• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Lipo yapılacak,gerekli olan bölgelere göre ve karnın durumuna göre fiyat aralıkları var canım... Mail ile fotonu gönderirsen fiyat alabilirsin.. Muayeneler ücretsiz,randevu alıp gidebilirsen daha net bilgi alırsın tabi..
Ekliyorum seni.. Dikişlerim çok iyi durumda şükürler olsun. Incecik ve külot içinde kalıyor zaten :)
Bende şimdi foto yüklemeye çalışıyorum olmuyor yardımcı olsan nerden yülicem sadace benim istediklerim görsün diye

Benim çok karnım yoktu.Derim esnemişti hamilelikten dolayı.Ama pörsük bir durum yoktu yani.. Ama tam karın germede fazla deri alınıyor,göbek deliği yeniden yapılıyor,kaslar onarılıp dikiliyor ve lipo ile destekleniyor.Gerginlik ağrı aynı olur bence.
Merhaba arzu bana yanit verdigin için cok tesekurler bende sizin resimlerinizi gorebilirmiyim bu sitede yeniyim.

Lipo yapılacak,gerekli olan bölgelere göre ve karnın durumuna göre fiyat aralıkları var canım... Mail ile fotonu gönderirsen fiyat alabilirsin.. Muayeneler ücretsiz,randevu alıp gidebilirsen daha net bilgi alırsın tabi..
Ekliyorum seni.. Dikişlerim çok iyi durumda şükürler olsun. Incecik ve külot içinde kalıyor zaten :)[/QUOTresimleriniz
Ekliyorum seni.. Dikişlerim çok iyi durumda şükürler olsun. Incecik ve külot içinde kalıyor zaten :)
Resimlerinizi gormem icin beni eklemenizmi gerekiyor. Eger oyleyse benide eklermisin lutfen.

Arzum beni eklermisin resimlerine bakmak istiyorum karin germe izini gorebilirmiyim.

Yatıp kalkmamda o kadar sorun olmamıştı benim.. Yani sadece karın germe operasyonunda bu sıkıntı uzun sürmüyor. Ama meme ameliyatıda işin içinde girerse tek başına yatıp kalkmak biraz süreci uzatabilir.

Yatıp kalkmamda o kadar sorun olmamıştı benim.. Yani sadece karın germe operasyonunda bu sıkıntı uzun sürmüyor. Ama meme ameliyatıda işin içinde girerse tek başına yatıp kalkmak biraz süreci uzatabilir.
Benim memeler çok problem olmuyoda, sirttaki lipo fazla etkili sanırım. birde hala odemler çok fazla akşam olunca korseye sigmiyorim resmen

Bende haftaya cumartesi bel lipo karin full germe olucam korku simdiden basladi
Tam karin germenin pek farkli oldugunu sanmiyorum ama bende Lipo'lu bölgenin üstüne sirt üstü yatmak problem olmustu biraz ilk 3 gün. Tabi biraz agri cekiyorsun ama sonuc insani o kadar mutlu ediyorki herseyi unutuyorsun, benim aml 9 gün oldu 4. günden itibaren hic agri kesici almadim ve simdilik cok mutluyum hele bugün daha bi rahat gezdim kalktim sonucu korsesiz gördüm ve bayildim. Insan aynadaki vücudu taniyamiyor bu ben miyim gercekten dedim, 3 cocuk ve 13 yillik sarkik göbekten sonra kendimi tekrar genc güzel hissettim. Resimlerime bakabilirsin

Benim memeler çok problem olmuyoda, sirttaki lipo fazla etkili sanırım. birde hala odemler çok fazla akşam olunca korseye sigmiyorim resmen
Benimde sırttaki lipo çok ağrı yapmıştı. Ama rahat kalkamamanın nedeni en çokta meme ameliyatın canım. Lütfen ödemler için bol su,yürüyüş ihmal etme.. Sonradan bazı çayları tüketersin yardımcı olur ödem atmak için..

Back