- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net olarak hatırlamıyorum ama şöyle söyliyim birinci ayda tempolu yürüyüşlere başladım,üçüncü aydan sonra yavaş yavaş ağır sporlara başladım..Gerçek anlamda spora(yani ağır pilates,kardiyo veya her ne yapıyorsanız) kaç ay sonra başladınız
merhaba canım fotolarına baktım da mini karın germe seni tatmin etmez bence yani öyle düşünüyorum hem neden iki iz olsunki karnında bence tam germe ol iyi düşün canım dikey çizgi seni rahatsız eder ben tesettürlü oldugum halde rahatsız olurum iz konusundaMerhaba arzum77 biliyosun ekimde karin germe olacagim ercan beye ve kamran beye resmimi gonderdim oda sana mini olur dedi belki dikey izin olur dedi sence karnim tam germe olurmu sende boyle bir surum yasadigin icin sana soruyorum seni izlemeye aliyorum bi bakabilirmisin fotolarima cunku sen az cok anliyorsun artik bastan beri germe ve diklestirme dedigin icin bana
Evet canim bende mini istemiyorum zaten dikey iz de sadece iki cm mis sanirim insallah oda olmaz biraz gerim gerim gerilecem ama napalimmerhaba canım fotolarına baktım da mini karın germe seni tatmin etmez bence yani öyle düşünüyorum hem neden iki iz olsunki karnında bence tam germe ol iyi düşün canım dikey çizgi seni rahatsız eder ben tesettürlü oldugum halde rahatsız olurum iz konusunda
yeni memişlerle fıstık gibisin birde gerdirde afet olacaksın maşalahEvet canim bende mini istemiyorum zaten dikey iz de sadece iki cm mis sanirim insallah oda olmaz biraz gerim gerim gerilecem ama napalim
Kararın hayırlı olsunMerhaba arzum77 biliyosun ekimde karin germe olacagim ercan beye ve kamran beye resmimi gonderdim oda sana mini olur dedi belki dikey izin olur dedi sence karnim tam germe olurmu sende boyle bir surum yasadigin icin sana soruyorum seni izlemeye aliyorum bi bakabilirmisin fotolarima cunku sen az cok anliyorsun artik bastan beri germe ve diklestirme dedigin icin bana
Bunlari bilmem iyi oldu izim yukarda olsa bile inecegine sayende inaniyorum cok dusuk belli yada ince bikini giymem ben zaten bakalim nasil olacak hep beraber gorecegiz insallah tsk ederim arzum77Kararın hayırlı olsun
Mini karın germede göbek deliğine kadar deri alınamadığı için göbek deliğinin orasında dikey bir kesi olabilir. Tam karın germelik olmayan durumlardada bu durumun olması muhtemel. Çünkü göbek deliğinin üst tarafı çok gevşek olmadıgı zaman alt kısımla birleştirmek zor oluyor ve eski göbek deliği kısımımda dikey bir dikiş olabiliyor.
Benimde fazla kötü bir durumum yoktu,göbek fıtığım olmasa idi zaten Hasan beyde tam karın germe önermemişti.
Ameliyattan önce ufak bir dikey kesi olabilir,zorlayacağım ama demişti. Fakat olmadı çok şükür.. Fakat gercekten gerim gerim gerildim yani.. Bu yüzdende kesi izini ne kadarda Aşşagıdan kesmiş olsada alttan gerildi deri ve yukarı çıktı. Ilk başlarda çok fazla yukarıda gibiydi ama zamanla indi aşşagıya. Şimdi hiç rahatsız etmiyor ama.Bikini içinde kalıyor ama düşük belli bikiniler giyinemiyorum mesela..
Bakiyim fotolara şimdi..
Rica ederim sıkıntısız ve mutlu olacağın sonuçlar dilerimBunlari bilmem iyi oldu izim yukarda olsa bile inecegine sayende inaniyorum cok dusuk belli yada ince bikini giymem ben zaten bakalim nasil olacak hep beraber gorecegiz insallah tsk ederim arzum77
Insallah saolRica ederim sıkıntısız ve mutlu olacağın sonuçlar dilerim
Evet,bir sıkıntı yaşamadım çok şükür. Sadece ameliyat sonrası Yaşanacak Sıkıntılar normal işte Sizde mi bu ameliyat-ı Olmayı düşünüyorsunuz.arzum77 merhabalar sizin karın germe ameliyatınız ile ilgilenmekteyim süreci sıkıntısız geçirmişsiniz okuduklarımdan anladığım kadarı ile
Izlemeye aldım sizi,fotolarınızı gördüm gerçekten ihtiyacınız var . Ama inanın çok daha güzel sonuç alırsınız.Olmalıyım fiziksel olarak birde göbek fıtığı ve karnımda hamilelikten dolayı mide alt kısmımda yırtık varmış 3 erken varken ameliyat kaçınılmaz oluyor yazılarınızdan sonraki aşamaları okudum ama daha okunacak 30 sayfa var
Hasan bey ile de görüşeceğim ilginiz için teşekkürler
Sizin resminizi görebilirsem sevinirim