Estetik Karın Germe Ameliyatım

kızlar (ameliyat olanlar) bunlar genelde doğum topiklerinde konuşuluyor olsa da tarafımdan buralara da taşınmış bulunuyor
hastane çantamda neler olmalı .... diye sormak istiyorum sizlere
özellikle şu da olmalı dediğiniz birşey var mı ??
bir de gecelik işe yarar mı? almalı mıyım?
eksikleri mi tamamlayayım ki çanta mı hazırlayayım

Kesinlikle gecelik olmalı pijama giyilemiyo direnlerden en azından ben giyemedim annemgil apar topar gittiler gecelik aldılarpenye olsun daha sağlıklı olur terlik muhakkak al hastane terliği ayağından kayar çokda bişey gerekli olmuyoo refakatçı için gazete cips çekirdekyoksa sıkılıyolar.

Ben gecelik almadım,giyinmedim evde sevmiyorum zaten :) Zaten dren oluyor evet ama drenleri geceliğin altından almak daha zor bence.Ben rahat spor penye tayt giyinmiştim.Üzerinede salaş kıssa kol t shırt.Drenler taytımın üzerinden alıyordum,sorun olmadı .Yataktan kalkarken rahattım,bacaklarım açılacak falan derdim yoktu.Yataktada rahat yattım..
Terlik,çorap,kıyafet hırka,Meyve suyu,atıştırmak için ıvır zıvır.. Ilk gün zaten kendinde pek olmuyorsun,yatıyorsun sürekli ..
Özel hastanede pek birşeye ihtiyaçta olmuyor aslında,yinede ıslak mendilin,havlu peçete gibi şeylerde al

bence de bi gecelik olmalı gibi geliyor, normalde hiç sevmem geceliği (tabii normallerden bahsediyorum) hatta doğumlarım da bile kv. çok ısrar etmişti al koy diye almadım vallaha ...
alayım o zaman bir tane orta halli birşey
refakatçılarım da kendileri düşünsünler artık, akşam eşim kalıcak zaten, oda muhtemelen geç gelir ve uyur yanım da (artıkkim kime refakat edicekse)
ayrıca çok teşekkür ederim canım ... seviyorum siziiii

az önce NMNMN da cevap yazdım, bende hiç sevmiyorum geceliği aslın da kafam da karışmadı değilama sanki orda ihtiyacım olacak gibi geldi...
o zaman direnleri nereme koycam oda var . ayy biri beni durdursun

bide hırka demişsin, çıkarken giymek için mi söyledin, yoksa hastane içinde giymek için mi?? ben içeride giymek için yelek düşünmüştüm, hırka yakar gibi geldi.
hastaneden çıkarken de pardesü yada kap giyerim didiydim hani hava şartlarına göre
diğer önerilerin de aklımda ollan şeylerdi ...
çok çok teşekkür ederim arkadaşım

Al gecelik o zaman Ben ihtiyaç duymadım,gayet rahattım öyle
Hırka doğru giyinemiyorsun pek,kolunda iğne olduğu için rahat olmuyor,çıkarken giyindim ben.Hastanrden çıkışta hemen arabaya binmiştim,mont giyinmedim.. Ama yürürken omuzlarıma hep şal attım.O rahat oluyor

aa bak şal hiç aklıma gelmemişti, çok mantıklı teşekkür ederim

hayırlı geceler kızlar..
bugün bi stres attım kii sormayın .
sen misin aylardır doğru dürüst birşey aldırmayan kocam... güzelce birikimi mi yaptım ver elini avm c&a
vallaha altını üstüne getirdim ...
güzel güzel ciciler aldım kendime tabii ameliyat sonrası için hatta bi kazağa bakıyordum, kadının biri bu sana olur mu hiç der gibi baktı , bende tabii yavrum ne sandın didim ( gayet içimden)
tabii çamaşırsız olur mu??? hemide kırmızı

Oohhhh sefan olsun Hüle güle güzel günlerde mutlulukla giyinirsin inşallah

merhaba canım...
şuan ki kilom 88-90 arası gidip geliyor, son bir aydır aşağı yukarı böyle,,, niye bilmiyorum eskisi gibi veremiyorum ...
olsun ben yine de mutluyum
Merhaba bu kilo ile ameliyat oluyorsun ama sonra 20 kilo falan verirsen sarkma olur mu? Acaba doktoruna hiç sordun mu? Ben sana yakın bir kilodayım biraz veripte ameliyatı olsan daha güzel olmaz mı

Merhaba bu kilo ile ameliyat oluyorsun ama sonra 20 kilo falan verirsen sarkma olur mu? Acaba doktoruna hiç sordun mu? Ben sana yakın bir kilodayım biraz veripte ameliyatı olsan daha güzel olmaz mı
Birde yanlış anlama olur mu bu söylediklerimi merak ettiğim için soruyorum benim aşağı yukarı aynı kilodayız

merhaba canım...
şuan ki kilom 88-90 arası gidip geliyor, son bir aydır aşağı yukarı böyle,,, niye bilmiyorum eskisi gibi veremiyorum ...
olsun ben yine de mutluyum

Birde yanlış anlama olur mu bu söylediklerimi merak ettiğim için soruyorum benim aşağı yukarı aynı kilodayız

estağfirullah ne demek, tabii ki birbirizden sorup öğrenicez herşeyi...
bende az sormadım
be 130 kg idim. yaklaşık 6,5 ayda verdim 40 kiloyu. birde genetik olarak ta etim çok yumuşak olduğunda aşırı sarkmalar oluştu vücudumda. dediğin gibi belki en azından bi 10 kğ daha verseydim çok iyi olurdu ama şu aralar pek veremiyorum ...
22 ocağı seçmemde malum okullar tatil oluyor başka da boşluğum kalmıyor, benim için en uygun zaman anlıyacağın .
sonrasında sarkma olsada çok takılmam gibi geliyor , şuankii halimden bir an önce kurtulmak istiyorum
benim yanlızca karın değil zaten, sıralıyacak olursam;
* karın germe
*karın germe ile kombin (lipo)
*meme dikleştirme, küçültme
bunlar 22 ocakta olacak olanlar
peki bitti mi dersin hayır tabii kii
*kol germe
*bacak içi
*belki bide popo hoplatma
tabi bu sondakilere henüz eşim ikna olmadı ama olacak kaçarı yokkk

Hayırlısı olur inşallah senin için bende yaptıracağım inşallah 40 kiloyu nasıl verdin maşşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…