Estetik Karın Germe Ameliyatım

Kizlar kontrolden geldim karnimi ilk defa gordum actilar bantlari iyiki yaptirmisim eski haline gore cok cok iyi dikisleri ellerinden geldigi kadar kisa tutmuslar catlaklarm tabi bir kismi duruyor ama ona yapacak bisey yok zaten onu goze almistim

Arzum soğuk liposuction için ne düşünüyor sun? Bu arada çok teşekkür ederim. Her seferinde sorularını vevapladigun için

Kizlar kontrolden geldim karnimi ilk defa gordum actilar bantlari iyiki yaptirmisim eski haline gore cok cok iyi dikisleri ellerinden geldigi kadar kisa tutmuslar catlaklarm tabi bir kismi duruyor ama ona yapacak bisey yok zaten onu goze almistim
Çok sevindim benimde bu gün pansuman vardı karnım yok olmuş resmen ben dede kalmış biraz çatlak ama hiç önemli değil

Çok sevindim benimde bu gün pansuman vardı karnım yok olmuş resmen ben dede kalmış biraz çatlak ama hiç önemli değil

Ahh kızlaar darısı başıma nasıl şanslısınız bitirdiniz tüm zorlukları.. benim nasıl gözümde büyüyo anlatamam.. geceleri uyuyamaz oldum gözümü açtığımda hep çok acı çekiceğim geliyo aklıma

Atlaticaksn canm insallah bizde oyleydik geldi gecti bak bide toparlanabilsek deyme keyfimize

Hayır,öyle sanıldığı gibi çok acı agrı yok. Benim kocaman birde göbek fıtığım vardı. O onarıldı. Fıtık agrısı ve Lipo agrısı daha çok hissettim.
Karında gerginlik oluyor çok. Agrı kesicilerle agrı kontrol altına alınıyor merak etme

Kendini sartlandirma lutfen her bunye farkli elbet ama cokta abartilacak bir şey yok

çok doğru dedin bu kadar büyüttüğüm için bende kendime kızıyorum üstelik yıllar önce silikon ameliyatı olmuş bi insan olarak.. allahım güç ver bana hemencecik olsun bitsin
Inan öyle olacak arkadaşlarım inanamıyor karın germe ameliyatı olduğuma çok şükür o kadar iyiyim.

Yaaaa oldun mu gormek istiyorum karnini bende persembe oldum hemen hemen ayni zamanlar senle varmi oncesi sonrasu resim
Öncesi yok maalesef ama doktorumdan isteyeceğim. Sonrası yapmadım henüz korse olduğu için. Ama yarın yuklerim. Bu gun sismeye basladim bu arada ben gobusum kocaman oldu

Öncesi yok maalesef ama doktorumdan isteyeceğim. Sonrası yapmadım henüz korse olduğu için. Ama yarın yuklerim. Bu gun sismeye basladim bu arada ben gobusum kocaman oldu
Oylemi lipo yaptirdin mi sen. Ben sismedim ve doktora dedim bu saatten snra sismezsn bu zaten odemli hali dedi

Kesinlikle. Lipo yapilan yerler simsiyah curuk icinde. Doktorum çok yakın arkadaşımız aynı zamanda. Basenede lipo istedim ben . Yapmadı. Bu kadar zorla mani istemem kendini dedi. Hakliymis. Şimdilik erteledik basenleri. Gerci ben tamamen ertledim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…