Tsk ederim cevabin icin canimİyi dilekleriniz için çok Sağolun.
Haklısın Arzum Dr 3 hafta dedi ama ben yine de kullanmaya devam edicem
SeraParis sağol canım özel yöntem oldu çünkü daha önceden başka bir Dr bana mini karın germe yaptı ve sonuç yetersiz kaldı. Adam utanmadı beni öyle bırakmaya ona çok kızgınım kontrole gittiğimde "işte mini karın germe böyle oluyor"dedi ben de 7000tl'yi bunun için mi verdim? dedim üstüne bir de "bir daha karın germe olmaz"dedi. O kadar moralim bozulmuştu ki ona inanıp güvenmiştim bana " tam karın germe sana fazla gelir mini yapalım diye Israr etti benim de işime geldi iyileşme ve Dikiş izi açısından daha avantajlıydı ama korkum da vardı çünkü deliğin üzerinde de bombe vardı sonuçta Korktuğum Başıma geldi "ameliyattan önce göbeğim vardı sonra yine göbeğim oldu" çok uzatmayayım sonra Coşkun Levent Taşçı'yı buldum sağolsun çok ilgili ve iyi bir Dr bana umut verdi ve cidden dediğini yaptı. Bu Yüzden özel bir yöntem uyguladı lazer lipo ve karın germe bir arada cihazı özelmiş. ekibi de çok iyiydi ameliyathaneye güle oynaya gittim tavsiye ederim randevusu parasız. Umarım herşey gönlünce olur.
O ilk mini yapan dr a kizgin olman cok dogal yani parayi aldiktan sonra hatalarini kabul etmiyorlar ne yazikki
Su an mutlu olman beni sevindirdi insallah bende gule oynaya cikarim hastaneden senin gibi
Bana da hem belime karnima lazer lipo arti germe olacak insallah memmun kalirim
Resim eklemeyi dusunuyormusun canim?
Araumun dedigi gibi mutlaka korseni uzun sure kullan faydasi cok
Saglikli surecin olsun