• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Buğün iki ay oldu ameliyat olalı.. Dün kontrole gittim,herşey yolunda çok şükür :nazar: Korseyi artık çıkarabiliriz dedi doktorcuğum :) Kesi izime ve göbek deliğime BA-YIL-DI :nazar: Çok güzel bir süreçle iyileşiyormuşum..
Ben yaza kadar korse kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum ama.Daha rahat ve güvende hissediyorum açıkcası :KK66: Göğüs altından diz kapağa kadar olan korsem var,onu kullanırım.. Izler için ayrıyetten birşey önermedi.Kantoron yağını ve Tape bantını kullanmaya devam edeceğim.. Tüylü bölge alttan yukarı doğru gerildiği için biraz yukarıda kalıyor,Buda beni rahatsız ediyordu.Lazer Epilasyona başlayabilirmiyim dedim,tabiki dedi :KK73: Tüm vücut lazer Epilasyonada başlarım artık,.. Ağır sporlar için bir ay daha bekleyelim,önümüzdeki ay tekrar kontrole gel bakalım dedi.Sporu o zaman tekrar konuşacagız. Şimdilik yürüyüş,hızlı tempo yürüyüş ve koşu yapabilirsin abartmamak şartı ile dedi :)
Şimdilik gelişmeler bu kadar.. Süreçlerimi paylaşmaya devam ederim kızlar :KK66:

Süper canim.... Bende Sali günü kontrolüm var ben artik bir an önce spora baslamam sart!!! Ameliyat sonrasi uzan ye, Yilbasinda da tatile ciktik yine yedim vallah :KK43: spor hareket de yasak:KK43: off en azinda yürüyüs cardiomu yapsam süper olacak yaaaa
Sen tartildin mi buarada? Ben tartilmaya korkuyorum ya :(

Buarada kantoron yagi geldi kullaniyorum sen nadil kullaniyorsun? Kac defa yani?

Süper canim.... Bende Sali günü kontrolüm var ben artik bir an önce spora baslamam sart!!! Ameliyat sonrasi uzan ye, Yilbasinda da tatile ciktik yine yedim vallah :KK43: spor hareket de yasak:KK43: off en azinda yürüyüs cardiomu yapsam süper olacak yaaaa
Sen tartildin mi buarada? Ben tartilmaya korkuyorum ya :KK43:

Buarada kantoron yagi geldi kullaniyorum sen nadil kullaniyorsun? Kac defa yani?
Yürüyüş,tempolu yürüyüş ve biraz koşu ya izin verdi sadece.Ağır sporlar yine yasak :( Bir ay daha bekleyelim dedi..
Tartıldım canım. Eski kilomdan pek farklı değildim,iki gün önce tekrar Tartıldım iki kilo az geldi. 61 e düşmüşüm bu sefer bakalım...Bendeki şişkinlik hâlen ara ara devam ediyor sinir şey. Doktorda kontrolde karnımı içeri çektim,hani böyle olacaktım dedim.Doktrda gülümsedi,o aşşagısı karın değil,mesaneye giriyor biraz.Ama spora başlayınca süreç daha hızlanacak merak etme dedi.Karnını içeri Çek,bak böyle olacak dedi :P Bekliyoruz .. Şu an aynada bakıyorum mesela dümdüz... Hiç şişlik yok,üstelik korsede yok üzerimde gece yatmadan çıkarttım.Rahat yatiyim biraz dedim..
Kantoron yağını Tape bantı olduğu için ancak bantı değiştirdiğimde kullanabiliyorum. Şimdi Tape bantım bitti,açıkta olduğu için hergün sabah kullanıyorum.parmagımla sürüp iyice yediriyorum canım...
Sen nasılsın,şişkinlikler başa belamı sendede :)

Yürüyüş,tempolu yürüyüş ve biraz koşu ya izin verdi sadece.Ağır sporlar yine yasak :KK43: Bir ay daha bekleyelim dedi..
Tartıldım canım. Eski kilomdan pek farklı değildim,iki gün önce tekrar Tartıldım iki kilo az geldi. 61 e düşmüşüm bu sefer bakalım...Bendeki şişkinlik hâlen ara ara devam ediyor sinir şey. Doktorda kontrolde karnımı içeri çektim,hani böyle olacaktım dedim.Doktrda gülümsedi,o aşşagısı karın değil,mesaneye giriyor biraz.Ama spora başlayınca süreç daha hızlanacak merak etme dedi.Karnını içeri Çek,bak böyle olacak dedi :p Bekliyoruz .. Şu an aynada bakıyorum mesela dümdüz... Hiç şişlik yok,üstelik korsede yok üzerimde gece yatmadan çıkarttım.Rahat yatiyim biraz dedim..
Kantoron yağını Tape bantı olduğu için ancak bantı değiştirdiğimde kullanabiliyorum. Şimdi Tape bantım bitti,açıkta olduğu için hergün sabah kullanıyorum.parmagımla sürüp iyice yediriyorum canım...
Sen nasılsın,şişkinlikler başa belamı sendede :)

bende de siskinlik devam ediyor. yani sadece karnimin alt bölgesinde aksamlari armut formunu aliyor garip birseye benziyor. hala bela canim :KK66:

Tape bandini artik ortadan kesiyorum öyle kullaniyorum daha dayaniyor o zmana :KK66:

kantoron yagini bende degisirdigimde bandi, yediriyorum ize. gecen gün fazla sürdüm band budefa tutmadi :)

yok ben kesin 3-4 kg fazlaligim vardir, fena kacirdim ben hem evdeydim, hem izin hem spor da yasakti :KK43: ama haftaya basliyorum eski düzenime sporla beraber yaza bomba gibi girmeliyimmmm :))

bu arada memisler de büyüdü kilolar oraya gitmisler ;) memisler sütyenden disari fiskiriyorlar :)

bende de siskinlik devam ediyor. yani sadece karnimin alt bölgesinde aksamlari armut formunu aliyor garip birseye benziyor. hala bela canim :KK66:

Tape bandini artik ortadan kesiyorum öyle kullaniyorum daha dayaniyor o zmana :KK66:

kantoron yagini bende degisirdigimde bandi, yediriyorum ize. gecen gün fazla sürdüm band budefa tutmadi :)

yok ben kesin 3-4 kg fazlaligim vardir, fena kacirdim ben hem evdeydim, hem izin hem spor da yasakti :KK43: ama haftaya basliyorum eski düzenime sporla beraber yaza bomba gibi girmeliyimmmm :))

bu arada memisler de büyüdü kilolar oraya gitmisler :KK66: memisler sütyenden disari fiskiriyorlar :)
Bel İncelince memişler daha bomba oldu değilmi :-) Olsun olsun,körün istediği bir göz Allah verdi iki göz :KK53:
Önceden elma şeklinde karnımız vardı şimdi armut :KK45: Allah'tan memeler varda kum saati görünüyor :KK48:

Merhaba Arzum bilmem hatırlar mısın? Ben Çavlan ve yaklaşık 1,5 sene önce meme büyütme ameliyatı geçirmiştim ancak sağ mememde orta dereceli bir kapsül olmuştu ve senin doktorun Hasan Fındık'a gitmiştim sağol sayende benimle yakın ilgilendi masaj yaptı krem verdi. O günden sonra mememi kafaya takmamak için forumdan, doktordan biraz uzak durdum herşeyi zamana bıraktım biraz vefasızlık yaptığımı kabul ediyorum ama çok kafama takmıştım kendimi kontrol etmem gerekiyordu yoksa insanın psikolojisi çok bozuluyor. Şimdi sağ memem oldukça düzeldi %80 kadar diyebilirim acayip bir şekil bozukluğu yok sadece soldakinden biraz daha yukarıda. Beni ameliyat eden doktorum ücretsiz ameliyat yapabileceğini cebi genişletip kapsülü de temizleyebileceğini söyledi. Ben de kabul ettim ve 29 Ocak Perşembe günü ameliyat olacağım ancak bunun yanında (rahat duramadım) mini karın germe+liposuction da olacağım, spor yaptığım için tam karın germeye ihtiyaç duymadı inatçı yağlarım ve göbek bölgesinden kilo verdiğim için fazla derim var. Karın germe ile ilgili konulara bakarken senin de ameliyat olduğunu görünce önce şaşırdım sonra çok sevindim hayırlı olsun umarım memnunsundur.
Çok ağrım olacak diye biraz korkuyorum ama çok da istiyorum sen sanırım tam karın germe oldun okuduğum kadarıyla....Ben İngilizce öğretmeniyim ve bu tatilde bu işi aradan çıkartmak istedim ama doktor ancak perşembe gün verebildi yani dinlenmek için 10 günüm var. Sence toparlanmam için bu süre yeterli olur mu? yoksa 5 günlük rapor ayarlamam gerekecek ilk hafta gidemeyebilirim.... Doktorum ödem olacağını söyledi ama ödemin boyutu hakkında net bir bilgim olmadı çok mu şişeceğim? bir de spora ne zaman başlayabilirim.? Bu arada memede hiç ağrı hissetmeyeceğimi söyledi umarım öyle olur. Sevgilerle....

Merhaba Arzum bilmem hatırlar mısın? Ben Çavlan ve yaklaşık 1,5 sene önce meme büyütme ameliyatı geçirmiştim ancak sağ mememde orta dereceli bir kapsül olmuştu ve senin doktorun Hasan Fındık'a gitmiştim sağol sayende benimle yakın ilgilendi masaj yaptı krem verdi. O günden sonra mememi kafaya takmamak için forumdan, doktordan biraz uzak durdum herşeyi zamana bıraktım biraz vefasızlık yaptığımı kabul ediyorum ama çok kafama takmıştım kendimi kontrol etmem gerekiyordu yoksa insanın psikolojisi çok bozuluyor. Şimdi sağ memem oldukça düzeldi %80 kadar diyebilirim acayip bir şekil bozukluğu yok sadece soldakinden biraz daha yukarıda. Beni ameliyat eden doktorum ücretsiz ameliyat yapabileceğini cebi genişletip kapsülü de temizleyebileceğini söyledi. Ben de kabul ettim ve 29 Ocak Perşembe günü ameliyat olacağım ancak bunun yanında (rahat duramadım) mini karın germe+liposuction da olacağım, spor yaptığım için tam karın germeye ihtiyaç duymadı inatçı yağlarım ve göbek bölgesinden kilo verdiğim için fazla derim var. Karın germe ile ilgili konulara bakarken senin de ameliyat olduğunu görünce önce şaşırdım sonra çok sevindim hayırlı olsun umarım memnunsundur.
Çok ağrım olacak diye biraz korkuyorum ama çok da istiyorum sen sanırım tam karın germe oldun okuduğum kadarıyla....Ben İngilizce öğretmeniyim ve bu tatilde bu işi aradan çıkartmak istedim ama doktor ancak perşembe gün verebildi yani dinlenmek için 10 günüm var. Sence toparlanmam için bu süre yeterli olur mu? yoksa 5 günlük rapor ayarlamam gerekecek ilk hafta gidemeyebilirim.... Doktorum ödem olacağını söyledi ama ödemin boyutu hakkında net bir bilgim olmadı çok mu şişeceğim? bir de spora ne zaman başlayabilirim.? Bu arada memede hiç ağrı hissetmeyeceğimi söyledi umarım öyle olur. Sevgilerle....
Hoşgeldin canım,hatırladım seni ;) Dmek sende karın germe düşünüyorsun ;) Estetik böyle birşey işte,başladınmı bitiremiyorsun :)
Benimde spor geçmişim var biliyorsun.Ama doğumlardan dolayı iç kaslar gevşemişti ve Sporla olacak iş değildi. Tam karın germede iç kaslar onarılıyor,mini karın germede bu yapılamıyor. Ayrıca benim göbek fıtığım da olduğu için tam karın germeye yöneldik.Doktorumda iz biraz daha uzun o kadar,ama sonuç çok daha güzel demişti.Bu yüzden tam karın germeye yöneldik ;) Mini karın germede deri fazlalığı alınıyor,göbek deliginide müdahale edilemiyor.Benim yeni bek deliğim var,eski göbek deliğimin altı tamamen kesilip atıldı ve deri gerdirildi. Izlemeye aliyim seni bal fotolarıma.Bence tam karın germeye azda olsa uygunsan tam ol olmuşken ;)
Bir ay kimseye faydam olmadı.Ancak kendimi gezdirdim.İş yapmak,dümdüz durup yürümek imkansızdı. Iki büklüm yürüyordum.Korse oluyor üstünde zaten,o seni sımsıkı tutuyor koruyor.Ama İlk bir ay kötü yani.Birine ihtiyaç duyuyorsun .. Ödem oluyor tabi,ama zaten incelmiş oldugundan dolayı göze batan ödem olmadı. Şişkinlik gerginlik rahatsızlığı oluyor.Mini karın germe farklı olabilir tabi bilemiyorum ...

Hoşgeldin canım,hatırladım seni :KK66: Dmek sende karın germe düşünüyorsun :KK66: Estetik böyle birşey işte,başladınmı bitiremiyorsun :)
Benimde spor geçmişim var biliyorsun.Ama doğumlardan dolayı iç kaslar gevşemişti ve Sporla olacak iş değildi. Tam karın germede iç kaslar onarılıyor,mini karın germede bu yapılamıyor. Ayrıca benim göbek fıtığım da olduğu için tam karın germeye yöneldik.Doktorumda iz biraz daha uzun o kadar,ama sonuç çok daha güzel demişti.Bu yüzden tam karın germeye yöneldik :KK66: Mini karın germede deri fazlalığı alınıyor,göbek deliginide müdahale edilemiyor.Benim yeni bek deliğim var,eski göbek deliğimin altı tamamen kesilip atıldı ve deri gerdirildi. Izlemeye aliyim seni bal fotolarıma.Bence tam karın germeye azda olsa uygunsan tam ol olmuşken :KK66:
Bir ay kimseye faydam olmadı.Ancak kendimi gezdirdim.İş yapmak,dümdüz durup yürümek imkansızdı. Iki büklüm yürüyordum.Korse oluyor üstünde zaten,o seni sımsıkı tutuyor koruyor.Ama İlk bir ay kötü yani.Birine ihtiyaç duyuyorsun .. Ödem oluyor tabi,ama zaten incelmiş oldugundan dolayı göze batan ödem olmadı. Şişkinlik gerginlik rahatsızlığı oluyor.Mini karın germe farklı olabilir tabi bilemiyorum ...
Cevabın için teşekkür ederim hatırlamana sevindim. Gerçekten dediğin gibi estetik böyle birşey sürekli devamı geliyor...olsun ben bu durumdan memnunum yadırgayanların anlaması mümkün değil...bu konuda sana hayranım süpersin... Ben doğum yapmadım ama kilo alıp vermekten karnımda gevşeklik oldu eh biraz da inatçı yağlarım var hem karnımda hem de simit dediğimiz yerde özellikle düşük bel giyince pırtlıyor maalesef doktor da tam mı yoksa mini mi olması gerektiğine en son sen karar ver dedi ben de izden dolayı çekindim ama videolara bakınca dediğin gibi çok büyük bir fark yok doktorumla bir daha konuşacağım bakalım ne diyecek? Mini karın+lipo olduğu için istediğim değişim olur diye düşünüyorum ama tam daha iyi olacaksa neden olmasın? Bakalım ne olacak? Gelişmelerden haberdar ederim 1 haftadan az kaldı çok heyecanlıyım... Fotolara da bakacağım hemen

Selamlar Arzu Hanım,

Mesajlarınızı hevesle okudum... Sizi tebrik ediyorum... 2012 Ekim ayında ikiz kızlarımı dünyaya getirdim ve sonrası malumunuz çatlaklarla dolu ve asla hiç bir şekilde toparlanamayan sarkmış bir karın ... İkiz büyütmek kolay olmadığından bir süre dış dünyadan koptum ve estetik kaygılardan uzak yaşamak durumunda kaldım ancak artık yavaş yavaş eski halime dönmek için gerekli gücü kendimde buluyorum... Bundan sonra çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum o nedenle fazla kilolarımı verip ardından karın gerdirme operasyonu yaptırmak istiyorum... Ancak en büyük korkum ameliyat izleri rica etsem benimle de fotoğraflarınızı paylaşabilir misiniz ?

Şimdiden çok tşk ederim...

Cevabın için teşekkür ederim hatırlamana sevindim. Gerçekten dediğin gibi estetik böyle birşey sürekli devamı geliyor...olsun ben bu durumdan memnunum yadırgayanların anlaması mümkün değil...bu konuda sana hayranım süpersin... Ben doğum yapmadım ama kilo alıp vermekten karnımda gevşeklik oldu eh biraz da inatçı yağlarım var hem karnımda hem de simit dediğimiz yerde özellikle düşük bel giyince pırtlıyor maalesef doktor da tam mı yoksa mini mi olması gerektiğine en son sen karar ver dedi ben de izden dolayı çekindim ama videolara bakınca dediğin gibi çok büyük bir fark yok doktorumla bir daha konuşacağım bakalım ne diyecek? Mini karın+lipo olduğu için istediğim değişim olur diye düşünüyorum ama tam daha iyi olacaksa neden olmasın? Bakalım ne olacak? Gelişmelerden haberdar ederim 1 haftadan az kaldı çok heyecanlıyım... Fotolara da bakacağım hemen
Canım,tam karın germede onarım çok daha iyi oluyor.. Doktorunla tekrar konuşun iyice tabi..Senin için en iyisi ne olacaksa onu ol ;)

Back