- 31 Ağustos 2015
- 629
- 631
- 33
Resim yükledim iki tane oldu ne yanlış:)Yaaaa ... Be öleyim o Zaman... Üç haftadır yatıyorum.. Bu ayak beni daha çok strese soktu valla.. Allah şifa versin bize ve tüm hastalara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resim yükledim iki tane oldu ne yanlış:)Yaaaa ... Be öleyim o Zaman... Üç haftadır yatıyorum.. Bu ayak beni daha çok strese soktu valla.. Allah şifa versin bize ve tüm hastalara..
hemmen bakıyorumResim yükledim iki tane oldu ne yanlış:)
Can'ım,kaçıncı Aydan sonra kullandım inan hatırlayamadım.. Konuda yazıyordur ama.. Sanırım birinci Aydan sonra gibi birşeydi. Yani bir aylık olmuştum kesin..Arzum senin sürecini baştan sona okumuştum ve tape bandı kullandığını hatırlıyorum. Bu tape bandı dediğin hangisi oluyor bir resim buldum bak yapıştırıyorum aşağıya bu mu acaba? Eğer bu değilse tam ismini ve nereden aldığını yazabilir misin rica etsem? Amazon tarzı bir yerden sipariş verdiğini hatırlıyorum orada ne diye aratmam gerekiyor acaba? Bir de bunu kaçıncı aydan itibaren ve ne kadar süreyle kullandın?
Buyrun,evet yorumunuzu görüyorummerhaba arkadaşlar nereye yazdığım bilmiyorum valla arzum 77 beni görüyom bilmiyom bilgisine ihtiyacım var
Eki Görüntüle 1664590
Can'ım,kaçıncı Aydan sonra kullandım inan hatırlayamadım.. Konuda yazıyordur ama.. Sanırım birinci Aydan sonra gibi birşeydi. Yani bir aylık olmuştum kesin..
İnternetten bulmuştum o tarz bir siteydi sanırım e-reyon idi. Ama ben iki kez aldım sonra ütün bitti. Ellerinde olanı gönderdiler sanırım,şimdi varmıdır bilemiyorum bir bak istersen..
Benim kullandığım ürün bu şekerim
Eki Görüntüle 1664590
Bende 16 mı 18 mi ne almıştım.. Fiyat uygun evet :) Senln sipariş verdiğin daha geniş sanırım. Olmazsa ortadan kesip kullanırsınÇok sağol canım şimdi bir medikal sitede buldum ama bu fotosunu attığın 6 x 2.50 mt olan stokta yokmuş 15 x 2.50 mt olandan sipariş vereceğim. Fiyatı 38 TL, senin aldıkların da bu kadar ucuz muydu? 38 TL fiyat normal mi, bu kadar ucuz ürünler mi bunlar? Silikon bantlara 100-150 TL fiyat aldıktan sonra tırstım şimdi ucuz olunca sahte mahte çıkmasın diye
Can'ım o bantlar ne oluyor doktor söylüyor herhalde ne Zaman ne kullanılacağını şuan ben haftada 1 kontrole gidiyorum doktora temizleyip kendi kapatıyor dikişleriBende 16 mı 18 mi ne almıştım.. Fiyat uygun evet :) Senln sipariş verdiğin daha geniş sanırım. Olmazsa ortadan kesip kullanırsın
Can'ım,buradan askkitabi arkadaşımızın doktoru tavsiye etmişti kendisine. Bende doktoruma sormuştum. Bulabilirsen kullan faydası olur demişti. Kullandığımda gördü çokta beğendi :) Açıkcası ben faydasını gördüğümü düşünüyorum Sen doktoruna sor istersen gittiğindeCan'ım o bantlar ne oluyor doktor söylüyor herhalde ne Zaman ne kullanılacağını şuan ben haftada 1 kontrole gidiyorum doktora temizleyip kendi kapatıyor dikişleri
Sorayım bu hafta tekrar gideceğim :)Can'ım,buradan askkitabi arkadaşımızın doktoru tavsiye etmişti kendisine. Bende doktoruma sormuştum. Bulabilirsen kullan faydası olur demişti. Kullandığımda gördü çokta beğendi :) Açıkcası ben faydasını gördüğümü düşünüyorum Sen doktoruna sor istersen gittiğinde
Can'ım,buradan askkitabi arkadaşımızın doktoru tavsiye etmişti kendisine. Bende doktoruma sormuştum. Bulabilirsen kullan faydası olur demişti. Kullandığımda gördü çokta beğendi :) Açıkcası ben faydasını gördüğümü düşünüyorum Sen doktoruna sor istersen gittiğinde
Türkiye'ye kargola valla iyi olurTape bandin bayiligini acacagim yakinda
Hadi bakalım,sonucu yazarsın bizeYarın inş tape bant geliyor pazarteside doktoruma göstericem
Türkiye'ye kargola valla iyi olur
Alçı çıktı,bandaj var sıkı sıkıya sarılı. Sabah akşam sıcak su ve soğuk suda hareket var.. Ufak ufak basmaya başladım ama yine kol değnekleri ile geziyorum tabi :) On gün sonra kontrole gideceğim .. İyiye gidiyor çok şükür canım:) :) :)
Sen nasil oldun bu arada??
Yarın inş tape bant geliyor pazarteside doktoruma göstericem
Can'ım geldi ama spor salonuna gidip hocadan almam lazım ben doktora bile gitmedim ya üşendim yaramda çok kalınıyor eğer yarın üşenmezsem ilk önce bandı alıp sonra doktora gidicem aradı fırça da attıgeldi mit Tapebandi??