- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Sağol canım..Konuştum doktorumla,endişelerimi söyledim,kafamdan geçen tüm kötü senaryolarıda söyledim..Lütfen bu kadar kafana talma dedi,kötü olacak sonucu ne ben sana yapmak isterim nede hastamın mutlsuz olmasını isterim dedi.. San ne uygunsa,en iyi sonucu nasıl alacaksan onu sana söyler öneririm.Sende karar verip bana onay verirsin yada onay vermez ameliyat olmazsın dedi..Günaydin arzum77 sen ameliyat öncesi Stress yasiyorsun ilk önce hersey güzel olucak buna inan ben ic kanama gecirdinten sonra deri kendini cektigi halde deriyi gerebildiler öyleykene bile iki büklüm olmadim dr rahatsiz edemem demissin ama okadar para aliyorlar senin ameliyattan önce bunlari dr konusmam lazim en iyi cevaplari sana dr vericek her kafadan bir ses cikinca kafan karisir ameliyat gününe kadar bekleme ara kafandaki sorulari sor icin rahatlasin eyer hakkinda hayirlisiysa olsun
Ben doktoruma güveniyorum,daha önceki birçok işlemdende çok memnun kaldım zaten.İnanıyorumki bana uygun göreceği ne olursa olsun memnun olacağım... Ameliyat gününe kadar düşünmemi söyledi zaten.O gün son olarak tekrar konuşup karar vereceğiz..
Ben bu ameliyatı olmak istiyorum.Göbek fıtığım nedeni ilede olmak istiyorum.Ama ha mini karın germe olur ha tam karın germe.Doktorum ne derse odur.. Göbek fıtığı ameliyatında karnımda kesi olacak tam göbek hizamda bunu istemiyorum..Kimine göre karnımın buna ihtiyacı yok,olabilir saygı duyarım bu düşünceye.Ama vücut benim.Yaşadıgım olumlu olumsuz durumlar sadece beni ilgilendiriyor.Kimseyi bu ameliyatı olmam gerektiğime inandırmak zorunda değilim sonuçta değilmi? Herkesin saygı çerçevesinde yorum yapıp destek olmasını bekledim sadece.Ama kimi arkadaşlar farklı yaklaştı,kişilik meselesi bir şey diyemem..
Ben her zaman herkese Allahım dahada güzel sonuç versin dedim,şöyle böyle diyerek kimseyi bu durumda farklı psikolojilere itmek istemedim..Kimi arkadaşlar son yorumuma istinaden özelden yorum yaptı.Kırdıysam özür dilerim gibi.Gülümsüyorum,demekki kırılacak şeylerin farkındalar! Ne diyim,diyecek çok şey var ama bu yaşadığım psikolojiden ötürü cevap yazmak istemiyorum,onalar kırılmasın diye...
Ne yaptıysam karşılıgındada onu görmek istedim,bekledim belki olmadı.Her insan aynı değil işte... Boy boy fotolar paylaştım yardımcı olabilmek için.Kimse kendine dönüp bakmadan yorum yaptı..Fikirler kişiye özgüdür...
Senin yorumunu alıntılayıp içimi döktüm,yanlış anlama seninle ilgili bir sorunum yok,olamazda zaten..
Ameliyat öncesi stres yaşıyorum evet..Bende herkimi kırdıysam affola.. Ama yaşadığım süreç bana göre kolay değil,zor yaşıyorum bu biline..