Estetik Karın Germe Ameliyatım

Tsk ederim cevabin icin canim
O ilk mini yapan dr a kizgin olman cok dogal yani parayi aldiktan sonra hatalarini kabul etmiyorlar ne yazikki
Su an mutlu olman beni sevindirdi insallah bende gule oynaya cikarim hastaneden senin gibi
Bana da hem belime karnima lazer lipo arti germe olacak insallah memmun kalirim
Resim eklemeyi dusunuyormusun canim?
Araumun dedigi gibi mutlaka korseni uzun sure kullan faydasi cok
Saglikli surecin olsun

İnşallah senin de sürecin olumlu geçer resim hiç eklemedim ama olabilir. Bir tek Arzum ameliyat öncesi halimi gördü. Iyileşme sürecinden sonra ekleyebilirim öncesi- sonrası olarak. Gelişmelerden haberdar edersin kendine iyi bak

Arzum Slm canım nasılsın? dün akşam ilk banyomu oldum korseyi çıkarınca birden belim büküldü banyoyu zar zor yaptım eşim yardımcı oldu bende de tape var Dr vermişti onların olması güvence veriyor cidden izler çok yeni tabi daha 5. Gün ama eskiden Olduğum mini karın germedeki kesiden açmış yani mini karın germe izli tam karın germe oldu Göbek deliğim güzel ama daha birşey anlamıyorum ama ödemli olmasına rağmen şekilli duruyor eski bombeden eser yok. Medikal korse haricinde daha kibar duran bir korse arıyorum sonrası için... Dr artık korse kullanmayabilirsin dediğinde o korseye geçeceğim uzun süre de kullanmayı düşünüyorum. Önümüz kış zaten. Yatay şekilde yatmayı özledim vallahi . Basit Şeyler ne kadar da önemliymiş insan hayatında tüm ameliyatlarımdan sonraki iyileşme Sürecinde bunu çok iyi anladım bu arada arzumcuğum senin korseni çok beğendim nereden almıştın? Sonrası için kullanabilirim. Çok öpüyorum kendine iyi bak.

Canım ne güzel haberler bunlar maşallah sana

Hangi korseyi beğendin,o fotoya bir yorum yazarmısın canım ..

Bu korse canım alttan çıtçıtlı olması ve görünüşü iyi geldi bana rahat gibi
Bu ameliyat sonrası bana doktorun ameliyathanede giydirdiği korse canım .. Medikal eczanelerde yada elektron medikal den alabileceğin bir korse canım. Nete Elektron medikal yaz çıkar
Ama bu uzun süre kullanılmıyor.. Ben kendime meme altından diz kapağıma kadar olan korseden kullandım canım sonradan. Işte bu tarzda olanlardan,heryerden var genelde. Bir beden ufak alıyorsun sıkması için

Korse satan birçok site var ama bir beden küçük almak hiç aklıma gelmemişti sıkması için doğru taktik günlük Kullanım için olabilir doktor bana medikal sitedeki beyaz Kuşak şeklinde olan korseden verdi o da uzun süre kullanılmaz kıyafetle olmaz ama Hasan beyin verdiği medikal olmasına rağmen çok zarif. Biraz araştırayım belki günlük kullanılanlardan uygun birşeyler bulurum çok öpüyorum.

Arzum77 daha önce de yazılarınızı çok okudum anladığım çok mutlusunuz darısı benim başıma ama önce vermek zorunda olduğum kilolar var siz ücret olarak ne kadar ödediniz acaba mutlaka kişiden kişiye değişir ancak fikir edinmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ameliyat öncesi ve sonrası foto var mı??

Kombin ameliyat oldum ben,ayrı fiyat almadım. Ayrıca Göbek fıtığımda vardı.. Fiyat doktor mail ile öğrenebilirsin foto gönderip.. Muayenede ücretsiz bilginiz olsun ,en garantisi öyle olur canım
Hayırlı kararların olsun ..

Profilinize baktım ama fotograflarinizi göremedim

Görmezsiniz çünkü sizi izlemiyorum !
Haa peki... ben yarin sizinle özel mesajdan fotoğraf paylaşacağım inşaallah.
Dün vakit bulamadım. Bugün akşam da yolculuğa çıkacağım yarın evimde olacağım.

Mrb arzum bende 2ocakta karin germe ve meme büyütme ameliyati olcam benide izlemeye alirmisin cok heycanliyim nasil olcak düsünmekten fenalik geliyor.beni nasil sikintilar neler bekliyor senden bilgi almak istiyorum

Mrb arzum bende 2ocakta karin germe ve meme büyütme ameliyati olcam benide izlemeye alirmisin cok heycanliyim nasil olcak düsünmekten fenalik geliyor.beni nasil sikintilar neler bekliyor senden bilgi almak istiyorum
İzlemeye aldım sizi :)
Canım.. Konumda tüm sürecimi anlatmaya çalıştım .. İlk sayfalardan sonra ameliyat sonram yazıyor Özellikle soracağın birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım ..
Doktorun kim? Şu anki halini merak ettim açıkcası,durumun Nasıl yani çok fazla dokun varmı?

Canim resim koymaya caliscam gögūslerim dogumdan hafif sarkti ve icine cöktū oldum olasi kūcūktūler zaten karnim hafif sarkik neolcak bilmiyorum mini tammi anlamadim .gorenler yaptirmana gerek yok diyor ama kafaya taktim egilince sarkiyor ve kirisiyor duzgen cok bisey yok.cocuklarim kucuk buyuk 6yasinda ama özel egitimli olmasi gerekiyor hala bezli kucuk desen 1bucuk yasinda off annem gelcek artik yanima.

Canim buarada fotu nasil yūklicem bizim zamanimizda bilgisayar vardi simdi telden olunca sasirdim

Canim doktorum aykut misirlioglu istanbulda, bende isvicredeyim otelde kalcaz 3arkadas gitcez hepimizde meme ve karin germe yaptircaz resmen gūn sayiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…