işin sırrı kafada bitirmekmiş onu anladım, istedikten sonra herşey oluyor ...Hayırlısı olur inşallah senin için bende yaptıracağım inşallah 40 kiloyu nasıl verdin maşşallah
Ben de 86 kiloyum bebeğim bar küçük daha zaten doğumdan en az1 sene sonra yapılabiliniyormuş bende hem kilo veriyim diyorum hem de bütçe denkleştiriyim bebem de 5 gün sonra 5 aylık olucakişin sırrı kafada bitirmekmiş onu anladım, istedikten sonra herşey oluyor ...
sen kaç kilosun ve ne zaman düşünüyosun ameliyatı??
anladım canım hayırlısı olsun , inşaAllah çok beklemek zorunda kalmazsınBen de 86 kiloyum bebeğim bar küçük daha zaten doğumdan en az1 sene sonra yapılabiliniyormuş bende hem kilo veriyim diyorum hem de bütçe denkleştiriyim bebem de 5 gün sonra 5 aylık olucak
Teşekkür ederim inşallah sen kaça yapacaksın ameliyatların toplamınıanladım canım hayırlısı olsun , inşaAllah çok beklemek zorunda kalmazsın
karın 8 bin meme 7 binTeşekkür ederim inşallah sen kaça yapacaksın ameliyatların toplamını
İyiymiş güzel sonuçlar dileğiyle istediğin gibi olur inşAllah ameliyat sürecini bizlerle paylaşırsınkarın 8 bin meme 7 bin
inşaAllah elimden geldiğince devam ...İyiymiş güzel sonuçlar dileğiyle istediğin gibi olur inşAllah ameliyat sürecini bizlerle paylaşırsın
İyiyim canımArzumm77 hersey yolunda mi? Iyisin di mi canim
15 kaldı hoobaaa
Iyi geçti canımarzum nasil gecti bugün kontrolün?
Iyi geçti canımŞişlikler normal tabiki dedi.Kolay bir ameliyat değil,tabiki ödemler olacak dedi.. Karnını içeri Çek iyice dedi,bak böyle olacak dedi Izlerimi süper iyi buldu,Korseye devam.. Iki hafta sonra kontrol var,ufak sporlara başlatabilirim dedi bakalım
Bu arada Tape bantını görünce ooo kullanıyormusun dedi evet dedim :) Çok daha güvende hissediyorum kesi yerini bantla dedim.Çok iyi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?