• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Aa aynıyız :) sen gün aldın mı olucak mısın karın germe ??

Olcam tabi cnm ama henüz gün almadım meme büyütme ameliyatım sadece 6 gün önceydi yarın hafta olacak. Şimdi gidip görüşecek kdr enerjim yok açıkcası önce tamamen iyileşmem lazım. En azından dikişleri vücudun toplanmasını geçtim bu kdr kısa sürede tekrar anestezi almak bile bir risk o yüzden en azından bir 6 ay bekleyeceğim cnm ama mutlaka o ameliyatı olacağım bi aksilik çıkmazsa inş

Aaaaa çok geçmiş olsun meme ameliyatını ben 7 yıl önce olmuştum silikon.. tabi bence 1 yıl beklemelisin Atlatmışsın çok şükğr bir an önce bende şu karın germeyi atlatsam harika olucak
benimle irtibatta olun kızlar mayıs sonu karın germeye giricem.

Huhuuuu.. ay varya günlerdir kabuslarla uyanıyorum noolur noolur güç verin bana.. ay bi yanım çocuğum varken böyle bi riske girilir mi dio her ameliyat riskli dio bir yanım anam anam dümdüz karnımı hayal et diyo.. naapıcam ben çok zor bi amlşyat mı değer mi değmez mi.. göğüslerimi unuttum gitti bi daha olsa bi daha olurum ama şimdi kızım var ameliyat riskli falan filan yetişiiiiiin kızlar :))))

Kızlar bu gün kadın doğuma gittim ameliyat öncesi bi skıntı çıkmasın die Kadın doğumcum karın germe ameliyatı öncesi spiralimi çıkartmam gerektiğini söyledi böyle bi şey ilk defa duyuyorum bi fikri olan var mı ???
Canım ben de karın germe ameliyatı oldum ve bende de spral var ne kadın doğum doktorum (biliyordu ameliyat olacağımı) ne de estetik cerrah böyle bir şey demedi...
Ilk defa duydum...

Canım ben de karın germe ameliyatı oldum ve bende de spral var ne kadın doğum doktorum (biliyordu ameliyat olacağımı) ne de estetik cerrah böyle bir şey demedi...
Ilk defa duydum...

Olan birinden bunu duymak içimi çok rahatlattı.. mayıs sonunda olucam bende Sen ne kadar oldu ameliyat olalı ben çok heyecanlıyım yaaa

Olan birinden bunu duymak içimi çok rahatlattı.. mayıs sonunda olucam bende Sen ne kadar oldu ameliyat olalı ben çok heyecanlıyım yaaa
Canım ben 31 martta oldum...
Sakin olun heyecanlanmayın rahat olun gerçekten korkacak bir şey yok...bilmiyorum doktorumun iyi olmasından mı nedir çok rahat atlattım şükür...
Allah kolaylık versin inşallah...

Canım ben 31 martta oldum...
Sakin olun heyecanlanmayın rahat olun gerçekten korkacak bir şey yok...bilmiyorum doktorumun iyi olmasından mı nedir çok rahat atlattım şükür...
Allah kolaylık versin inşallah...
Şahane bende inşallah 1 ay sonra bunu diebilirim Kaç gün sonra dik yürüyebildin bi de drenlerin ne zaman çıktı ???

Şahane bende inşallah 1 ay sonra bunu diebilirim Kaç gün sonra dik yürüyebildin bi de drenlerin ne zaman çıktı ???
Bi kaç günden sonra dik yürüyebildim. Canım benim dren biraz geç çıktı 9. Gün çıkardı drum. Pıhtı atmasın diye klexsan iğne oldum 17 gün bir hafta ameliyattan önce 10 gün de ameliyattan sonra kullandım bu da içerde sıvıya neden oluyor kan sulandırıcı olduğu için bi iki sefer de doktorum iğne ile çekti içerde ki sıvıyı...doktorum normal olduğunu söyledi benim durumumda olabileceğini söyledi tek pıhtı atmasın da çekeriz sorun yok dedi:21:

Merhaba herkese. Bende 12 mayısta tam karin germe ameliyatı olacağım. Heyecanliyim birazda korkuyorum ama dümdüz karnımı hayal edince geçiyor. Beni düşündüren 2.5 yaşında oğlum var. Gerçi annem gelecek bakmaya. Bir de aynı anda bacaklarından laser liposactions yaptırmayı düşünüyorum. Acaba sonrasında çökme yada dalgalanma olur mu ?

Bi kaç günden sonra dik yürüyebildim. Canım benim dren biraz geç çıktı 9. Gün çıkardı drum. Pıhtı atmasın diye klexsan iğne oldum 17 gün bir hafta ameliyattan önce 10 gün de ameliyattan sonra kullandım bu da içerde sıvıya neden oluyor kan sulandırıcı olduğu için bi iki sefer de doktorum iğne ile çekti içerde ki sıvıyı...doktorum normal olduğunu söyledi benim durumumda olabileceğini söyledi tek pıhtı atmasın da çekeriz sorun yok dedi:21:
Slm nurcum bende daha gergunlik bitmedi rahatlamadim halen nezaman sona ercek acaba bunaldim fazlasiyla

Ne kadar oldu ameliyat olalıı ?? Ben bu ay sonu olucam korkuyorum çok.. noolur kötü bir şey söyleme.. bende lipo olmıcak sadece tam karın germe
neyden korkuyorsu bende bu ay sonu olucam.dah önce sezeryan olmadın mı aynısı işte :) böyle göbekli gezmekten iyi dimi.

neyden korkuyorsu bende bu ay sonu olucam.dah önce sezeryan olmadın mı aynısı işte :) böyle göbekli gezmekten iyi dimi.

Hiiii sezaryan mıııo aman alaahım... korkunç o zaman.. doktorum sezaryanın 10/1 i kadar acı dedi.. doğumda iç organlarla oynuyoruz bunda tek sıkıntı dik durmak dio.. ay ne biliim uyanınca çok ağrışı uyanıcak mışım gibi geliyo

Hiiii sezaryan mıııo aman alaahım... korkunç o zaman.. doktorum sezaryanın 10/1 i kadar acı dedi.. doğumda iç organlarla oynuyoruz bunda tek sıkıntı dik durmak dio.. ay ne biliim uyanınca çok ağrışı uyanıcak mışım gibi geliyo
Hayır,uyandığında tahmin ettiğin gibi bir agrı ile uyanmıyorsun merak etme ;)
Akşama kadar mışıl mışıl uyursun ;)

Back