- 1 Ağustos 2008
- 490
- 485
- 358
Kusura bakma vallaha çok unutkanım hangi doktora olucaksın?kuzucum unuttun herhalde, karın germe , meme dikleştirme küçültme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakma vallaha çok unutkanım hangi doktora olucaksın?kuzucum unuttun herhalde, karın germe , meme dikleştirme küçültme
İstanbuldamı?yenimahalle devlet hastanesi iyi diye biliyorum
Arzucum nasıl oldun?Yağların alınmasından öte içerideki karın kasları dikiliyor.Buda daha sıkı bir mide,göbek ve karın bölgesi demek..Tabiki lipo ilede destekleniyor vücut.En önemlisi simitler ve sırta doğru,bel kısmı lipo ile inceltiliyor.Başarılı bir operasyon sonrasında sarkma gibi bir durum olması zor..Ameliyattan öce ideal kiloya gelinmeli,ameliyattan sonrada ciddi kilo alıp vermeler olmamalı tabiki..Ameliyat oldum,inceldim diyip yeme içmeyi salmamalı,dikkat edilmeli..Yağ sonuçta tekrar oluşabilir..
Çok iyiyim canım,bugün evde temizlik yaptım :) Camları sildim,dipten köşeden süpürdüm vileda ile sildim Korse eskisi gibi rahatsızda etmiyor.Dün kantoron yağınıda aldım,dikişlerime sürüyorumArzucum nasıl oldun?
Benim şişkinlik sorunum var maalesef.Neden bu kadar şişiyorum anlamıyorum.Activia yoğurt kullanıyorum,melisa çayı içiyorum akşamları rahatlatıyor beni biraz.Bu dönemde bu şişkinlikler normalmiş ama,insan tedirgin oluyor sürekli böylemi olacak diye :) Yaza kadar çok iyi oluruz yahu,hatta ilkbaharda keyfini çıkartırızEllerine sağlık çok sevindim bende çok şukur normale dondum demekki bi ay dan sonra benimde çok şukur son bi iki gundur şişlerim azaldı çok şukur demekki bir buçuk ayın sonunda :)
Geçecek geçecek allahın izniyle hiç canını sıkma şu kışı Bi geçirsek bizden mutlusu yok:)tam sağlam olur karnımız bana doktor korseyı çıkarabilirsin dedi ama yıne takıyorum korkuyorum iki ay dolsun öyle çıkarmayı düşünüyorum:)Benim şişkinlik sorunum var maalesef.Neden bu kadar şişiyorum anlamıyorum.Activia yoğurt kullanıyorum,melisa çayı içiyorum akşamları rahatlatıyor beni biraz.Bu dönemde bu şişkinlikler normalmiş ama,insan tedirgin oluyor sürekli böylemi olacak diye :) Yaza kadar çok iyi oluruz yahu,hatta ilkbaharda keyfini çıkartırız
Yok ankaraİstanbuldamı?
ferruh bingül canımKusura bakma vallaha çok unutkanım hangi doktora olucaksın?
çok sevim .arzumcum ... maşaAlah , bende ilk 1. ayımı iple çekiyorumÇok iyiyim canım,bugün evde temizlik yaptım :) Camları sildim,dipten köşeden süpürdüm vileda ile sildim Korse eskisi gibi rahatsızda etmiyor.Dün kantoron yağınıda aldım,dikişlerime sürüyorum
Bugün bir ay oldu tam.Demekki bir ayda oldukça toparlıyoruz kendimizi
Hadi bakalım çok az kaldı heyecan doruktadır:)ferruh bingül canım
Nasılda geçiyor zaman Hadi hayırlısı olsun canım,çok güzel sonuçlar ve süreçler olsuneweettt kaldı mı 27 ...
Allah ım hayırla kavuştursun inşaAllah
binlece kez amiiinnn ... kadınlar kulübü iyi ki var, sizler iyi ki varsınızz kaderdaşlarım benim sizleri öpücüklere boğuyorumNasılda geçiyor zaman Hadi hayırlısı olsun canım,çok güzel sonuçlar ve süreçler olsun
olma mı bebeem hemide nasılHadi bakalım çok az kaldı heyecan doruktadır:)