Tsk ederim cevabin icin canimİyi dilekleriniz için çok Sağolun.
Haklısın Arzum Dr 3 hafta dedi ama ben yine de kullanmaya devam edicem
SeraParis sağol canım özel yöntem oldu çünkü daha önceden başka bir Dr bana mini karın germe yaptı ve sonuç yetersiz kaldı. Adam utanmadı beni öyle bırakmaya ona çok kızgınımkontrole gittiğimde "işte mini karın germe böyle oluyor"dedi ben de 7000tl'yi bunun için mi verdim? dedim üstüne bir de "bir daha karın germe olmaz"dedi. O kadar moralim bozulmuştu ki ona inanıp güvenmiştim bana " tam karın germe sana fazla gelir mini yapalım diye Israr etti benim de işime geldi iyileşme ve Dikiş izi açısından daha avantajlıydı ama korkum da vardı çünkü deliğin üzerinde de bombe vardı sonuçta Korktuğum Başıma geldi "ameliyattan önce göbeğim vardı sonra yine göbeğim oldu" çok uzatmayayım sonra Coşkun Levent Taşçı'yı buldum sağolsun çok ilgili ve iyi bir Dr bana umut verdi ve cidden dediğini yaptı. Bu Yüzden özel bir yöntem uyguladı lazer lipo ve karın germe bir arada cihazı özelmiş. ekibi de çok iyiydi ameliyathaneye güle oynaya gittim tavsiye ederim randevusu parasız. Umarım herşey gönlünce olur.
İnşallah senin de sürecin olumlu geçer resim hiç eklemedim ama olabilir. Bir tek Arzum ameliyat öncesi halimi gördü. Iyileşme sürecinden sonra ekleyebilirim öncesi- sonrası olarak. Gelişmelerden haberdar edersin kendine iyi bakTsk ederim cevabin icin canim
O ilk mini yapan dr a kizgin olman cok dogal yani parayi aldiktan sonra hatalarini kabul etmiyorlar ne yazikki
Su an mutlu olman beni sevindirdi insallah bende gule oynaya cikarim hastaneden senin gibi
Bana da hem belime karnima lazer lipo arti germe olacak insallah memmun kalirim
Resim eklemeyi dusunuyormusun canim?
Araumun dedigi gibi mutlaka korseni uzun sure kullan faydasi cok
Saglikli surecin olsun
Canım ne güzel haberler bunlar maşallah sanaArzum Slm canımnasılsın? dün akşam ilk banyomu oldum korseyi çıkarınca birden belim büküldü banyoyu zar zor yaptım eşim yardımcı oldu bende de tape var Dr vermişti onların olması güvence veriyor cidden izler çok yeni tabi daha 5. Gün ama eskiden Olduğum mini karın germedeki kesiden açmış yani mini karın germe izli tam karın germe oldu Göbek deliğim güzel ama daha birşey anlamıyorum ama ödemli olmasına rağmen şekilli duruyor eski bombeden eser yok. Medikal korse haricinde daha kibar duran bir korse arıyorum sonrası için... Dr artık korse kullanmayabilirsin dediğinde o korseye geçeceğim uzun süre de kullanmayı düşünüyorum. Önümüz kış zaten. Yatay şekilde yatmayı özledim vallahi . Basit Şeyler ne kadar da önemliymiş insan hayatında tüm ameliyatlarımdan sonraki iyileşme Sürecinde bunu çok iyi anladım bu arada arzumcuğum senin korseni çok beğendim nereden almıştın? Sonrası için kullanabilirim. Çok öpüyorum kendine iyi bak.
Bu korse canım alttan çıtçıtlı olması ve görünüşü iyi geldi bana rahat gibiBenim korsem bu modelden.. Önden ve Eki Görüntüle 1320372 alttan çıtçıtlı,askılı.Ama siyah renk..
Bu ameliyat sonrası bana doktorun ameliyathanede giydirdiği korse canım .. Medikal eczanelerde yada elektron medikal den alabileceğin bir korse canım. Nete Elektron medikal yaz çıkarBu korse canım alttan çıtçıtlı olması ve görünüşü iyi geldi bana rahat gibi
Korse satan birçok site var ama bir beden küçük almak hiç aklıma gelmemişti sıkması için doğru taktikBu ameliyat sonrası bana doktorun ameliyathanede giydirdiği korse canım .. Medikal eczanelerde yada elektron medikal den alabileceğin bir korse canım. Nete Elektron medikal yaz çıkar
Ama bu uzun süre kullanılmıyor.. Ben kendime meme altından diz kapağıma kadar olan korseden kullandım canım sonradan. Işte bu tarzda olanlardan,heryerden var genelde. Bir beden ufak alıyorsun sıkması için
Eki Görüntüle 1634565
Ameliyat öncesi ve sonrası foto var mı??Bu ameliyat sonrası bana doktorun ameliyathanede giydirdiği korse canım .. Medikal eczanelerde yada elektron medikal den alabileceğin bir korse canım. Nete Elektron medikal yaz çıkar
Ama bu uzun süre kullanılmıyor.. Ben kendime meme altından diz kapağıma kadar olan korseden kullandım canım sonradan. Işte bu tarzda olanlardan,heryerden var genelde. Bir beden ufak alıyorsun sıkması için
Eki Görüntüle 1634565
Ameliyat öncesi ve sonrası foto var mı??
Kombin ameliyat oldum ben,ayrı fiyat almadım. Ayrıca Göbek fıtığımda vardı.. Fiyat doktor mail ile öğrenebilirsin foto gönderip..Arzum77 daha önce de yazılarınızı çok okudum anladığım çok mutlusunuz darısı benim başıma ama önce vermek zorunda olduğum kilolar var siz ücret olarak ne kadar ödediniz acaba mutlaka kişiden kişiye değişir ancak fikir edinmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Tabiki,özel albümümde fotolarım var.Ameliyat öncesi ve sonrası foto var mı??
Görmezsiniz çünkü sizi izlemiyorum !Profilinize baktım ama fotograflarinizi göremedim
Haa peki... ben yarin sizinle özel mesajdan fotoğraf paylaşacağım inşaallah.Görmezsiniz çünkü sizi izlemiyorum !
İzlemeye aldım sizi :)Mrb arzum bende 2ocakta karin germe ve meme büyütme ameliyati olcam benide izlemeye alirmisin cok heycanliyim nasil olcak düsünmekten fenalik geliyor.beni nasil sikintilar neler bekliyor senden bilgi almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?