Dün doktor kontrolüm vardı.Doktorum izlerin durumunu çok beğendi.Yalnız şişkinliğimi oda çok buldu.Resmen göbekli gibi olmuştum dün,inanılmaz rahatsız etti bu durum benide.Adet dönemime iki hafta var.Gaz gibi karnımda şişkinlik dönüp duruyor.Bunun için bazı şeyler kullanacağım kızlar.Melisa çayı,anason,ananas,maydonoz gibi .. Sabah yarım bardak suya bir limonu sıkıp içtim iyi geldi.Bugün daha iyiyim.Ama doktorumda ara ara bu tür şişkinlik olması normal dedi.Korkma,ameliyattan çıktığında nasıldın dedi? Cidden resmen karnım sırtıma yapışmış gibiydi,öyle olacaksın dedi..
İzlerime Kantoron yağı sürmemi önerdi,getekli görürsek iz giderici kremler yada silikon bantlar öneririz dedi..
askkitabi Arkadaşımın kullandığı Tape bantını sordum,kullanabilirsin tabiki.Zararı olmaz dedi.. Çok güçlü bir banttır o,dikişleri sıkı tutar dedi.Kantoron yağını sür,üzerine bantı yapıştır dedi..
Kızlar,inanın izleri hhiiiiççççç takmıyorum.O kadar güzel bir göbek deliğim,karnım,midem bölgesine sahip oldumki çok çok mutluyum..
Korse kullanımına devam dedi.Banyonu Hızlıca yap ve hemen giyin sakın çıkartma dedi.. 15 gün sonra kontrole sesledi.. Şimdilik gelişmeler bu kadar.. Allahım bu ameliyatı düşünen herkese böyle güzel süreçler ve sonuçlar versin kızlar.İnanın çok zor bir ameliyat değil.Perşembe günü dört hafta olacak,artık normal hayatıma döndüm diyebilirim.Gayet düz durabiliyorum,işlerimi yapabiliyorum artık. Sadece nabzımı yükselten yorucu hareketleri yapmıyorum,yapamıyorum zaten. Dün ameliyat oldugum hastaneye gittim kontrole,metrobüs sonrası hastaneye giden o yoldaki köprü ve merdivenler beni çok yordu mesela.. Harici çok çok iyiyim