Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni kasinti problemi bendede var ama benm korse sadece bel karin bolgesi icin oldugu icin rahatlikla kasiyabiliyorum carsamba gunu soracaklarm arasnda bu kasinti problemiArkadaslar bende 13 mayısta amelıyat oldum neredeyse 10 gun olacak Karın germe ,lıpo ve gogus dıklestırme.. Agrıda cok problemım olmadı ılk gunler harıc korse berbat bırsey dırenlerımı yarın alacak doktor benım amelıyattan sonra cok gazım oldu yuruyeceksın dedı bırde bır ılac verdı gaz ıcın ıyı geldı su an buyum bır sorunum var kaşıntı uyuzlu gıbıyım kasıyamıyordumda cıldırıcam sız ne yaptınız boyle bır problemınız oldu mu? İz için Dovme yaptırmayı dusunuyorum 6 ay sonra yaptırabılırsın dedı doktorum bu arada Prof.dr Cuneyt Ozek yaptı cok ıyı bır doktor ınsanı rahatlatıyor paracı degıl olmayacak seyı yapmıyor soyluyor ayrıca sonuctan cok memnun kaldım
Bende yarın soracagım sana cevap yazarım yardımcı olmak adına ben kasımaya korkuyorum dıkıslerımı patlatırım dıye.. Kolay bır amelıyat degılmis gercekten tamam belım ınceldı memeleım harıka oldu ama yatmaktan popom buyuduAyni kasinti problemi bendede var ama benm korse sadece bel karin bolgesi icin oldugu icin rahatlikla kasiyabiliyorum carsamba gunu soracaklarm arasnda bu kasinti problemi
alıstık nede olsa :)) benım cıddı derecede sırtım ve karnım kasınıyor sendede herhalde bendekı gıbı bantlar alerjı yaptı ısın kotu tarafı kasınan cogu yerde hıssıyat yok ıc dıkıslerımmı kasınıyor anlamadımAhahah bide onun icin oluruz artk yapicak bisey yok benm genel karin bolgem kasiniyor sadece dikisler degil yalnz senin sade dikisler mi hic acip baktin mi kasinan yerlere benm bacaklarm ve popom kasiniyordu 2. Gun acip bi baktimki nerdeyse tum popomu kaplicaj kadar alerji olusmus neyseki alerji ilaclariyla braz braz toparladm tabi kullandgm ilaclarda degistirldi
Ya bence korseden oluyor korse taamamen sktigi icin havasiz kaliyor cilt bu yuzden kasiniyor bugunmuydu senin doktorla gorusmenalıstık nede olsa :)) benım cıddı derecede sırtım ve karnım kasınıyor sendede herhalde bendekı gıbı bantlar alerjı yaptı ısın kotu tarafı kasınan cogu yerde hıssıyat yok ıc dıkıslerımmı kasınıyor anlamadım
evet doktordan geldım sonunda dırenlerım cıktı cıkarkende öldüm öldüm dirildim Doktor ılac yazamayız dedı kasınan yara ıyıdır ıyılesıyor dedı korseyı gunde 3 saat cıkartabılırsın dedı bakalımYa bence korseden oluyor korse taamamen sktigi icin havasiz kaliyor cilt bu yuzden kasiniyor bugunmuydu senin doktorla gorusmen
Niye oluyormus kasinti yanievet doktordan geldım sonunda dırenlerım cıktı cıkarkende öldüm öldüm dirildim Doktor ılac yazamayız dedı kasınan yara ıyıdır ıyılesıyor dedı korseyı gunde 3 saat cıkartabılırsın dedı bakalım
yara ıyılestıgı ıcın olmuyomus ıcındede dıkıs var dedı sonuctaNiye oluyormus kasinti yani
Ayy deme oyle ya :)))) ya dun tutamadm hapsirdim ayyy o nasil bi aciydi aman allahim resmen karnimda yangin ccikti sandmFrankenstein gıbı oldum dıkıs her yer
Ay insallah 12. Gunum bugun biktim artk kasilmaktanofff oksuruk hapsırma gülemıyorum dıkıslerımı hıssettım resmen ıcımde kı haftaya daha ıı oluruz inşallah
Hele su sirt ustu yatma meselesi yok mu allahim bunaliyorum gece yarisi nefessz kaliorum 35 tane ystik var basimin altinda yine rahatsizim yan yatmak istiyorum artikofff oksuruk hapsırma gülemıyorum dıkıslerımı hıssettım resmen ıcımde kı haftaya daha ıı oluruz inşallah
ben 13 mayısta oldum amelıyat bu arada bol bol bugday ye kendısını ama hasla yogurtla karıstır ınanılmaz yara ıyılestırmesı var benım kabuklar bıle dusmeye basladı doktor hayret ettı Bugday ananas ve avakoda ya asıl arkadasım benım yaralar cok ıyıAy insallah 12. Gunum bugun biktim artk kasilmaktan
Aa ilk defa duydum aldiriym esime ananas avokado bugday var zatenben 13 mayısta oldum amelıyat bu arada bol bol bugday ye kendısını ama hasla yogurtla karıstır ınanılmaz yara ıyılestırmesı var benım kabuklar bıle dusmeye basladı doktor hayret ettı Bugday ananas ve avakoda ya asıl arkadasım benım yaralar cok ıyı