- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Merhaba... Allah çocuklarınız uzun sağlıklı ömürler versin.. Bende iki çocuk sahibiyim.Artık çocuk düşünmediğimden toparlama ameliyatlarına başvurup kendimi daha iyi hissetmeki istedim tabi.. Karın germe ameliyatı izlerin büyüklüğü nedeni ile en çekindiğim ameliyattı.Bundan önce göğüslerimden ameliyat oldum.Sönmüş,içi boşalmış göğüsleri silikon ile toparladım..Benim çok mutlu eden bir ameliyattı :) Karın bölgeme daha önce birkaç kez lipo işlemi yaptırdım.Fakat istenilen toparlama olmadı.Yağlar alınıyor ama derideki gevşeklik,iç karın kasları sporla yada diyetle toparlanıp sıkılaşmıyordu.. Bu arada göbek fıtığımda ortaya çıktı,o da hamileliğimden kalan bir rahatsızlıkmış :) Nitekim doktorumla uzun uzun konuştuk ve önce mini sonra tam karın germeye döndük.Kendimle ço mücadele ettim,izleri kabullenebilecekmiydim? Karımda bir iz olmasımı yoksa bu karınla yaşamakmı dedim,izi tercih ettim.İyikide etmişim :) Çünkü izler çok ince ve silik.Tamam ilk başta çok koyu duruyordu tabi,ilk gördüğümde tansiyonum düşmüştü çok kötü olmuştum.Ama kendimede çok dikkat ettim,izler çok güzel bir şekilde iyileşiyor çok şükür Burada özel albimle sonuçalrımızı öncesi ve sonrası olarak paylaşıp yardımcı olmaya çalışıyoruz ama yeni üyeleri,forumda aktif olmayan üyeleri kabul edemiyorum maalesef canım.Çünkü özel albümlerimde var,meme estetigide oldum.. Erkek üyeler yada farklı nedenle üye olan art niyetli kişile rolabiliyor kusura bakma canım..Selamlar Arzu Hanım,
Mesajlarınızı hevesle okudum... Sizi tebrik ediyorum... 2012 Ekim ayında ikiz kızlarımı dünyaya getirdim ve sonrası malumunuz çatlaklarla dolu ve asla hiç bir şekilde toparlanamayan sarkmış bir karın ... İkiz büyütmek kolay olmadığından bir süre dış dünyadan koptum ve estetik kaygılardan uzak yaşamak durumunda kaldım ancak artık yavaş yavaş eski halime dönmek için gerekli gücü kendimde buluyorum... Bundan sonra çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum o nedenle fazla kilolarımı verip ardından karın gerdirme operasyonu yaptırmak istiyorum... Ancak en büyük korkum ameliyat izleri rica etsem benimle de fotoğraflarınızı paylaşabilir misiniz ?
Şimdiden çok tşk ederim...
Öncelikle fazla olan kilolarını ver,normal kilona gel ve sabit kal.Çünkü bu ameliyattan sonra kilo alıp vermekte pek sağlıklı değil.İyi olan sonucu,o kadar eziyeti ve çilenin boşa gitmesini istemezsin yani.. Doktor görüşmelerine başla,bizimlede paylaşırsın yardımcı oluruz elimizden geldiğince