Estetik Karın Germe Ameliyatım

Arzucum nasıl oldun?

Arzucum nasıl oldun?
Çok iyiyim canım,bugün evde temizlik yaptım :) Camları sildim,dipten köşeden süpürdüm vileda ile sildim Korse eskisi gibi rahatsızda etmiyor.Dün kantoron yağınıda aldım,dikişlerime sürüyorum
Bugün bir ay oldu tam.Demekki bir ayda oldukça toparlıyoruz kendimizi

Ellerine sağlık çok sevindim bende çok şukur normale dondum demekki bi ay dan sonra benimde çok şukur son bi iki gundur şişlerim azaldı çok şukur demekki bir buçuk ayın sonunda :)

Ellerine sağlık çok sevindim bende çok şukur normale dondum demekki bi ay dan sonra benimde çok şukur son bi iki gundur şişlerim azaldı çok şukur demekki bir buçuk ayın sonunda :)
Benim şişkinlik sorunum var maalesef.Neden bu kadar şişiyorum anlamıyorum.Activia yoğurt kullanıyorum,melisa çayı içiyorum akşamları rahatlatıyor beni biraz.Bu dönemde bu şişkinlikler normalmiş ama,insan tedirgin oluyor sürekli böylemi olacak diye :) Yaza kadar çok iyi oluruz yahu,hatta ilkbaharda keyfini çıkartırız

Geç Geçecek geçecek allahın izniyle hiç canını sıkma şu kışı Bi geçirsek bizden mutlusu yok:)tam sağlam olur karnımız bana doktor korseyı çıkarabilirsin dedi ama yıne takıyorum korkuyorum iki ay dolsun öyle çıkarmayı düşünüyorum:)

Tak bencede.. Ben ilkbahara kadar kullanırım,üzerindeki değil belki ama mide üzeri ve diz üstüne kadar olan korseleri kullanırım büyük ihtimal.Zararı olmaz sonuçta,fayda sağlar korse daha sıkı tutuyor ve rahat hareket sağlıyor.Güvenli şekilde

çok sevim .arzumcum ... maşaAlah , bende ilk 1. ayımı iple çekiyorum
tabii önce ameliyatımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…