- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
- Konu Sahibi FAZLANAZLI
yağ erimiş olabilir bu çok mümkün damla da dalgalanma olmuormuş bi dr istersen değiştirelim dedi ama cesaret edemedim şahsen hem bi meme ucunda izim var neden bi de meme altında izim olsun ki dedim baştan iyi araştırmadım körü körüne aklımdaki kişi diye ne biliyim bazıları fazla boş yorumlarla yukarıya çıkarılıyor aml sonrası ilgi her dr da olmuyor güzel güzel diyip geçiştiriliyor ben 6. ayda memedeki sorunlarımı dile getirmiştim o zaman da otur eski haline bak demişti bunun üstüne ne denir ki olduğu gibi kabul ediyorum artık daha iyisi her zaman vardır ama hep risk mükemmeli aramak bazen hata oluyor. belki tekrar yağ enjektesi yapılabilir senin için umarım öyle sorundan kurtulabilirsin çok kafana takmamaya çalış mümkünse kilo al gerçi pek etki etmiyor ben 46 kiloyla aml olmuştum şu an 49 50 aramışım hiç etkisi olmadı
Canım ben de 46 kilo ile ameliyata girdim daha sonra spora başladım ve 49 kiloyum şu an. Tabii bizim öncesi durumumuz iyi değildi ama sonuçta güzel göğüslere sahip olsaydık da bu ameliyatı olmazdık. Kusursuz olmasını beklemiyor insan ama tolere edilebilir kusurlar olursa kabullenmemiz de kolay olur. Önceden yaşadıkların başlı başına üzücü canım boşver ya hak yerini bulacak azıcık daha sabır ..