Estetik Karın Germe Ameliyatım

Nulgun
Ameliyatiniz harika olmuş muhteşem tam mi mini mi acaba ben mini olacağim karnım kaslı ve sadece gobek altı gevşek ve catlak böyle bir sonuç alsam havalara ucardim
Tşk ederim darısı size:)benim tam karın germe hatta yanlar dahil.

inşaAllah bende senin gibi iyi hallerimden bahsedebilirim zamanı gelince ...

karın germe ameliyatı sırasında mide tarafında yani üst kısımda bulunan yağları da alıyorlar mı.ameliyat olan birisi karnımı gerdirdikten sonra midem sarktı şimdi de demiştifotoğrafları görebilmek için ne yapmam lazım bilgi verirseniz çok sevinirim:))

Alla alla çok enteresan nasıl miğdesi sarkmış ?

yazın ben de tam karın germe olmayı düşünüyorum karın bölgem çok sarkık bir durumda ama mide kısmımda da çıkıntı var karın germe de karnın üst kısmı da geriliyor mu

yazın ben de tam karın germe olmayı düşünüyorum karın bölgem çok sarkık bir durumda ama mide kısmımda da çıkıntı var karın germe de karnın üst kısmı da geriliyor mu
Göbek deliğinin ordan aşşası komple kesiliyo ust taraf yani miğdenin üstündeki deride aşşagı iniyo bence olmaması lazım ama yınede bilmiyorum

Göbek deliğinin ordan aşşası komple kesiliyo ust taraf yani miğdenin üstündeki deride aşşagı iniyo bence olmaması lazım ama yınede bilmiyorum
Kilo varsa göbek karıdan daha büyük olduğundan olabilir benîm fazla kîlom var malum amageçici bir süreç mide bölümüne liposakşın yapılıyormu bilmem

Selmaur ben de aynı kombin olacağım mini karın germe ve protez sen nerede düşünüyorsun ben devlet hast. 4000 tl dediler
canım ben istanbuldayım henüz doktor araştırıyorum sana verilen fiyat çok uygun hangi devlet hastanesinde olacaksın ben biraz daha kilo verp sonra amaliyat olucam

göbek deliğinin üst kısmında bulunan yağlarda alınıyor demek ki
Yağların alınmasından öte içerideki karın kasları dikiliyor.Buda daha sıkı bir mide,göbek ve karın bölgesi demek..Tabiki lipo ilede destekleniyor vücut.En önemlisi simitler ve sırta doğru,bel kısmı lipo ile inceltiliyor.Başarılı bir operasyon sonrasında sarkma gibi bir durum olması zor..Ameliyattan öce ideal kiloya gelinmeli,ameliyattan sonrada ciddi kilo alıp vermeler olmamalı tabiki..Ameliyat oldum,inceldim diyip yeme içmeyi salmamalı,dikkat edilmeli..Yağ sonuçta tekrar oluşabilir..

ama işte doktor diyor daha fazla kilo verecekseniz ameliyat olmayın diye, ideal kilona ulaşıp öyle toplatıcaksın sonra yine orası burası sarkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…