• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Evet belime sutyen altında pörtleyen yere :) yapilacak lipo çok heyecanliyim dün gece sabaha kadar uykuyla uyaniklik arasında rüyalar gördüm ameliyatla ilgili her şey iyi olur insallah

Bu arada cevabin için tesekkur ederim korkumu yenmek için motivasyona çok ihtiyacim var
Benimde sırtıma,belime ve karın destekli lipo olmuştu .Harika sonuç aldım,sende en az benim kadar güzel sonuç alırsın inşallah canım ;)
Uykusuzluk ,garip rüyalar görmen normal. Ameliyatta mışıl mışıl uyursun zaten ;)

Slm kızlar dün mini karın germe, karına ve sırta lipo oldu ve memelerimdeki kapsül alındı umarım bir daha kapsül oluşmaz doktor bunun garantisini veremiyor şimdilik çok iyi görünüyor cicişlerim ve hiç ağrımıyorlar. Şu an en büyük sıkıntım sırt ağrım onun dışında problem yok ödemlerimi saymazsak doktor belin incecik oldu dedi ama şiş olduğum için şimdilik anlayamıyorum

Kızlar merhabaaa
dün ilk muayeneme gittim, paansumanim yapıldı, dikislerim iyi durumdaymis. Göğüsteki direnler alındı ama Karindakiler hala benimle. Özellikle sirttaki acilarim, beni yalnız bırakmıyor, ve bugün çok güldüm sol tarafım bayagi acıyor umarım kötü bir şey yok tür. ..

Slm kızlar dün mini karın germe, karına ve sırta lipo oldu ve memelerimdeki kapsül alındı umarım bir daha kapsül oluşmaz doktor bunun garantisini veremiyor şimdilik çok iyi görünüyor cicişlerim ve hiç ağrımıyorlar. Şu an en büyük sıkıntım sırt ağrım onun dışında problem yok ödemlerimi saymazsak doktor belin incecik oldu dedi ama şiş olduğum için şimdilik anlayamıyorum
Kapsül oluşan memede tekrar kapsül oluşma riski her zaman yüksektir.Umarım Yüksel derecede bir kapsül oluşmaz tekrardan canım. Doktorunda oluşmaması için sana önerilerde bulunacaktır zaten muhakkak ;)
Benim belimde incecik oldu :) En güzel şey zaten dümdüz karın ve incecik bel.. Artık dikkatte edersin kendine,eski hali gibi olmaz inşallah ;) Tekrardan geçmiş olsun canım.Gpzel haberlerle gel,iyileşince öncesi sonrası fotoları atarsın artık ;)

Kızlar merhabaaa
dün ilk muayeneme gittim, paansumanim yapıldı, dikislerim iyi durumdaymis. Göğüsteki direnler alındı ama Karindakiler hala benimle. Özellikle sirttaki acilarim, beni yalnız bırakmıyor, ve bugün çok güldüm sol tarafım bayagi acıyor umarım kötü bir şey yok tür. ..
Aaa,benim ikinci günümde çıkmıştı drenler.Demekki kan sızmaları var,olsun kalsın canım.Sonradan birikip sorun çıkartmasın yani ;)
Lütfen kendine dikkat et,iç dikişler önemli .Ben halen tam kahkaha atıp gülemiyorum,karnım hemen ağrıyor.. Ödüm patlıyor birşey olacak diye.Sende çok dikkat et.Birşeyleri çekip itme,gerneşip karnını zorlama.Her zaman dizlerinin altına yastık koyup yat çok düz durma canım..

çok geçmiş olsun umarım enkısa sürede iyileşirsin canım saglıklı günler

çok geçmiş olsun umarım enkısa sürede iyileşirsin canım saglıklı günler
Sağol canım bugün biraz daha iyiyim hergün daha iyi olacak umarım. Sırt ağrısından kurtulsam başka sorunum yok aslında sevgiyle kal......:KK54: güzel haberlerimizi paylaşalım

Kapsül oluşan memede tekrar kapsül oluşma riski her zaman yüksektir.Umarım Yüksel derecede bir kapsül oluşmaz tekrardan canım. Doktorunda oluşmaması için sana önerilerde bulunacaktır zaten muhakkak :KK66:
Benim belimde incecik oldu :) En güzel şey zaten dümdüz karın ve incecik bel.. Artık dikkatte edersin kendine,eski hali gibi olmaz inşallah :KK66: Tekrardan geçmiş olsun canım.Gpzel haberlerle gel,iyileşince öncesi sonrası fotoları atarsın artık :KK66:
Umarım tekrar kapsül oluşmaz Arzum şu anda çok iyiler füze gibi değiller yumuşacıklar ve hiç ağrımıyolar :nazar: sadece biraz ödem var. En çok belimi ve karnımı merak ediyorum iyileşeyim öncesi sonrası fotoları da koyacağım. Sevgiyle kal :KK15:

Umarım tekrar kapsül oluşmaz Arzum şu anda çok iyiler füze gibi değiller yumuşacıklar ve hiç ağrımıyolar :nazar: sadece biraz ödem var. En çok belimi ve karnımı merak ediyorum iyileşeyim öncesi sonrası fotoları da koyacağım. Sevgiyle kal :KK15:
İkinci meme ameliyatları ilki gibi çok sancılı olmaz.Ödemde çok olmaz.. Sorunsuz süreçlerin olsun artık inşallah ;)
Tabiki,en çok değişen yer şu an karnın olacak,o yüzden o bölgeye merak daha fazla olur ;) İnşallah herşey o güzel gönlüne göre olur canımcıgım :KK68: Merakla bekliyorum sonucunu görmeyi :KK66:

Aaa,benim ikinci günümde çıkmıştı drenler.Demekki kan sızmaları var,olsun kalsın canım.Sonradan birikip sorun çıkartmasın yani :KK66:
Lütfen kendine dikkat et,iç dikişler önemli .Ben halen tam kahkaha atıp gülemiyorum,karnım hemen ağrıyor.. Ödüm patlıyor birşey olacak diye.Sende çok dikkat et.Birşeyleri çekip itme,gerneşip karnını zorlama.Her zaman dizlerinin altına yastık koyup yat çok düz durma canım..
Haklısın canım yer yer acılar belli ediyor kendini. Özelikle bir nokta da daha yoğun acı hissi var, korkuyorumda inşaallah birsey yoktur. Yatma pozisyonu tamada öyle dikkat ediyorum. Teşekkür ederim.

Haklısın canım yer yer acılar belli ediyor kendini. Özelikle bir nokta da daha yoğun acı hissi var, korkuyorumda inşaallah birsey yoktur. Yatma pozisyonu tamada öyle dikkat ediyorum. Teşekkür ederim.
Ağrılar olacak tabiki,normal..Kolay bir ameliyat değil..Zamanla daha iyi olacaksın canım..Sabır ;)

merhaba kızlar diyetle ve sporla 75 kilodan 60 kiloya düştüm lakin karnımda az da olsa sarkmalar oldu biraz da yağ var simit denilen bölgede bunları aldırıp gerdirmek istiyorum ben de ama fiyat olarak ne kadar tutar? ne kadar etkili olur bana bilgi vermeniz mümkün mü teşekkür ederim şimdiden :)

Kizlarr yine bennn:KK76:gördüğünüz gibi oynayacak kivamdayim
şaka bir yana daha iyi hissediyorum kendimi. Ignemi yedim kendime geldim. Toplu olarak yazıyorum, çünkü hepsi ni birden alintilayamiyorum. ..
Hepinize çok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Çok seviyorum burayı beehhh:KK19:ve biran önce korseli halerimi atmak istiyorum. Acayip taş olmuşum:KK48::KK48::KK48:
Kizlarr yine bennn:KK76:gördüğünüz gibi oynayacak kivamdayim
şaka bir yana daha iyi hissediyorum kendimi. Ignemi yedim kendime geldim. Toplu olarak yazıyorum, çünkü hepsi ni birden alintilayamiyorum. ..
Hepinize çok çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Çok seviyorum burayı beehhh:KK19:ve biran önce korseli halerimi atmak istiyorum. Acayip taş olmuşum:KK48::KK48::KK48:
iyi olduğuna çok sevindim telefonum bozulmuştu foruma giremedim 10 gündür meraktan çıldırdım ne yaptın diye hadi gözün aydın

Herkese merhaba hastane odasindan yaziyorum karin germe ve lipo oldum dün sabah çok fenayim taburcu etmediler düz yatamiyorum düz yuruyemiyorum sirt agrim karnimin agrisiyla yarisir vaziyette ne zaman duzelirim sizce

Herkese merhaba hastane odasindan yaziyorum karin germe ve lipo oldum dün sabah çok fenayim taburcu etmediler düz yatamiyorum düz yuruyemiyorum sirt agrim karnimin agrisiyla yarisir vaziyette ne zaman duzelirim sizce
Ben tam bir ayda kendimi oldukça toparlamıştım.dik yürüyebiliyor ve ev işlerimide yavaş yavaş yapabiliyordum.. Yavaş yavaş yürüyüşler yap muhakkak,yürüdükçe çok daha iyi olacaksın ve ödem fazla olmayacak.. Bol bol su içmeyide unutma ;) Geçmiş olsun ;)

Ben tam bir ayda kendimi oldukça toparlamıştım.dik yürüyebiliyor ve ev işlerimide yavaş yavaş yapabiliyordum.. Yavaş yavaş yürüyüşler yap muhakkak,yürüdükçe çok daha iyi olacaksın ve ödem fazla olmayacak.. Bol bol su içmeyide unutma :KK66: Geçmiş olsun :KK66:
İnşallah hastaneden evime geldim sirenler cikti bugün ilk kez gördüm kendimi sen hakliymissin onca aciya değdi şimdiden :) evde daha rahatim agrilarim epey azaldi hastanedeyken kendime bunu niye yaptim diye aglayip duruyodum hemşireler kendini bi gorsen boyle dusunmezsin dediler hep hala odemim var dizinin içine beline sirtima lipo yapilan yerlerin agrisi da geçti bu arada Dr.m konustugumuzdan yani ameliyat öncesi işaretli yerlerin dişina da lipo yapmis :) bunca ödeme rağmen incecik duruyorum kat kat Michelin lastik adami gibi değilim artik çok tesekkur ederim tüm iyi sözlerin ve motivasyonunu için..Yaptirmayi düşünen arkadaşlara tavsiyem bir ömür mutsuz olacaginiza 3 gün aci çekin herkese sevgiler..

Back