Görenler derdini anlamaz boşver onları... Sen rahatsızsan doktorda uygun görüyorsa yaptırCanim resim koymaya caliscam gögūslerim dogumdan hafif sarkti ve icine cöktū oldum olasi kūcūktūler zaten karnim hafif sarkik neolcak bilmiyorum mini tammi anlamadim .gorenler yaptirmana gerek yok diyor ama kafaya taktim egilince sarkiyor ve kirisiyor duzgen cok bisey yok.cocuklarim kucuk buyuk 6yasinda ama özel egitimli olmasi gerekiyor hala bezli kucuk desen 1bucuk yasinda off annem gelcek artik yanima.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lefondan-album-yapip-fotograf-eklemek.691082/Canim buarada fotu nasil yūklicem bizim zamanimizda bilgisayar vardi simdi telden olunca sasirdim
Lütfen 1 Ekim 2014 tarihli yazıma bak. İlk sayfada ilk anlatım eski forum sistemine göre anlatıldı..Canim buarada fotu nasil yūklicem bizim zamanimizda bilgisayar vardi simdi telden olunca sasirdim
Ohh ohhh ne güzel arkadaşlarla aynı odada olsanız sıkılmazsınızdaCanim doktorum aykut misirlioglu istanbulda, bende isvicredeyim otelde kalcaz 3arkadas gitcez hepimizde meme ve karin germe yaptircaz resmen gūn sayiyorum .
Baktım Can'ım..Arzumcum albūmū yaptim bibakarmisin hem meme hem karin nasil olur minimi tamammi yoksa damlami yuvarlak mi bidekac takarlar acep
Ayyy en kötü şey işte.. Siğara içiyordun galiba dimi sen?Boğaz'ımda bir balgam kafayı yiycem karnımı tutuyorum öksürürken çok fena bir acı aynı şeyi yaşayanlar ne yaptınız dikmi öksürdünüz yatarkenmi
Canim dizlerini iyice yukari cek iki elinlede karnini siki siki tut ve yavas yavas oksur saatte bir kere hafif oksur yavastanki balgam olmasin gececek yarin daha az bir aci olacak oksurunce insallah bende ayni agrilari yasadimBoğaz'ımda bir balgam kafayı yiycem karnımı tutuyorum öksürürken çok fena bir acı aynı şeyi yaşayanlar ne yaptınız dikmi öksürdünüz yatarkenmi
Canim dizlerini iyice yukari cek iki elinlede karnini siki siki tut ve yavas yavas oksur saatte bir kere hafif oksur yavastanki balgam olmasin gececek yarin daha az bir aci olacak oksurunce insallah bende ayni agrilari yasadim
Evet içiyordum son güne kadar da içtim of çok stres yaptım sıkıldım yata yataAyyy en kötü şey işte.. Siğara içiyordun galiba dimi sen?
Valla dik duramıyordum zaten eğik şekilde ellerim karnımda ufak ufak öksürmeye çalışıyordum ama pek faydası olmuyordu tabi. Şu çayı yapabilsen iyi gelir .. Bal da iyi geliyor öksürüğe..
Elmanın kabuklarını soyun, İçine biraz tarçın, zencefil ve karanfil atılır. 10 dak demlendirdikten sonra, için.
Yaaaa ... Be öleyim o Zaman... Üç haftadır yatıyorum.. Bu ayak beni daha çok strese soktu valla.. Allah şifa versin bize ve tüm hastalara..Evet içiyordum son güne kadar da içtim of çok stres yaptım sıkıldım yata yata
Amin Can'ımYaaaa ... Be öleyim o Zaman... Üç haftadır yatıyorum.. Bu ayak beni daha çok strese soktu valla.. Allah şifa versin bize ve tüm hastalara..
Canim sen benimle kiyaslama kendini sen memelerden kollarini da kullanamazsin fazla simdi ben agirligimi kollarima veriyorum gececek canim sabret lutfen oksuruk gelmeden yudum yudum su ic pastil al agzinaDikişler patladı sandım yaa fena acı tutsanda ne kadar Zaman sonra gidiyor acı bir de ben çok zorlanıyorum kalkarken
Direnler çıktı rahatladım oh be bugün eve güder ben sıkıldım yaaa karnımı hala görmedim açmadı Fikret bey yarın bakacak ama memelerim çok güzel oldu yaa bayıldımCanim sen benimle kiyaslama kendini sen memelerden kollarini da kullanamazsin fazla simdi ben agirligimi kollarima veriyorum gececek canim sabret lutfen oksuruk gelmeden yudum yudum su ic pastil al agzina
Na cbuk cikti drenlerin canim benim hala duruyo bi tanesi ufff ciksada kurtulsam bende benim dr baya uzun birakiyor nedense bu drenleriDirenler çıktı rahatladım oh be bugün eve güder ben sıkıldım yaaa karnımı hala görmedim açmadı Fikret bey yarın bakacak ama memelerim çok güzel oldu yaa bayıldım
Yarın yanına gideceğim hem karnımı göreceğim hemde neler yaptığını anlatacak bacaklarımda taş gibi olmuş lipo yapılacaktı ama öyle olca diz kapağından yukarı korse giydirirlerdi ama iç bacağım taş gibi olmuş çok iyi duruyorNa cbuk cikti drenlerin canim benim hala duruyo bi tanesi ufff ciksada kurtulsam bende benim dr baya uzun birakiyor nedense bu drenleri
Gozun aydin peki neler yapmis fikret bey anlattimi sana ?
Resim yükledim iki tane oldu anlamadım beceremedim galiba:)))Na cbuk cikti drenlerin canim benim hala duruyo bi tanesi ufff ciksada kurtulsam bende benim dr baya uzun birakiyor nedense bu drenleri
Gozun aydin peki neler yapmis fikret bey anlattimi sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?