Estetik Karın Germe Ameliyatım

Bismillahirrahmanirrahim
herkese gunaydinnn
kızlar biz birazdan çıkıyoruz, inşaallah tekrar hayirla kavusurum evime. ..
heyecan da korkuda sıfır. İyimi kotumu bilemedim hepinizden dua bekliyorum. Ve hepinizi çoook seviyorum

En kisa zamanda haber vermeye çalışacağım, umarım kolay olur

Günaydin hersey güzel olucak dualarimiz seninle

Canım,bizde seni çok seviyoruz.Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun,güzel haberlerle dön aramıza

Buğün iki ay oldu ameliyat olalı.. Dün kontrole gittim,herşey yolunda çok şükür Korseyi artık çıkarabiliriz dedi doktorcuğum :) Kesi izime ve göbek deliğime BA-YIL-DI Çok güzel bir süreçle iyileşiyormuşum..
Ben yaza kadar korse kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum ama.Daha rahat ve güvende hissediyorum açıkcası Göğüs altından diz kapağa kadar olan korsem var,onu kullanırım.. Izler için ayrıyetten birşey önermedi.Kantoron yağını ve Tape bantını kullanmaya devam edeceğim.. Tüylü bölge alttan yukarı doğru gerildiği için biraz yukarıda kalıyor,Buda beni rahatsız ediyordu.Lazer Epilasyona başlayabilirmiyim dedim,tabiki dedi Tüm vücut lazer Epilasyonada başlarım artık,.. Ağır sporlar için bir ay daha bekleyelim,önümüzdeki ay tekrar kontrole gel bakalım dedi.Sporu o zaman tekrar konuşacagız. Şimdilik yürüyüş,hızlı tempo yürüyüş ve koşu yapabilirsin abartmamak şartı ile dedi :)
Şimdilik gelişmeler bu kadar.. Süreçlerimi paylaşmaya devam ederim kızlar

Dualarimiz seninle insallah hersey guzel gecer canim Allah yardimcim olsun
Guzel haberlerle gel aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…