bende ölürüm diye korkuyorum aynı şey :)Kızlar merhaba bende ameliyat olucam 5 haziranda lütfen bana da yardımcı olun çok korkuyorum ölürüm diye Allah korusun ama çokta istiyorum benim tam karin germe yapılacak 2 çocuğum var çok mu zor bide ben ameliyat olanlari nasıl takip edeceğim
ölürmüyüz canımKızlar merhaba bende ameliyat olucam 5 haziranda lütfen bana da yardımcı olun çok korkuyorum ölürüm diye Allah korusun ama çokta istiyorum benim tam karin germe yapılacak 2 çocuğum var çok mu zor bide ben ameliyat olanlari nasıl takip edeceğim
Kızlar merhaba bende ameliyat olucam 5 haziranda lütfen bana da yardımcı olun çok korkuyorum ölürüm diye Allah korusun ama çokta istiyorum benim tam karin germe yapılacak 2 çocuğum var çok mu zor bide ben ameliyat olanlari nasıl takip edeceğim
Tatlım niye bu kadar kötü düşünüyorsun. Yani vademiz biterse zaten ister ameliyatta olalım isterse koltukta oturur halde olsakta ölürüz zaten... Ayrıca ameliyatta doktorların elimde oluyoruz,kötü bir durum olsa anında müdahale olacak...ölürmüyüz canımarzum77
canım ıspartalı bir doktora ameliyat olucam antalyada Hakan Avni Ölmeztürk Aratırdım yorumlar hep olumlu inş.sağlıcakla kurtulurum bende dualarını eksik etme.Tatlım niye bu kadar kötü düşünüyorsun. Yani vademiz biterse zaten ister ameliyatta olalım isterse koltukta oturur halde olsakta ölürüz zaten... Ayrıca ameliyatta doktorların elimde oluyoruz,kötü bir durum olsa anında müdahale olacak...
Büyük değişim olan bir ameliyat bu evet ama öyle sonrası çok ağrılı öldüm bittim değil yani. Ama ameliyat sonrası dikkat gerektiriyor,size ve evinizle ilgilenecek birine ihtiyaç oluyor. O kadar...
Önemli olan iyi bir doktor olsun,size gereken tüm müdahaleyi yapsın. Süreçte dikkat edin,hareketlerinize,beslenmenize...
o dümdüz karnı görünce çekilen tüm sıkıntılar kutsal oluyor zaten
Allah yardımcın olsun,şans seninle olsuncanım ıspartalı bir doktora ameliyat olucam antalyada Hakan Avni Ölmeztürk Aratırdım yorumlar hep olumlu inş.sağlıcakla kurtulurum bende dualarını eksik etme.
amin amin çok amin cnmAllah yardımcın olsun,şans seninle olsun
En güzel,mutlu haberlerle aramızda olursun inşallah
Çok haklısın içim rahatladı biraz ama olanlardan bi kısmı çok acı çektiklerinden bahsediyor korkuyorum ama neyseki annem yanımda olucak çocuklarla ilgilenicekTatlım niye bu kadar kötü düşünüyorsun. Yani vademiz biterse zaten ister ameliyatta olalım isterse koltukta oturur halde olsakta ölürüz zaten... Ayrıca ameliyatta doktorların elimde oluyoruz,kötü bir durum olsa anında müdahale olacak...
Büyük değişim olan bir ameliyat bu evet ama öyle sonrası çok ağrılı öldüm bittim değil yani. Ama ameliyat sonrası dikkat gerektiriyor,size ve evinizle ilgilenecek birine ihtiyaç oluyor. O kadar...
Önemli olan iyi bir doktor olsun,size gereken tüm müdahaleyi yapsın. Süreçte dikkat edin,hareketlerinize,beslenmenize...
Hayır hayır... Lipo yada başka işlemler olacaksa agrılar onlardan sebeptir. Karın germenin agrısı baskı,gerginlik hissi oluyor. Tam dik duramamıştı ben,ayaklarımı tamamen uzatıp yatamıyordum,diz altıma yastık koyuyordum. Zamanla yürüyüp hareket edince açılıp rahatlıyorsunuz zaten. Öyle çok yatağa bağlı kalmıyorsunuz,ne kadar yürüyüş hareket o kadar iyi hissediliyorÇok haklısın içim rahatladı biraz ama olanlardan bi kısmı çok acı çektiklerinden bahsediyor korkuyorum ama neyseki annem yanımda olucak çocuklarla ilgilenicek
Anladım çocuklarıma ne zaman tek başıma bakabilecek duruma gelirim acaba.. Bir de ben kimsenin fotosunu göremiyorum ameliyat olmuş olanlarınHayır hayır... Lipo yada başka işlemler olacaksa agrılar onlardan sebeptir. Karın germenin agrısı baskı,gerginlik hissi oluyor. Tam dik duramamıştı ben,ayaklarımı tamamen uzatıp yatamıyordum,diz altıma yastık koyuyordum. Zamanla yürüyüp hareket edince açılıp rahatlıyorsunuz zaten. Öyle çok yatağa bağlı kalmıyorsunuz,ne kadar yürüyüş hareket o kadar iyi hissediliyor
Haziranın ilk haftası dedi dr önce tahliller verilecekmisduru.naz ameliyata aynı tarihlerde giriyoruz canım.Ölmeden sağsalim çıkalım da bişey istemiyorum :)
Amin inşallah cnimduru.naz ameliyata aynı tarihlerde giriyoruz canım.Ölmeden sağsalim çıkalım da bişey istemiyorum :)
aynen bende öyle anestezi alıcaz ondan.Haziranın ilk haftası dedi dr önce tahliller verilecekmis
canım resimlerini ne zaman görebilirim.?Tatlım niye bu kadar kötü düşünüyorsun. Yani vademiz biterse zaten ister ameliyatta olalım isterse koltukta oturur halde olsakta ölürüz zaten... Ayrıca ameliyatta doktorların elimde oluyoruz,kötü bir durum olsa anında müdahale olacak...
Albümlerimi birösüreligine kapattım canım..canım resimlerini ne zaman görebilirim.?
Yağ enjeksiyonunda kesi olmuyor. Büyük iğne ucu gibi girişi var,enjektörle yağ veriliyor.arzum77 canım simitlere lipo yaptırıp kalça bölgesine enjekte ettirmek için kalça bölgesi demi ameliyatla açılıyor yoksa başka şekildemi enjekte ediliyor kalçaya.
sağol cnm verdiğin bilgi için.Sigara kullanıyorum,3 hafta içinde bırakmam lazım bugün 1 paketten 6-7 düşürdüm bakalım ne yapıcamAlbümlerimi birösüreligine kapattım canım..
Yağ enjeksiyonunda kesi olmuyor. Büyük iğne ucu gibi girişi var,enjektörle yağ veriliyor.
Siğarayı bırakman lazım. İnşallah tamamen bırakırsın. Çok önemli bir detay bu ameliyat sonrası için. Aman haa diyimsağol cnm verdiğin bilgi için.Sigara kullanıyorum,3 hafta içinde bırakmam lazım bugün 1 paketten 6-7 düşürdüm bakalım ne yapıcam
önceside sorun emboli riski varmış arkadaşlara da duyuralım buradan.Siğarayı bırakman lazım. İnşallah tamamen bırakırsın. Çok önemli bir detay bu ameliyat sonrası için. Aman haa diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?