• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Ayyyy kızlar yarın ameliyat... Yarın bu saatlerde ya ameliyata alınıyorum yada odamda sıramı bekliyorum :KK17: İnşallah arkadaşlarım gelecek yanımada gırgır şamata geçer yoksa çok kötü olacağım .. Şimdiden karnıma ağrılar girmeye başladı yaa :KK35:

Arzum amelyata girmeden Âyetel kürsiyi oku Felâk ve Nâs sûrelerini oku, Allahın izniyle yarın herşeyi güzellikle atlatırsın inşallah. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

Ayyyy kızlar yarın ameliyat... Yarın bu saatlerde ya ameliyata alınıyorum yada odamda sıramı bekliyorum :KK17: İnşallah arkadaşlarım gelecek yanımada gırgır şamata geçer yoksa çok kötü olacağım .. Şimdiden karnıma ağrılar girmeye başladı yaa :KK35:
Arzumcum , ne cabuk gecti zaman. Allah yardimcin olsun, hayirli guzel haberlerle donersin insallah. Cok gerilme heyecan yapma diyecegim ama , ben bile heyecan yapiyorum :KK48: cok basarili gececek ... istediginden daha guzel sonuclarla doneceksin Allahin izniyle .. yarin Sibel le alisverise gidecegiz en azindan telden destek oluruz . Bizi habersiz birakma :)

Arzum amelyata girmeden Âyetel kürsiyi oku Felâk ve Nâs sûrelerini oku, Allahın izniyle yarın herşeyi güzellikle atlatırsın inşallah. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.
Zaten sürekli okuyorum canım.. Dünya dualar üzerine kurulmuş .. Allahım hepimizi kötü şerlerden belalardan musibetlerden korusun Rabbim..
Kızlar yanımda olacak inşallah aksilik çıkmazsa.. Onlar gelişmeleri yazarlar inşallah.. Çok sağol canım...:KK15:

Arzumcum , ne cabuk gecti zaman. Allah yardimcin olsun, hayirli guzel haberlerle donersin insallah. Cok gerilme heyecan yapma diyecegim ama , ben bile heyecan yapiyorum :KK48: cok basarili gececek ... istediginden daha guzel sonuclarla doneceksin Allahin izniyle .. yarin Sibel le alisverise gidecegiz en azindan telden destek oluruz . Bizi habersiz birakma :)
Çok sağolasın canım benim.. Evet,telden yine canlı yayın yaparız ;)
Çok heyecanlıyım.. Biraz önce Gül hanım aradı,sabah 7de tahliller in hastahanede olacağım.Tahliller yapılacak hemen,anestezi doktoru görecek,form dolduracak..Sonra Hasan bey gelecek çizimler konuşmalar son kararlar verilecek inşallah.. Ondan sonra sırayla ameliyat :P
Sibele çok selam,öpüyorum ikinizide :KK68:

Çok sağolasın canım benim.. Evet,telden yine canlı yayın yaparız :KK66:
Çok heyecanlıyım.. Biraz önce Gül hanım aradı,sabah 7de tahliller in hastahanede olacağım.Tahliller yapılacak hemen,anestezi doktoru görecek,form dolduracak..Sonra Hasan bey gelecek çizimler konuşmalar son kararlar verilecek inşallah.. Ondan sonra sırayla ameliyat :p
Yarın bu zamanlar büyük ihtimalle ameliyatta olursun o zaman . Bugun zaman zor geçer sana simdi:) sen benim noyu nessira yada fazlanazlıya verirsin. sanırım yanında olacaklar .Onlardan haberlerini alırım ameliyattan sonra . Ben de seni cok opuyorum Allah'a emanet ol:KK68:

Yarın bu zamanlar büyük ihtimalle ameliyatta olursun o zaman . Bugun zaman zor geçer sana simdi:) sen benim noyu nessira yada fazlanazlıya verirsin. sanırım yanında olacaklar .Onlardan haberlerini alırım ameliyattan sonra . Ben de seni cok opuyorum Allah'a emanet ol:KK68:
Tamam canım,veririm numaranı onlara ;) Görüşürüz :KK15:

arzum77 iyi aksamlar yarin caliscam ama aklim sizde olcak ve dualarimda insallah istediginden kat ve kat daha güzel olur Allah yardimcin olsun:KK60::KK15:

Dualarimiz seninle canim..insallah hayirlisiyla atlatacaksin ve hersey istedigin gibi güzel olacak..seni yalniz birakmaz arkadaslar.bizde buradan destek oluruz insallah

yarın fazlanazlıyla arzumun yanında olacağız şurada saatler kaldı bende yatayım da sabah pert giymeyeyim amelıyat sonrası bilgilendiririz kızlar iyi geceler ;)

Çok sağolasın canım benim.. Evet,telden yine canlı yayın yaparız :KK66:
Çok heyecanlıyım.. Biraz önce Gül hanım aradı,sabah 7de tahliller in hastahanede olacağım.Tahliller yapılacak hemen,anestezi doktoru görecek,form dolduracak..Sonra Hasan bey gelecek çizimler konuşmalar son kararlar verilecek inşallah.. Ondan sonra sırayla ameliyat :p
Arzumcum canım sen bana çok yardımcı oldun şimdi bende sana bol dua ile borcumu ödemeye çalışam Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz

Günaydın kızlar,kalkın sabah oldu :)
Kızlar çok Sağolun... Valla çok korkuyorum,gece uyuyamadım hiç.Gözlerim balon gibi açmakta zorluk çekiyorum.. Inanılmaz büyük korku ve stres var hâliyle.. Dua edin lütfen...
Ben şimdi hazırlanacağım ve hastahaneye gideceğiz inşallah... Durum güncellemelerini sizinle paylaşmaya devam edeceğim ;)

hadi bakalım, herşey gönlünce olsun inşaallah :) Affına sığınarak bişey sorıcam , diyet ve sporla halledilemeyecek kadar sorunlumu karnın ? Canını yakmak memelerden sonra tekrar zor ondan sordum :(

Back