• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Benimde sırttaki lipo çok ağrı yapmıştı. Ama rahat kalkamamanın nedeni en çokta meme ameliyatın canım. Lütfen ödemler için bol su,yürüyüş ihmal etme.. Sonradan bazı çayları tüketersin yardımcı olur ödem atmak için..
Tamda şimdi eşimle bunun için kavga ettik. Ben diyorum çok sıkıldım çok sistim biraz çıkalım yuruyelim diye odio hava soğuk hasta olursun, ne işin var, sanki dışarda yuricem, Ayy yaa gerçekten çok sıkıldım artık

Tamda şimdi eşimle bunun için kavga ettik. Ben diyorum çok sıkıldım çok sistim biraz çıkalım yuruyelim diye odio hava soğuk hasta olursun, ne işin var, sanki dışarda yuricem, Ayy yaa gerçekten çok sıkıldım artık
Mine son hali ne zaman paylaşıcaksın çok merak ediyorum

Kizlar sali ameliyat oldum ama ne zaman banyo yapabileceğim alinacak dikiş yok bende Dr.a ulasamadim siz ne zaman banyo yaptiniz bi de diz icimede lipo vardi kaç hafta korse kullanicam dizim icin çok merak ediyorum

Arzum hanım merhaba ben klübe yeni katıldım. Karın germe ve göbek fıtığı ameliyatı olacağım belki ek olarak meme büyütme.Tabi cesaret edebilirsem bir gün elbet..yazılarınızı okudum sonuçların fotoğrafını sizin içinde uygunsa görebilir miyim bende.

Evet,havalarda soğuk ve iyice soğuyacakmış tatlım. Biraz iyi olsun öyle çık bence canım.. Üşütüp hasta olma,o daha kötü Allah korusun..

Arzum hanım merhaba ben klübe yeni katıldım. Karın germe ve göbek fıtığı ameliyatı olacağım belki ek olarak meme büyütme.Tabi cesaret edebilirsem bir gün elbet..yazılarınızı okudum sonuçların fotoğrafını sizin içinde uygunsa görebilir miyim bende.
Yeni üyeleri güvenlik sebebi ile hemen eklemiyorum özür dilerim ..

Evet,havalarda soğuk ve iyice soğuyacakmış tatlım. Biraz iyi olsun öyle çık bence canım.. Üşütüp hasta olma,o daha kötü Allah korusun..
Haklısın canım da dışarda yurumeyecektimki, AVM ye gitmekti niyetim orda yurumekti. ..zaten ankaramiz sağolsun ayaziyla yıkar bizi:KK48:

Kızlar resim yükledim ama, sanırım 90 derecelik bir acıyla bakmanız gerekecek, zira kizimla okadar oldu. Henüz reglim bitti sisliklerim epeyce fazla bilmiyorum neler olucak. Birde dün muayeneye gittim, göbek deligimi tekrar onardı Dr um içine kaçmış dedi. Bir iki dikiş atmış o yüzden olmuş, diğer dikislerim alındı karnım in bantları yok artık goguslerdede ufak sargilar kaldı, go bek teki onarimdan dolayı boylu boyunca bandajim sabit
cuma tekrar gidicem bakalım.Neler olucak birde artık dik yuruyebilirsin dedi.

Kızlar resim yükledim ama, sanırım 90 derecelik bir acıyla bakmanız gerekecek, zira kizimla okadar oldu. Henüz reglim bitti sisliklerim epeyce fazla bilmiyorum neler olucak. Birde dün muayeneye gittim, göbek deligimi tekrar onardı Dr um içine kaçmış dedi. Bir iki dikiş atmış o yüzden olmuş, diğer dikislerim alındı karnım in bantları yok artık goguslerdede ufak sargilar kaldı, go bek teki onarimdan dolayı boylu boyunca bandajim sabit
Baktım fotoya ama pek anlayamadım :) Biraz iyileşde daha net foto eklersin ;) çok eğik yürümemeye çalış yoksa şişlik artar.Ama dik yürümeyede zorlama kendini. Zaten yürüyüş yaptıkça dik yüreyebileceksin.Oturdugun zaman yine eğik kalacaksın :) Yani ben hep öyle olmuştum bir ay..

Baktım fotoya ama pek anlayamadım :) Biraz iyileşde daha net foto eklersin :KK66: çok eğik yürümemeye çalış yoksa şişlik artar.Ama dik yürümeyede zorlama kendini. Zaten yürüyüş yaptıkça dik yüreyebileceksin.Oturdugun zaman yine eğik kalacaksın :) Yani ben hep öyle olmuştum bir ay..
ekledim yenilerini şok olmak yok bakkk :rolleyes:

Canim ben goremedim fotolarini beni izlemeye alirmisin

Back