Nasıl yani tam karın germe mi ??? 1 günde çıktın mı hastaneden ? ben 20 gün sonra tam karın germe olucam doktor 2 gün yatarsın dedi 4 gün sonrada drenleri çıkarırım dediArzum merhaba. Cuma günü karin germe ameliyatı olacağım çok heyecanlıyım. Basenlerimede laser liposuction istiyorum ama biraz tedirginim çökme ve dalgalanma olur diye. Senin nedir bi konudaki dusuncen
Tam karin germe benmkide ama 1 gun yattim ertesi gun drenleri cikarip gonderdilerNasıl yani tam karın germe mi ??? 1 günde çıktın mı hastaneden ? ben 20 gün sonra tam karın germe olucam doktor 2 gün yatarsın dedi 4 gün sonrada drenleri çıkarırım dedi
özelden mesaj atıyorum hemen ay çok merak ettimTam karin germe benmkide ama 1 gun yattim ertesi gun drenleri cikarip gonderdiler
Hahaha at bekliyorumözelden mesaj atıyorum hemen ay çok merak ettim
Merhaba evet cuma saat 10 da ameliyat oldum Cumartesi saat 11 de çıktım hastaneden şimdi evdeyim lipoprotein yaptırmadım sadece tam karın germe ve yanlara lipo yapıldıNasıl yani tam karın germe mi ??? 1 günde çıktın mı hastaneden ? ben 20 gün sonra tam karın germe olucam doktor 2 gün yatarsın dedi 4 gün sonrada drenleri çıkarırım dedi
Arzum merhaba. Cuma günü karin germe ameliyatı olacağım çok heyecanlıyım. Basenlerimede laser liposuction istiyorum ama biraz tedirginim çökme ve dalgalanma olur diye. Senin nedir bi konudaki dusuncen
Geçmiş olsun.. Lipo yapılan yerlerde bazen çökme olabiliyor .Merhaba evet cuma saat 10 da ameliyat oldum Cumartesi saat 11 de çıktım hastaneden şimdi evdeyim lipoprotein yaptırmadım sadece tam karın germe ve yanlara lipo yapıldı
Geçmiş olsun :))Kizlar bende dun karin germe ameliyati oldum bugun taburcu oldum yatmaktan sıkıldim simdiden
Ya sonuc iyi olsunda ben raziyim evde yatmaya karnimi acinca hayal kirikligina ugramak istemiorum ozellikle dikisler umarm camasir altinda kalacak sekilde ve duzgundur bazi doktorlar cok bicimsiz yapiyor bu dikisleriGeçmiş olsun :))
Hemen sıkıldınızmı,eyvahSanırım bahar aylarında bu tarz ameliyatları olmak biraz sıkıntılı bir süreç geçirmeye neden oluyor. Hava güzel,herkes biryerlerde gezmeye gidiyor,tatil falan :))
En güzel sonbahar kış ayları aslında
Olsun sabırlı olun. Sonuca odaklanın
Canım,şimdi sen şişmeye başlayacaksın. Ameliyat ertesi gün yada ikinci gün pansumanda görmüş olman lazımdı net sonucu. Çünkü ondan sonra ödem tutmaya başlıyor karın vücut. O şekilde kalmıyor ama korkma . Çok ödemli bir süreci var karın germenin yani.Ya sonuc iyi olsunda ben raziyim evde yatmaya karnimi acinca hayal kirikligina ugramak istemiorum ozellikle dikisler umarm camasir altinda kalacak sekilde ve duzgundur bazi doktorlar cok bicimsiz yapiyor bu dikisleri
Canım,şimdi sen şişmeye başlayacaksın. Ameliyat ertesi gün yada ikinci gün pansumanda görmüş olman lazımdı net sonucu. Çünkü ondan sonra ödem tutmaya başlıyor karın vücut. O şekilde kalmıyor ama korkma . Çok ödemli bir süreci var karın germenin yani.
Birde dikişler ilk başta yukarıda olabilir. Zamanla gerginlik azalınca kesi yeri aşşagı iniyor. Muhakkak çamaşır içinde kalacaktır inşallah
Dikişlerin açılmasın,kesi yerin genişlemesin diye çok zorlama kendini. Bacak diz kapağı altına hep yastık koy yat. Bacaklarını çok uzatma. Ayaga kalktığında çok sik durmaya çalışıp zorlama..
İzleri için gerek görürse kremler bantlar verecektir doktorun zaten ..
Kiminde gerginlik çok oluyor,bende olmuştu mesela :))Aa bende diyorum ne guzel dumduz karnim demek sisecek daha he . Ya ne bilim genelde uzaniyorum ama karnimdada cok bi gerginlik yok hani bugun 4. Gunu yarin pansuman yapilcak sanirim kontrole cagirdi buyuk ihtimalle gosterir ama dikisleri oyle gorursem sanirim inanilmaz moralim bozulur neyse olduk bi kere sansa ne cikarsa cocuklari kayinvalidemle birakip ben anneme geldim cok yormuyorum kendimi ama iyiyim diye kendi kendime kalkip geziyorum umarm zarar vememsmdir dikislerime
Evet canm geziyorum tabi evin icinde sen ne zaman oldun ameliyati ve son hali nasil resim varmiKiminde gerginlik çok oluyor,bende olmuştu mesela :))
Sen rahatsan tabi yine vücudunun izin verdiği şekilde hareket et. Dikişler ilk başta kötü görünebilir normal. Zamanla daha silinip rengi değişiyor.
Kendini yormadan evde yürü hareket et tabi Çok hareketsiz kalmak iyi değil zaten
2014 yılında oldum ben,Kasım ayında..Evet canm geziyorum tabi evin icinde sen ne zaman oldun ameliyati ve son hali nasil resim varmi
Ay merak ettim gonder lutfen bana ozelden2014 yılında oldum ben,Kasım ayında..
Albümlerim vardı,şu an kapalı ama
Geçmiş olsun.. Lipo yapılan yerlerde bazen çökme olabiliyor .
Umarım hiçbir sorun yaşamadan sürecinizi en iyi şekilde geçirirsiniz
Çok teşekkür ederim. Cuma oldum karın germe ve yanlara lupo yapıldı.Geçmiş olsun.. Lipo yapılan yerlerde bazen çökme olabiliyor .
merhaba arzum çok şükür gayet iyiyim. Bacaklarına lipo yapılmadı. Onlar için soğuk li polis diye bir şey var mis ondan düşünüyorum. Tabi henüz arastirmadim.Geçmiş olsun.. Lipo yapılan yerlerde bazen çökme olabiliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?