- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
10 a geliyordu sanırım.. Anestezi doktoru sıraya koyuyor hastaları,ameliyathanedeki duruma göre canım..Seni kaçta aldılar ameliyata Arzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 a geliyordu sanırım.. Anestezi doktoru sıraya koyuyor hastaları,ameliyathanedeki duruma göre canım..Seni kaçta aldılar ameliyata Arzum
Eeeee bitti sayılır artıkiwettt geldik sonuna galiba ... aslında 24 saatten düştü ama adet olduğu üzere
sonnnn 1
Anladım canım teşekkür ederim10 a geliyordu sanırım.. Anestezi doktoru sıraya koyuyor hastaları,ameliyathanedeki duruma göre canım..
canım yarınmı senin amaliyatın dualarım seninle inşallah çok kolay olur biter herşey gönlüce olsun ALLAHA EMANET OLiwettt geldik sonuna galiba ... aslında 24 saatten düştü ama adet olduğu üzere
sonnnn 1
Erkenden ameliyata alırlar inşallah,beklemek çok sıkıcı :)Anladım canım teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım, dualarinizi eksik etmeyin lütfencanım yarınmı senin amaliyatın dualarım seninle inşallah çok kolay olur biter herşey gönlüce olsun ALLAHA EMANET OL
İnşaallah, öylede olsa Yapcak bir şey yok herhaldeErkenden ameliyata alırlar inşallah,beklemek çok sıkıcı :)
Günaydin hersey güzel olucak dualarimiz seninleBismillahirrahmanirrahim
herkese gunaydinnn
kızlar biz birazdan çıkıyoruz, inşaallah tekrar hayirla kavusurum evime. ..
heyecan da korkuda sıfır. İyimi kotumu bilemedim hepinizden dua bekliyorum. Ve hepinizi çoook seviyorum
allllah yardımcın olsun canım herşey güzel olacak haberlerini bekliyoruzEn kisa zamanda haber vermeye çalışacağım, umarım kolay olur
Canım,bizde seni çok seviyoruz.Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun,güzel haberlerle dön aramızaBismillahirrahmanirrahim
herkese gunaydinnn
heyecan da korkuda sıfır. İyimi kotumu bilemedim hepinizden dua bekliyorum. Ve hepinizi çoook seviyorum
Dualarimiz seninle insallah hersey guzel gecer canim Allah yardimcim olsunBismillahirrahmanirrahim
herkese gunaydinnn
Hadi çok geçmiş olsun canım.. Dinlen iyice,güzel haberini aldık çok şükürKızlar mrb.. çok şükür suan yatağıma dinleniyorum.... 9 saat çok başarılı bir operasyon geçirdim .
Cok sukur canim bol bol dinlenmene bak masallah sana oldu bitti iste darisi banaKızlar mrb.. çok şükür suan yatağıma dinleniyorum.... 9 saat çok başarılı bir operasyon geçirdim .
çok geçmiş olsun canım olduda bitti maşallahKızlar mrb.. çok şükür suan yatağıma dinleniyorum.... 9 saat çok başarılı bir operasyon geçirdim .
yeni amaliyat mı düşünüyorsun canımCok sukur canim bol bol dinlenmene bak masallah sana oldu bitti iste darisi bana
Germe dusunuyorum da seneye insallah canim lipodan iyi sonuc alamazsam germe yaptiracagimyeni amaliyat mı düşünüyorsun canım