Tşk ederim darısı size:)benim tam karın germe hatta yanlar dahil.Nulgun
Ameliyatiniz harika olmuş muhteşem tam mi mini mi acaba ben mini olacağim karnım kaslı ve sadece gobek altı gevşek ve catlak böyle bir sonuç alsam havalara ucardim
teşekkür ederim canımHadi hayırlısı olsun canım
inşaAllah bende senin gibi iyi hallerimden bahsedebilirim zamanı gelince ...Dün doktor kontrolüm vardı.Doktorum izlerin durumunu çok beğendi.Yalnız şişkinliğimi oda çok buldu.Resmen göbekli gibi olmuştum dün,inanılmaz rahatsız etti bu durum benide.Adet dönemime iki hafta var.Gaz gibi karnımda şişkinlik dönüp duruyor.Bunun için bazı şeyler kullanacağım kızlar.Melisa çayı,anason,ananas,maydonoz gibi .. Sabah yarım bardak suya bir limonu sıkıp içtim iyi geldi.Bugün daha iyiyim.Ama doktorumda ara ara bu tür şişkinlik olması normal dedi.Korkma,ameliyattan çıktığında nasıldın dedi? Cidden resmen karnım sırtıma yapışmış gibiydi,öyle olacaksın dedi..
İzlerime Kantoron yağı sürmemi önerdi,getekli görürsek iz giderici kremler yada silikon bantlar öneririz dedi..
@askkitabi Arkadaşımın kullandığı Tape bantını sordum,kullanabilirsin tabiki.Zararı olmaz dedi.. Çok güçlü bir banttır o,dikişleri sıkı tutar dedi.Kantoron yağını sür,üzerine bantı yapıştır dedi..
Kızlar,inanın izleri hhiiiiççççç takmıyorum.O kadar güzel bir göbek deliğim,karnım,midem bölgesine sahip oldumki çok çok mutluyum..Korse kullanımına devam dedi.Banyonu Hızlıca yap ve hemen giyin sakın çıkartma dedi.. 15 gün sonra kontrole sesledi.. Şimdilik gelişmeler bu kadar.. Allahım bu ameliyatı düşünen herkese böyle güzel süreçler ve sonuçlar versin kızlar.İnanın çok zor bir ameliyat değil.Perşembe günü dört hafta olacak,artık normal hayatıma döndüm diyebilirim.Gayet düz durabiliyorum,işlerimi yapabiliyorum artık. Sadece nabzımı yükselten yorucu hareketleri yapmıyorum,yapamıyorum zaten. Dün ameliyat oldugum hastaneye gittim kontrole,metrobüs sonrası hastaneye giden o yoldaki köprü ve merdivenler beni çok yordu mesela.. Harici çok çok iyiyim
Şimdiden geçmiş olsun sonuçdan çok mutlu olacaksın inş hangi devlet hastanesinde olucaksın fiyat çok uygun?Selmaur ben de aynı kombin olacağım mini karın germe ve protez sen nerede düşünüyorsun ben devlet hast. 4000 tl dediler
Alla alla çok enteresan nasıl miğdesi sarkmış ?karın germe ameliyatı sırasında mide tarafında yani üst kısımda bulunan yağları da alıyorlar mı.ameliyat olan birisi karnımı gerdirdikten sonra midem sarktı şimdi de demiştifotoğrafları görebilmek için ne yapmam lazım bilgi verirseniz çok sevinirim:))
Şimdideden geçmiş olsun ne zaman ne ameliyatı olucaksın?teşekkür ederim canım
öncesi ve sonrası resimlerimi koyucam bende, eminim bi bakan bi bakmayan pişman olucak, aradaki uçurumdan
Göbek deliğinin ordan aşşası komple kesiliyo ust taraf yani miğdenin üstündeki deride aşşagı iniyo bence olmaması lazım ama yınede bilmiyorumyazın ben de tam karın germe olmayı düşünüyorum karın bölgem çok sarkık bir durumda ama mide kısmımda da çıkıntı var karın germe de karnın üst kısmı da geriliyor mu
Kilo varsa göbek karıdan daha büyük olduğundan olabilir benîm fazla kîlom var malum amageçici bir süreç mide bölümüne liposakşın yapılıyormu bilmemGöbek deliğinin ordan aşşası komple kesiliyo ust taraf yani miğdenin üstündeki deride aşşagı iniyo bence olmaması lazım ama yınede bilmiyorum
canım ben istanbuldayım henüz doktor araştırıyorum sana verilen fiyat çok uygun hangi devlet hastanesinde olacaksın ben biraz daha kilo verp sonra amaliyat olucamSelmaur ben de aynı kombin olacağım mini karın germe ve protez sen nerede düşünüyorsun ben devlet hast. 4000 tl dediler
kuzucum unuttun herhalde, karın germe , meme dikleştirme küçültmeŞimdideden geçmiş olsun ne zaman ne ameliyatı olucaksın?
yenimahalle devlet hastanesi iyi diye biliyorumŞimdiden geçmiş olsun sonuçdan çok mutlu olacaksın inş hangi devlet hastanesinde olucaksın fiyat çok uygun?
Yağların alınmasından öte içerideki karın kasları dikiliyor.Buda daha sıkı bir mide,göbek ve karın bölgesi demek..Tabiki lipo ilede destekleniyor vücut.En önemlisi simitler ve sırta doğru,bel kısmı lipo ile inceltiliyor.Başarılı bir operasyon sonrasında sarkma gibi bir durum olması zor..Ameliyattan öce ideal kiloya gelinmeli,ameliyattan sonrada ciddi kilo alıp vermeler olmamalı tabiki..Ameliyat oldum,inceldim diyip yeme içmeyi salmamalı,dikkat edilmeli..Yağ sonuçta tekrar oluşabilir..göbek deliğinin üst kısmında bulunan yağlarda alınıyor demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?