• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Onemli degil canim sen yasadiklarini tecrube olarak paylasssan da olur zaten buraya da sikintisi olmayan girmez birbimize guvenmek inanmak zorundayiz kararina saygi duyarim cevapladigin icin de tesekkur ederim.

resim şu an koymuyorum çünkü 94 kilo 1,53 boyunda bir obezim 2 haftadır diyetteyim ancak 2 kilo verebildim Arzum hanım ben Aydın da görevli öğretmenim acaba bana özelden göz ,kaş ,duduak dolgu ,burun ve karın gerdirme ameliyatlarının iyileşme süresini ve maliyetini yazabilirmisiniz.Çünkü İstanbulda bu ameliyatları olmak istiyorum 1 aylığın yazın ev kiralayıp bütün ameliyatları tek seferde olayım istiyorum..Bir çok insan gizler ,yaptırdığı ameliyatları inkar eder ...Bu kadar paylaşımcı olduğunuz için teşekkür ederim

resim şu an koymuyorum çünkü 94 kilo 1,53 boyunda bir obezim 2 haftadır diyetteyim ancak 2 kilo verebildim Arzum hanım ben Aydın da görevli öğretmenim acaba bana özelden göz ,kaş ,duduak dolgu ,burun ve karın gerdirme ameliyatlarının iyileşme süresini ve maliyetini yazabilirmisiniz.Çünkü İstanbulda bu ameliyatları olmak istiyorum 1 aylığın yazın ev kiralayıp bütün ameliyatları tek seferde olayım istiyorum..Bir çok insan gizler ,yaptırdığı ameliyatları inkar eder ...Bu kadar paylaşımcı olduğunuz için teşekkür ederim
Fotonuzu mail ile doktora gönderip fiyat ve öneri alabilirsiniz. Bu daha mantıklı ve garantili olur . Ben ayrı ayrı fiyat verememki. Hem kombin oldum hemde ayrı zamanlarda oldum bazı işlemleri. Aradanda zaman geçmiş zaten aynı Fiyat olmaz..Sürecim açtığım konularda var zaten,okursanız bilgilenirsiniz zaten.

Şimdi gördüm Karışık biraz alışamadımbende Dr Fikret çeliği düşünmüştüm Hasan Fındık güzel yorumlar var nette randevu alıcam baka

Fotonuzu mail ile doktora gönderip fiyat ve öneri alabilirsiniz. Bu daha mantıklı ve garantili olur . Ben ayrı ayrı fiyat verememki. Hem kombin oldum hemde ayrı zamanlarda oldum bazı işlemleri. Aradanda zaman geçmiş zaten aynı Fiyat olmaz..Sürecim açtığım konularda var zaten,okursanız bilgilenirsiniz zaten.
Canım muayene ücreti alıyormu peki

Hayır,alınmıyor canım .. Randevu Alıp görüşme imkanın varsa daha iyi olur.
Aldım Aradım bugün cuma günü için randevu ya karar veriyorsun doktor endişesi çok kötü birşey Fikret bey iyi aslında resimlerinede baktım gösterdi dudak dolgumuda hep ona yaptırıyorum ama Hasan Fındık iyi bakalım ne kadar fiyat vericek birde o varFikret Çelik eşi eşimin müşterisi oyüzden indirim yapmıştı fiyatta

Aldım Aradım bugün cuma günü için randevu ya karar veriyorsun doktor endişesi çok kötü birşey Fikret bey iyi aslında resimlerinede baktım gösterdi dudak dolgumuda hep ona yaptırıyorum ama Hasan Fındık iyi bakalım ne kadar fiyat vericek birde o varFikret Çelik eşi eşimin müşterisi oyüzden indirim yapmıştı fiyatta
Hasan beyde indirim yapar istersen :). Canım görüşmekte fayda var,fikir alırsın ona ameliyat olmasanda sonuçta ;) Son karar senin tabi.. İçine hangisi sinerse onu tercih et. Hayırlı kararların olsun inşallah,çok mutlu ol en az benim kadar ;)

Arzumcum öncelikle merhaba şekerim :KK39:ameliyat tarihi belli oldu 11 Eylül Acıbademde olacağım sana anlattığım gibi karın germe +lipoliz Levent Bey güvcen verdi inşallah bu sefer sonuca ulaşacağım Ayyy yine ameliyat stresi bastı :KK17:

Arzumcum öncelikle merhaba şekerim :KK39:ameliyat tarihi belli oldu 11 Eylül Acıbademde olacağım sana anlattığım gibi karın germe +lipoliz Levent Bey güvcen verdi inşallah bu sefer sonuca ulaşacağım Ayyy yine ameliyat stresi bastı :KK17:
Hadi Hayırlısı canım:KK19: Tarihte yakın oh ne stresli Heyecanlı bekleyiştir o :KK51: Çok çok mutlu ol inşallah canımcığım :KK68: Güzel haberlerle aramızda ol :KK15:

inşallah canım bu sefer olacak bu iş! Çok öpüyorum desteğin için sağol seninle yazışınca rahatlıyorum stresim azalıyor :KK68:
gelişmelerden haberdar ederim şimdilik hoşçakal

Selam kizlar.. yillar once burada gogsumu yaptirdigim zaman aktif olmustum.. aylarca dusunmus bir cok arkadas edinmis ve sonunda meme buyutme operasyonunu gecirmistim 22 yasindaydim o zaman simdi 28 yasindayim .. yillar gecti ilk cocugumu kucagima aldim ve simdide gobegimden ameliyat olmak istiyorumm.. eski kiloma geldim 48 kiloyum ama gobegimin yumusakligi gitmedi olan arkadaslardan tecrubelerini yazmalarini ve yardim istiyorum.. asiri korkuyorum.. desteginize ihtiyacim var

Son düzenleme:
Selam kizlar.. yillar once burada gogsumu yaptirdigim zaman aktif olmustum.. aylarca dusunmus bir cok arkadas edinmis ve sonunda meme buyutme operasyonunu gecirmistim 22 yasindaydim o zaman simdi 28 yasindayim .. yillar gecti ilk cocugumu kucagima aldim ve simdide gobegimden ameliyat olmak istiyorumm.. eski kiloma geldim 48 kiloyum ama gobegimin yumusakligi gitmedi olan arkadaslardan tecrubelerini yazmalarini ve yardim istiyorum.. asiri korkuyorum.. desteginize ihtiyacim var
Canım,burada birçok kişiye ait konular var. Bu konu gibi ;) Bu konulardan süreçleri okuyabilirsin ..
Bende çok korkmuştum,hatta ameliyat haneye gitmem olaydı :D Ama çok şükür tahminimden çok daha az ağrım oldu. Tabi sıkıntılı süreçler var,ama süreç sonuçta geçip gidiyor. Ameliyat başarılı ellerde ve komplikasyonsuz oluncada herseye değiyor ;)
Öncelikle doktora gidip fikir Alman'ı öneririm. Sonuçta neye ihtiyacın var,ne yapılabilir bunu doktor Söyler. Bizler yaşadığımız tecrübelerle yardımcı olmaya çalışırız ;)

selam Arzum :-) bugün 3. gün ve Levent Beye gittim korsem ve içindeki ped açıldı ödemli olmasına rağmen çok güzel bir göbek deliğim ve karnım olmuş :KK73: doğru seçim yaptığıma şimdi daha çok inandım. ödemin geçmesi 1 ay sürer dedi yani sonucu görmek için 6 ay beklemem gerekmeyecek. Bana özel bir yöntem kullanmıştı sürenin kısalığı belki o yüzdendir. Korseyi 3 hafta kullanacağım sonra herşey serbest. ilk iki gün biraz ağrım oldu ama şimdi neredeyse hiç kalmadı biraz eğik yürüyorum o kadar :KK70:yaşlı teyzeler gibi... Çok öpüyorum canım :KK68:

selam Arzum :-) bugün 3. gün ve Levent Beye gittim korsem ve içindeki ped açıldı ödemli olmasına rağmen çok güzel bir göbek deliğim ve karnım olmuş :KK73: doğru seçim yaptığıma şimdi daha çok inandım. ödemin geçmesi 1 ay sürer dedi yani sonucu görmek için 6 ay beklemem gerekmeyecek. Bana özel bir yöntem kullanmıştı sürenin kısalığı belki o yüzdendir. Korseyi 3 hafta kullanacağım sonra herşey serbest. ilk iki gün biraz ağrım oldu ama şimdi neredeyse hiç kalmadı biraz eğik yürüyorum o kadar :KK70:yaşlı teyzeler gibi... Çok öpüyorum canım :KK68:
Maşallah sana canım çok sevindim güzel haberlerine :KK19: Ödemler bir aydan fazla Sürer bence ama bakalım artık ;) korseyi ne kadar fazla kullanırsan o kadar iyi olur bence zaten kış geliyor ;)
Bende çok öpüyorum tatlım :KK15:

Gecmis olsun ozel bir yontem dediniz bende merak ettim ekimde karin germe olacagim icin :KK66:

Gecmis olsun ozel bir yontem dediniz bende merak ettim ekimde karin germe olacagim icin :KK66:
İyi dilekleriniz için çok Sağolun. :KK68:
Haklısın Arzum Dr 3 hafta dedi ama ben yine de kullanmaya devam edicem
SeraParis sağol canım özel yöntem oldu çünkü daha önceden başka bir Dr bana mini karın germe yaptı ve sonuç yetersiz kaldı. Adam utanmadı beni öyle bırakmaya ona çok kızgınım :KK62:kontrole gittiğimde "işte mini karın germe böyle oluyor"dedi ben de 7000tl'yi bunun için mi verdim? dedim üstüne bir de "bir daha karın germe olmaz"dedi. O kadar moralim bozulmuştu ki ona inanıp güvenmiştim bana " tam karın germe sana fazla gelir mini yapalım diye Israr etti benim de işime geldi iyileşme ve Dikiş izi açısından daha avantajlıydı ama korkum da vardı çünkü deliğin üzerinde de bombe vardı sonuçta Korktuğum Başıma geldi "ameliyattan önce göbeğim vardı sonra yine göbeğim oldu" çok uzatmayayım sonra Coşkun Levent Taşçı'yı buldum sağolsun çok ilgili ve iyi bir Dr bana umut verdi ve cidden dediğini yaptı. Bu Yüzden özel bir yöntem uyguladı lazer lipo ve karın germe bir arada cihazı özelmiş. ekibi de çok iyiydi ameliyathaneye güle oynaya gittim tavsiye ederim randevusu parasız. Umarım herşey gönlünce olur. :KK24:

Back