- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim benimde bu gün pansuman vardı karnım yok olmuş resmen ben dede kalmış biraz çatlak ama hiç önemli değilKizlar kontrolden geldim karnimi ilk defa gordum actilar bantlari iyiki yaptirmisim eski haline gore cok cok iyi dikisleri ellerinden geldigi kadar kisa tutmuslar catlaklarm tabi bir kismi duruyor ama ona yapacak bisey yok zaten onu goze almistim
Çok sevindim benimde bu gün pansuman vardı karnım yok olmuş resmen ben dede kalmış biraz çatlak ama hiç önemli değil
Kizlar kontrolden geldim karnimi ilk defa gordum actilar bantlari iyiki yaptirmisim eski haline gore cok cok iyi dikisleri ellerinden geldigi kadar kisa tutmuslar catlaklarm tabi bir kismi duruyor ama ona yapacak bisey yok zaten onu goze almistim
Aynen valla hic onemli degil eski haline kiyaslayinca sukrediyorsunÇok sevindim benimde bu gün pansuman vardı karnım yok olmuş resmen ben dede kalmış biraz çatlak ama hiç önemli değil
Atlaticaksn canm insallah bizde oyleydik geldi gecti bak bide toparlanabilsek deyme keyfimizeAhh kızlaar darısı başıma nasıl şanslısınız bitirdiniz tüm zorlukları.. benim nasıl gözümde büyüyo anlatamam.. geceleri uyuyamaz oldum gözümü açtığımda hep çok acı çekiceğim geliyo aklıma
Gönderdim :))Ayy gonder resim varsa bana ozelden lutfen merak ettm
Ay merak ettim gonder lutfen bana ozelden
Hiç bilmiyorum valla,yaptırmadıgım için :))Arzum soğuk liposuction için ne düşünüyor sun? Bu arada çok teşekkür ederim. Her seferinde sorularını vevapladigun için
Hayır,öyle sanıldığı gibi çok acı agrı yok. Benim kocaman birde göbek fıtığım vardı. O onarıldı. Fıtık agrısı ve Lipo agrısı daha çok hissettim.Ahh kızlaar darısı başıma nasıl şanslısınız bitirdiniz tüm zorlukları.. benim nasıl gözümde büyüyo anlatamam.. geceleri uyuyamaz oldum gözümü açtığımda hep çok acı çekiceğim geliyo aklıma
Kendini sartlandirma lutfen her bunye farkli elbet ama cokta abartilacak bir şey yokAhh kızlaar darısı başıma nasıl şanslısınız bitirdiniz tüm zorlukları.. benim nasıl gözümde büyüyo anlatamam.. geceleri uyuyamaz oldum gözümü açtığımda hep çok acı çekiceğim geliyo aklıma
Kendini sartlandirma lutfen her bunye farkli elbet ama cokta abartilacak bir şey yok
Inan öyle olacak arkadaşlarım inanamıyor karın germe ameliyatı olduğuma çok şükür o kadar iyiyim.çok doğru dedin bu kadar büyüttüğüm için bende kendime kızıyorum üstelik yıllar önce silikon ameliyatı olmuş bi insan olarak.. allahım güç ver bana hemencecik olsun bitsin
Inan öyle olacak arkadaşlarım inanamıyor karın germe ameliyatı olduğuma çok şükür o kadar iyiyim.
Yaaaa oldun mu gormek istiyorum karnini bende persembe oldum hemen hemen ayni zamanlar senle varmi oncesi sonrasu resimCuma günü oldum
Öncesi yok maalesef ama doktorumdan isteyeceğim. Sonrası yapmadım henüz korse olduğu için. Ama yarın yuklerim. Bu gun sismeye basladim bu arada ben gobusum kocaman olduYaaaa oldun mu gormek istiyorum karnini bende persembe oldum hemen hemen ayni zamanlar senle varmi oncesi sonrasu resim
Oylemi lipo yaptirdin mi sen. Ben sismedim ve doktora dedim bu saatten snra sismezsn bu zaten odemli hali dediÖncesi yok maalesef ama doktorumdan isteyeceğim. Sonrası yapmadım henüz korse olduğu için. Ama yarın yuklerim. Bu gun sismeye basladim bu arada ben gobusum kocaman oldu
Evet yanlarda lipo var en çok onlar acıyor zaten.Oylemi lipo yaptirdin mi sen. Ben sismedim ve doktora dedim bu saatten snra sismezsn bu zaten odemli hali dedi
Heee aynen demekki bu karin germe cok agri yapmiyor asil agri yapan lipo anladigim kadarylaEvet yanlarda lipo var en çok onlar acıyor zaten.