• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Gerçek anlamda spora(yani ağır pilates,kardiyo veya her ne yapıyorsanız) kaç ay sonra başladınız

Merhaba arzum77 arzum77 biliyosun ekimde karin germe olacagim ercan beye ve kamran beye resmimi gonderdim oda sana mini olur dedi belki dikey izin olur dedi sence karnim tam germe olurmu sende boyle bir surum yasadigin icin sana soruyorum seni izlemeye aliyorum bi bakabilirmisin fotolarima cunku sen az cok anliyorsun artik bastan beri germe ve diklestirme dedigin icin bana ;)

Merhaba arzum77 arzum77 biliyosun ekimde karin germe olacagim ercan beye ve kamran beye resmimi gonderdim oda sana mini olur dedi belki dikey izin olur dedi sence karnim tam germe olurmu sende boyle bir surum yasadigin icin sana soruyorum seni izlemeye aliyorum bi bakabilirmisin fotolarima cunku sen az cok anliyorsun artik bastan beri germe ve diklestirme dedigin icin bana :KK66:
merhaba canım fotolarına baktım da mini karın germe seni tatmin etmez bence yani öyle düşünüyorum hem neden iki iz olsunki karnında bence tam germe ol iyi düşün canım dikey çizgi seni rahatsız eder ben tesettürlü oldugum halde rahatsız olurum iz konusunda

merhaba canım fotolarına baktım da mini karın germe seni tatmin etmez bence yani öyle düşünüyorum hem neden iki iz olsunki karnında bence tam germe ol iyi düşün canım dikey çizgi seni rahatsız eder ben tesettürlü oldugum halde rahatsız olurum iz konusunda
Evet canim bende mini istemiyorum zaten dikey iz de sadece iki cm mis sanirim insallah oda olmaz biraz gerim gerim gerilecem ama napalim :D

Merhaba arzum77 arzum77 biliyosun ekimde karin germe olacagim ercan beye ve kamran beye resmimi gonderdim oda sana mini olur dedi belki dikey izin olur dedi sence karnim tam germe olurmu sende boyle bir surum yasadigin icin sana soruyorum seni izlemeye aliyorum bi bakabilirmisin fotolarima cunku sen az cok anliyorsun artik bastan beri germe ve diklestirme dedigin icin bana :KK66:
Kararın hayırlı olsun ;)
Mini karın germede göbek deliğine kadar deri alınamadığı için göbek deliğinin orasında dikey bir kesi olabilir. Tam karın germelik olmayan durumlardada bu durumun olması muhtemel. Çünkü göbek deliğinin üst tarafı çok gevşek olmadıgı zaman alt kısımla birleştirmek zor oluyor ve eski göbek deliği kısımımda dikey bir dikiş olabiliyor.
Benimde fazla kötü bir durumum yoktu,göbek fıtığım olmasa idi zaten Hasan beyde tam karın germe önermemişti.
Ameliyattan önce ufak bir dikey kesi olabilir,zorlayacağım ama demişti. Fakat olmadı çok şükür.. Fakat gercekten gerim gerim gerildim yani.. Bu yüzdende kesi izini ne kadarda Aşşagıdan kesmiş olsada alttan gerildi deri ve yukarı çıktı. Ilk başlarda çok fazla yukarıda gibiydi ama zamanla indi aşşagıya. Şimdi hiç rahatsız etmiyor ama.Bikini içinde kalıyor ama düşük belli bikiniler giyinemiyorum mesela..
Bakiyim fotolara şimdi..

Kararın hayırlı olsun :KK66:
Mini karın germede göbek deliğine kadar deri alınamadığı için göbek deliğinin orasında dikey bir kesi olabilir. Tam karın germelik olmayan durumlardada bu durumun olması muhtemel. Çünkü göbek deliğinin üst tarafı çok gevşek olmadıgı zaman alt kısımla birleştirmek zor oluyor ve eski göbek deliği kısımımda dikey bir dikiş olabiliyor.
Benimde fazla kötü bir durumum yoktu,göbek fıtığım olmasa idi zaten Hasan beyde tam karın germe önermemişti.
Ameliyattan önce ufak bir dikey kesi olabilir,zorlayacağım ama demişti. Fakat olmadı çok şükür.. Fakat gercekten gerim gerim gerildim yani.. Bu yüzdende kesi izini ne kadarda Aşşagıdan kesmiş olsada alttan gerildi deri ve yukarı çıktı. Ilk başlarda çok fazla yukarıda gibiydi ama zamanla indi aşşagıya. Şimdi hiç rahatsız etmiyor ama.Bikini içinde kalıyor ama düşük belli bikiniler giyinemiyorum mesela..
Bakiyim fotolara şimdi..
Bunlari bilmem iyi oldu izim yukarda olsa bile inecegine sayende inaniyorum cok dusuk belli yada ince bikini giymem ben zaten bakalim nasil olacak hep beraber gorecegiz insallah ;) tsk ederim arzum77 arzum77 :KK19:

arzum77 arzum77 merhabalar sizin karın germe ameliyatınız ile ilgilenmekteyim süreci sıkıntısız geçirmişsiniz okuduklarımdan anladığım kadarı ile

Olmalıyım fiziksel olarak birde göbek fıtığı ve karnımda hamilelikten dolayı mide alt kısmımda yırtık varmış 3 erken varken ameliyat kaçınılmaz oluyor yazılarınızdan sonraki aşamaları okudum ama daha okunacak 30 sayfa var
Hasan bey ile de görüşeceğim ilginiz için teşekkürler
Sizin resminizi görebilirsem sevinirim

Olmalıyım fiziksel olarak birde göbek fıtığı ve karnımda hamilelikten dolayı mide alt kısmımda yırtık varmış 3 erken varken ameliyat kaçınılmaz oluyor yazılarınızdan sonraki aşamaları okudum ama daha okunacak 30 sayfa var
Hasan bey ile de görüşeceğim ilginiz için teşekkürler
Sizin resminizi görebilirsem sevinirim
Izlemeye aldım sizi,fotolarınızı gördüm gerçekten ihtiyacınız var . Ama inanın çok daha güzel sonuç alırsınız.
Benimde Göbek fıtığım vardı ameliyattan sonra harika bir Göbek deliğim oldu.

ilk önce kilo vereceğim sonra arzu hanımın izinden gideceğim çok güzel olmuş galiba fotoların hepsini göremiyorum ama göründüğü kadarı ile harika özelikle gözlere bayıldım

Back