- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ben Hasan beye ameliyat oldumselam arkadaşlar dr hasan fındığa karın germe yaptıran arkadaşların bilgisine ihtiyacım var bana yardımcı olursanız sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Hasan beye ameliyat oldumselam arkadaşlar dr hasan fındığa karın germe yaptıran arkadaşların bilgisine ihtiyacım var bana yardımcı olursanız sevinirim
Benim kombin işlemdi.. O yüzden ne kadar sürer bilemiyorum. Bu çok önemli değil zaten,ne Zaman biter,dinlenme odasında ne kadar kalırsın bilemeyiz..selam arzum bende karın germe ameliyatı olmaya karar verdim araştırmalarım sonucunda hasan beydekarar kıldım görüşmem oldu bana bazı tahliller yaptırmam söyledi ve sigarayı bırakmam ama konuşma okadar hızlı geçtikİ soracağım hiçbirşeyi soramadım izler iyleşme süresi ne biliyim yani kaç saat sürer bana yardımcı olursanız çok rahatlarım
Canım,İzlmeye alırsan beni birkaç sonuç fotomu görürsün zaten Beniz izleyenlerlede paylaştığım sonuçlarım varMerhaba arzum77 . Siteye iki uç gündür üyeyim biraz çözmekte zorlanıyorum. Siteye ilk baktığımda senin yazın denk gelmişti enerjinve memnuniyetinden dolayi seni izlemeye almistim hemen. Tabiki resimlerini hala göremedim görmeyi cok iserim. Henüz bende bir operasyon olmadığı icin resim yüklemedim. Yazılarından anladığım kadariykada basta izlemeye almıyorsun. Ama yinede bir kac resmini görürsem cok sevinicem. Ben Bi turlu doktor kararı veremedim. Bugün senden dolayı Hasan fındıktan randevu alıp görüştüm. Kombin ameliyat olucam bende. Doktor ameliyattan yeni çıkmıştı muayehanesine değil ameliyatının geçtiği hastahaneye gittim. Yorgun olmasına rağmen guzel ve açıklayıcıydı herşey. Sanırım Seninde memnuniyetinden dolayı doktoru sevmiş olabilirim. Bu konuda desteğine ihtiyacım var doğrusu. Geçirdiğin süreç oldukça guzel senin acından. Umarım benim ameliyatımda başarılı geçer. Bir iki doktorla daha görüşsem mi bilemiyorum. Şimdiye kadar 4 doktorla görüştüm hepsine cok uç seyler olmasada birbiriyle uyuşmayan seyler söylediler. İyice kafam karışacak. Açıkcası birisi bana hic düşünme su doktora git dese cok rahatlayacağım. İyice stres oldum. Lütfen izlemeye al beni resimlerini görebileyim :) sevgiler
Merhaba arkadaşlar..Yeni bir estetik müdahale ile tekrar karşınızdayım
Uzun zamandır beni rahatsız eden durumdan ameliyat olacağım şimdi.Umarım diğer işlemlerim kadar başarılı,hayal ettiğim,sorunsuz bir süreçle bu ameliyatımıda sorunsuz atlatırım
İki çocuğum var.Hamileliklerden dolayı esneyen karın bölgemi ne yaparsam yapayım sıkı,kaslı ve dümdüz bir görünüme ulaştıramıyordum.İz sebebi ilede ameliyat hiç düşünmedim açıkçası. Ama yakın zamanda Hasan beye ameliyat olan @Londonsibel arkadaşımızın sonucu ve kesi izi bana büyük moral ve destek verdi..Lipo yaptırmıştım karın bölgemden,birde bazı işlemler için yine karın bölgemden yağ aldırmıştım fakat yağ aldırmada belirli bir yere kadar oluyor bilirsiniz.Doktorum çok fazla yağ alımındada derinin iyice gevşeyip aşşagıda yığılma yapabileceğini söylemişti.Çünkü deri esnemişti ve gevşekti.. İkinci hamileliğimde göbek fıtığım oluşmuştu.Fakat üzerinden uzun zaman geçmesinden dolayı sanırım aklımdan tamamen çıkmış olan bir durumdu.Bu ameliyatla birlikte göbek fıtığımda tedavi edilecek.Öncelikle mini karın germe düşündük.Çünkü gerçekten çok kötü bir durumum yoktu.Esneyen derinin alınması gerekiyordu.Fakat fıtık büyüklüğü ve yeri nedeni ile planlar değişti.Kesim mini karın germeye göre uzun tutulacaktı ve göbek deliğimin alttan yarım daire şeklinde kesi olması gerekiyordu.Normal göbek deliği görüntüsüne gelebilmesi için.Bu izin izli bir şey olduğunu belli olacağını söyledi doktorum.Sonra neden tam karın germe yapmayalımki dedik.Kesi uzun olacaktı ama hem karın üst kısımdaki kaslarada müdahale edilebilecekti hemde daha sıkı ve düz bir karına ulaşacaktım..
27 Kasım 2014 tarihinde gün aldım.Karın germe ile birlikte lipo,karın alt deri tabakasından alınan dermis tabakası ile dudak dolgunlaştırma,burun kavislendirme yapılacak.Son anda başka eklemeler olabilir,bilemiyorum Doktorum Diğer müdahalelerimide yaptırdığım doktorum Hasan Fındık..
Diğer tüm karın germe ameliyatı olan bayanların toplandığı konudada aktif olacağım ama süreçlerimin toplandığı bir konum olsun istedim..Güzel dileklerinizi,dualarınızı,görüş ve önerilerinizi bekliyorum
Sevgiler..Öpüldünüz kızlar..
arzum merhaba ;Canım,İzlmeye alırsan beni birkaç sonuç fotomu görürsün zaten Beniz izleyenlerlede paylaştığım sonuçlarım var
Başka doktorlarlada görüşmek istersen görüş tabi,içinde keşke gitseydim siye bir soru işareti kalmasın..
Merhaba canımarzum merhaba ;
Operasyonların çok güzel olmuş.. Güle güle kullan.. Bişey sormak istiyorum iznin olursa .. Yüze yağ dolgusu yaptırmıştın. Kalıcı oldumu ? Ne kadarı kaldı ? Cevaplarsan sevinirim
merhaba arzum77 bende karingerme ve meme diklestirme istiyorum butun yazilari okuyamadim cnk cok var :) sen nerde ameliyat oldun ben izmirde yasiyorum diksi izlerin gectimi gorunusu nasil bende fotolarini gorebilirmiyim ? ben hala korkuyorum ama bilemiyorum canim pek kiymetli degildir aci esigim yuksektir ama sezeryan dogum yaptiktan sonra anladim ki pekte yuksek degilmis :) cok agrim oldu ve 10 gunde anca iyilesebildim fln filan destege ihtiyacim var kizlar beni gaza getirim lutfen :)Canım,İzlmeye alırsan beni birkaç sonuç fotomu görürsün zaten Beniz izleyenlerlede paylaştığım sonuçlarım var
Başka doktorlarlada görüşmek istersen görüş tabi,içinde keşke gitseydim siye bir soru işareti kalmasın..
Merhaba angelanalan :)merhaba arzum77 bende karingerme ve meme diklestirme istiyorum butun yazilari okuyamadim cnk cok var :) sen nerde ameliyat oldun ben izmirde yasiyorum diksi izlerin gectimi gorunusu nasil bende fotolarini gorebilirmiyim ? ben hala korkuyorum ama bilemiyorum canim pek kiymetli degildir aci esigim yuksektir ama sezeryan dogum yaptiktan sonra anladim ki pekte yuksek degilmis :) cok agrim oldu ve 10 gunde anca iyilesebildim fln filan destege ihtiyacim var kizlar beni gaza getirim lutfen :)
ahhh ihtiyac ne demek yaa zaten hicbir zaman ben cok zayif olmadim hamilelikte karnim cok buyuktu herkes ikiz fln diodu snr birden bosalinca cok sarkti gene eskisine nazaran topladi kendini ama hala sarkik .. izlemeye aldim seni ama ben bu siteden pek anlamiyorum acikcasi nerden nasil ne gorcem :)Merhaba angelanalan :)
Ben Istanbulda ameliyat oldum canım. Kesi izim çok iyi durumda,çok güzel silikleşti. Hiç rahatsız etmiyor Beni İzlemeye alırsan kesi izimi görebilirsin . Takip edenlere birkaç foto sonuç gösteriyorum albümde
Merak etme,öyle dayanılmayacak ağrı olmuyor zaten. Ben ilk gün akşama kadar yarı baygın uyumuştum. Akşam yemek yedirdikten sonra yürütmüşlerdi. İlk kalkış,yürüyüş her ameliyatta oldugu gibi zor . Sonra sonra açılıyorsun :) Benim çok fazla deri fazlalığım olmadığı için çok eğik kaldım. İki hafta kadar hep dinlendim,istirahat ettim,evere yürüdüm bol bol.. Sonra yemeğimi yaptım,bazı ev işlerini yapmaya başladım.. Ev süpürmek,birşeyleri itip çekmek yasak.. Yatıp kalkarken ilk hafta birinden yardım almak gerekiyor. Ayaklarımı tam uzatıp yatamıyordum ben,dizlerimin altına yastık koyuyordum dizleri kendime çekip uzanıyordum.
Bazı zorluklar var tabi ama bence değer hamilelik geçiren,çok kilo alıp verimlerde oluşan karın esnemesini,deri fazlalığını sporla falan yok etmek ve böyle bir sonuç almak imkansız..
Cesaretli ol bence İhtiyacın varsa eğer ameliyatı öneririm
Benim ismimin yazdığı yeri tıkla. Fotoğraflar yazısını göreceksin.. Onu tıkla.. Fotolar açılırahhh ihtiyac ne demek yaa zaten hicbir zaman ben cok zayif olmadim hamilelikte karnim cok buyuktu herkes ikiz fln diodu snr birden bosalinca cok sarkti gene eskisine nazaran topladi kendini ama hala sarkik .. izlemeye aldim seni ama ben bu siteden pek anlamiyorum acikcasi nerden nasil ne gorcem :)
İdeal kilon 55 . Bu kilonun üzerindesin..Valla doguma 90la girdim 80le ciktim suan 72 kiloyum 1.63 boyum sporda yaptim diette hicbir ise yaradi 100 gr dahi veremedim olmuo zaten ki fazlada sevmem boyle isleri ama eger bu ameliyati olursam tabiki spora gidicem zayifken spor yapmak daha eglenceli olur diye dusunuyorum bakicam birazdan resimlere bakalim :)
Bencede once tamamen kilolari vermek gerekir bak benim drum zayifla dedi simdi ama zayifladikca karnimi iceri cekince burus burus oluyor ikiye katlaniyorİdeal kilon 55 . Bu kilonun üzerindesin..
Yani tavsiyem ne kadar verebilsen ver. Sonuçta ameliyat olacaksın inceleceksin ama ameliyattan sonra çok zayıflamakta iyi değil. Gevşeklik ve sarkma olabilir. Doktorlar bu konuda ısrarcı biraz.
Bak Can'ım fotolarıma
Kesinlikle öyle..Bencede once tamamen kilolari vermek gerekir bak benim drum zayifla dedi simdi ama zayifladikca karnimi iceri cekince burus burus oluyor ikiye katlaniyor
Kesinlikle tekrar sarkma olur. Hatta karnın ameliyatta gerilecegi için hamilelikte bu sefer çok yırtıklar çatlaklar olur.ah bi verebilsem kilo zaten ugrasmicam boyle islerle bu ameliyattan snr zayiflamayi dusunmuyorum zaten sadece dikkatli beslenmek ve vucudumu korumak icin spor yapmayi dusunuyorum ama tek sorum var ben 1 tane daha cocuk dusunuyorum bu ameliyattan 2 sene snr dogum icin izin veriolarmis ama tekrar sarkma olursa yada olurmu acaba diye icimde korku var !!!!