• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

İnşallah hastaneden evime geldim sirenler cikti bugün ilk kez gördüm kendimi sen hakliymissin onca aciya değdi şimdiden :) evde daha rahatim agrilarim epey azaldi hastanedeyken kendime bunu niye yaptim diye aglayip duruyodum hemşireler kendini bi gorsen boyle dusunmezsin dediler hep hala odemim var dizinin içine beline sirtima lipo yapilan yerlerin agrisi da geçti bu arada Dr.m konustugumuzdan yani ameliyat öncesi işaretli yerlerin dişina da lipo yapmis :) bunca ödeme rağmen incecik duruyorum kat kat Michelin lastik adami gibi değilim artik çok tesekkur ederim tüm iyi sözlerin ve motivasyonunu için..Yaptirmayi düşünen arkadaşlara tavsiyem bir ömür mutsuz olacaginiza 3 gün aci çekin herkese sevgiler..
Maşallah size ;) Gittikçe dahada inceleceksiniz ne güzel :21: Bel inceligimi gören hayran kalıyor şu anda,yememede dikkat ediyorum..Sende dikkat edersin bundan sonraki süreçte.Ama sakın şimdi yapma bunu.Yeni ameliyat oldun,beslenmene iyi dikkat etki güçten kuvvetten düşme :KK66:

Çok acil bir sorum var yanitlarsaniz sevinirim Dr.mum bana verdiği korse hic sıkmıyor bende bugün gelinliğim için aldigim içinde çubuklar olan korseyi taktim ve daha iyi hissettim bi sakincasi olur mu sizce

Kizlar bisey sorucam ozelikle karin germe olanlar. Ben 1 hafta sonra bel liposuction ve karin germe olcam. Kimileri diyorki senin karnin kucuk cabuk iyilesirsin. Iyilesmenin karnin buyuk veya kucuk olmasiyla alakasi varmidir.

Bende bu salı oldum yatagimda yatmiyorum kalkmak zor olur diye kanepede yatiyorum yere daha yakin olduğu için dünden beri kalkiyorum tek basima belki agirligini karnina veriyosundur kalkmani zorlastiriyor olabilir
Benim iki tane kucuk cocugum var zor olucak diye korkuyorum. Buyumelerini bekleyemicem koydum kafayi. Insallah sorunsuz iyilesirim.

Bende bu salı oldum yatagimda yatmiyorum kalkmak zor olur diye kanepede yatiyorum yere daha yakin olduğu için dünden beri kalkiyorum tek basima belki agirligini karnina veriyosundur kalkmani zorlastiriyor olabilir
Cok agrin varmi bide Rica etsem doktorunu soylermisin?

Kizlar bisey sorucam ozelikle karin germe olanlar. Ben 1 hafta sonra bel liposuction ve karin germe olcam. Kimileri diyorki senin karnin kucuk cabuk iyilesirsin. Iyilesmenin karnin buyuk veya kucuk olmasiyla alakasi varmidir.
Benim çok karnım yoktu.Derim esnemişti hamilelikten dolayı.Ama pörsük bir durum yoktu yani.. Ama tam karın germede fazla deri alınıyor,göbek deliği yeniden yapılıyor,kaslar onarılıp dikiliyor ve lipo ile destekleniyor.Gerginlik ağrı aynı olur bence.

Evet,sakın karnınıza baskıyı verip kalkmayın. Sırtınızı ve bacak altınızı yüksekte tutup yatın.Kalkarken önce yana dönün,ayaklarınızı aşşagı atıp yavaşça bir yerden destek alıp kalkın.Ani kalkış yapamazsınız zaten,dikkatli olun.

Benim iki tane kucuk cocugum var zor olucak diye korkuyorum. Buyumelerini bekleyemicem koydum kafayi. Insallah sorunsuz iyilesirim.
Size yardımcı olacak,çocuklarla ve evle ilgilenecek bir yardımcınız olursa en az bir ay rahat edersiniz. Çocuklar kendilerini idare ediyorsa sıkıntı olmaz.Çünkü ağır kaldırma,taşıma itme çekme gibi işleri en az bir ay ciddi yapamıyorsunuz,yapmamanız lazım..

Benim çok karnım yoktu.Derim esnemişti hamilelikten dolayı.Ama pörsük bir durum yoktu yani.. Ama tam karın germede fazla deri alınıyor,göbek deliği yeniden yapılıyor,kaslar onarılıp dikiliyor ve lipo ile destekleniyor.Gerginlik ağrı aynı olur bence.
Arzum benide eklermisin dikişlerinin görüntüsünü çok merak ediyorum Hasan beyde bende yaptırmak isteriyorum sence liposakşın ve karın germe bana ne kadar fiyat verir tahmini fotomu ekliyicem şimdi sende bakıp fikrini söylermisin tecrübeli biri olarak

Arzum benide eklermisin dikişlerinin görüntüsünü çok merak ediyorum Hasan beyde bende yaptırmak isteriyorum sence liposakşın ve karın germe bana ne kadar fiyat verir tahmini fotomu ekliyicem şimdi sende bakıp fikrini söylermisin tecrübeli biri olarak
Lipo yapılacak,gerekli olan bölgelere göre ve karnın durumuna göre fiyat aralıkları var canım... Mail ile fotonu gönderirsen fiyat alabilirsin.. Muayeneler ücretsiz,randevu alıp gidebilirsen daha net bilgi alırsın tabi..
Ekliyorum seni.. Dikişlerim çok iyi durumda şükürler olsun. Incecik ve külot içinde kalıyor zaten :)

Back