Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruzÇok sağolasın canım benim.. Evet,telden yine canlı yayın yaparız
Çok heyecanlıyım.. Biraz önce Gül hanım aradı,sabah 7de tahliller in hastahanede olacağım.Tahliller yapılacak hemen,anestezi doktoru görecek,form dolduracak..Sonra Hasan bey gelecek çizimler konuşmalar son kararlar verilecek inşallah.. Ondan sonra sırayla ameliyat
Sibele çok selam,öpüyorum ikinizide