• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Yağların alınmasından öte içerideki karın kasları dikiliyor.Buda daha sıkı bir mide,göbek ve karın bölgesi demek..Tabiki lipo ilede destekleniyor vücut.En önemlisi simitler ve sırta doğru,bel kısmı lipo ile inceltiliyor.Başarılı bir operasyon sonrasında sarkma gibi bir durum olması zor..Ameliyattan öce ideal kiloya gelinmeli,ameliyattan sonrada ciddi kilo alıp vermeler olmamalı tabiki..Ameliyat oldum,inceldim diyip yeme içmeyi salmamalı,dikkat edilmeli..Yağ sonuçta tekrar oluşabilir..
Arzucum nasıl oldun?

Arzucum nasıl oldun?
Çok iyiyim canım,bugün evde temizlik yaptım :) Camları sildim,dipten köşeden süpürdüm vileda ile sildim :nazar: Korse eskisi gibi rahatsızda etmiyor.Dün kantoron yağınıda aldım,dikişlerime sürüyorum ;)
Bugün bir ay oldu tam.Demekki bir ayda oldukça toparlıyoruz kendimizi ;)

Ellerine sağlık çok sevindim bende çok şukur normale dondum demekki bi ay dan sonra benimde çok şukur son bi iki gundur şişlerim azaldı çok şukur demekki bir buçuk ayın sonunda :)

Ellerine sağlık çok sevindim bende çok şukur normale dondum demekki bi ay dan sonra benimde çok şukur son bi iki gundur şişlerim azaldı çok şukur demekki bir buçuk ayın sonunda :)
Benim şişkinlik sorunum var maalesef.Neden bu kadar şişiyorum anlamıyorum.Activia yoğurt kullanıyorum,melisa çayı içiyorum akşamları rahatlatıyor beni biraz.Bu dönemde bu şişkinlikler normalmiş ama,insan tedirgin oluyor sürekli böylemi olacak diye :) Yaza kadar çok iyi oluruz yahu,hatta ilkbaharda keyfini çıkartırız ;)

Geç
Benim şişkinlik sorunum var maalesef.Neden bu kadar şişiyorum anlamıyorum.Activia yoğurt kullanıyorum,melisa çayı içiyorum akşamları rahatlatıyor beni biraz.Bu dönemde bu şişkinlikler normalmiş ama,insan tedirgin oluyor sürekli böylemi olacak diye :) Yaza kadar çok iyi oluruz yahu,hatta ilkbaharda keyfini çıkartırız ;)
Geçecek geçecek allahın izniyle hiç canını sıkma şu kışı Bi geçirsek bizden mutlusu yok:)tam sağlam olur karnımız bana doktor korseyı çıkarabilirsin dedi ama yıne takıyorum korkuyorum iki ay dolsun öyle çıkarmayı düşünüyorum:)

Tak bencede.. Ben ilkbahara kadar kullanırım,üzerindeki değil belki ama mide üzeri ve diz üstüne kadar olan korseleri kullanırım büyük ihtimal.Zararı olmaz sonuçta,fayda sağlar ;) korse daha sıkı tutuyor ve rahat hareket sağlıyor.Güvenli şekilde ;)

Çok iyiyim canım,bugün evde temizlik yaptım :) Camları sildim,dipten köşeden süpürdüm vileda ile sildim :nazar: Korse eskisi gibi rahatsızda etmiyor.Dün kantoron yağınıda aldım,dikişlerime sürüyorum :KK66:
Bugün bir ay oldu tam.Demekki bir ayda oldukça toparlıyoruz kendimizi :KK66:
çok sevim .arzumcum ... maşaAlah , bende ilk 1. ayımı iple çekiyorum
tabii önce ameliyatımı :KK71:

Back