• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Çok mutlu olacaksın çatlakların olmadığı zaman sonucun çok güzel olucak ins:)
teşekkür ederim arkadaşım... da benim çatlaklar illa ki kalır o kadar çok :KK43:
ama bu halime göre tabii ki çok çok mutlu olucam olurum inşaAllah :KK66:

teşekkür ederim arkadaşım... da benim çatlaklar illa ki kalır o kadar çok :KK43:
ama bu halime göre tabii ki çok çok mutlu olucam olurum inşaAllah :KK66:
Benimde inanılmaz fazla idi bi parmak kalınlığında bendede kaldı ama yüzde 90 güzel oluyo kalanlar hiç umrunda olmuyo inanıyorum sende çok iyi sonuç alicaksin:)

Benimde inanılmaz fazla idi bi parmak kalınlığında bendede kaldı ama yüzde 90 güzel oluyo kalanlar hiç umrunda olmuyo inanıyorum sende çok iyi sonuç alicaksin:)
inşaAllah canım yaa benimkiler de çok kalın hatta kırmızı çatlaklar tabii zamanla döndü bi çoğu ama hala kırmızım sı olanlarda azımsanmayacak kadar çok .

ewet yaa haklısın... durumlarımız tamamen zıt. olsun napalım bunun adı estetik kardeşliği :rolleyes: ben öyle diyorum :KK71:
cidden çok hoş bir bayansın bayıldım Hoppa
ben yıllarca aşırı kilolarla yaşadığım için ve şuanki halim benim için dönüm noktası oldu. öyle mükemmelliyetçi birisi değilimdir. doktorumun da dediği gibi bana yapılacak olanlar beni tatmin edicektir, eminim buna ... mesala karnım harita gibi uzun uzun çatlaklar var sen düşün gerisini.mutlu olmak için yeticektir diye ümit ediyorum .
tabii sonrada kollar ve bacak içi var inşaAllah :KK31:
Karında çatlak yoktu benim,buda benim için avantajdı zaten..Hamile iken kremler kullanmıştım sanırım onun etkisi oldu..Göbek altında kalan çatlakların alınan deri ile gider ama göbeğinin üzerinde kalanlar kalır ve çatlaklara maalesef bir çözüm yok.Eminim tabiki ameliyattan sonraki hali seni mutlu edecektir.Benim karnım fotlarda gördüğün gibi çok sorunlu bir karın değildi.Doktorumda hep iz seni mutsuz edebilir diye uyarmıştı.Çünkü ben biraz mükemmeliyetçiyimdir.. Ama inan şu anki görüntü bile beni çok mutlu ediyor,izleri takmıyorum kafaya.Biliyorumki inşallah Allahında izni ile izler zamanla silikleşecek :)
Allah yardımcın olsun,dualarım seninle..

Karında çatlak yoktu benim,buda benim için avantajdı zaten..Hamile iken kremler kullanmıştım sanırım onun etkisi oldu..Göbek altında kalan çatlakların alınan deri ile gider ama göbeğinin üzerinde kalanlar kalır ve çatlaklara maalesef bir çözüm yok.Eminim tabiki ameliyattan sonraki hali seni mutlu edecektir.Benim karnım fotlarda gördüğün gibi çok sorunlu bir karın değildi.Doktorumda hep iz seni mutsuz edebilir diye uyarmıştı.Çünkü ben biraz mükemmeliyetçiyimdir.. Ama inan şu anki görüntü bile beni çok mutlu ediyor,izleri takmıyorum kafaya.Biliyorumki inşallah Allahında izni ile izler zamanla silikleşecek :)
Allah yardımcın olsun,dualarım seninle..
Allah razı olsun canım sağ olasın...
ben erken yaşta evlendim oğlumu kucağıma aldığımda 17 yaşındaydım. ve kimse de bana çatlarsın şunu sür bunu sür demedi, bende hiç bişey bilmiyodum. anlıcan çatır çatır çatlamaya mahkumdum. öyle de oldu zaten , birde genler de çok önemli bu durum da. varsa akrabalar eş dostta, illa çıkıyor sende de.
bende izlere hiç takılcak gibi değilim, sanırım benim için en son şey o olacak.

ben erken yaşta evlendim oğlumu kucağıma aldığımda 17 yaşındaydım. ve kimse de bana çatlarsın şunu sür bunu sür demedi, bende hiç bişey bilmiyodum. anlıcan çatır çatır çatlamaya mahkumdum. öyle de oldu zaten , birde genler de çok önemli bu durum da. varsa akrabalar eş dostta, illa çıkıyor sende de.
Özel mesajımı aldınmı?

Hiç uzulme bişey surmediğine benim sürmediğim şey kalmadı yıne çatladım tamamen hormonelmiş bu durum.

askkitabi askkitabi ve arzum77 arzum77 ameliyatlarınızın üzerinden 10 gün geçti. şuan nasılsınız, ne durumdasınız. yani hareketler falan nasıl. malum ben sömestır da ameliyat olucam o 15 günlük zama beniayağa kaldırır mı?? cevaplarınızı merakla bekliyorum :KK56:o_O

Çok az kalmış bi an önce ol kurtul:)benim tam karın germe bir ay oldu ameliyat olalı.
inşaAllah yaa, bende hayırla olsun bitsin istiyorum.ameliyattan hiç korkmuyorum nedense, acaba bu durum normal miki? bugün girdim bi mağazaya çamaşırlar bana ben onlara bakakaldık :KK48:
senin durumun nasıl şimdi. 1 ay oldukça iyi bir süre sanırım normal yaşantına kısmen dönmüşsündür ...

inşaAllah yaa, bende hayırla olsun bitsin istiyorum.ameliyattan hiç korkmuyorum nedense, acaba bu durum normal miki? bugün girdim bi mağazaya çamaşırlar bana ben onlara bakakaldık :KK48:
senin durumun nasıl şimdi. 1 ay oldukça iyi bir süre sanırım normal yaşantına kısmen dönmüşsündür ...
Korkmaman çok güzel zaten korkulucakda hiç bişey yok ozellikle bizim gibi karnı perişan olmuş kişilerin ozlemle bekledikleri gün:)ben normal hayatıma dondum sadece hala yavaş hareket ediyorum ağır iş yasak doktor iç dikişlerin bir buçuk ayda iğleştiğini söyledi bende korkudan hafif işleri yapıyorum.

Korkmaman çok güzel zaten korkulucakda hiç bişey yok ozellikle bizim gibi karnı perişan olmuş kişilerin ozlemle bekledikleri gün:)ben normal hayatıma dondum sadece hala yavaş hareket ediyorum ağır iş yasak doktor iç dikişlerin bir buçuk ayda iğleştiğini söyledi bende korkudan hafif işleri yapıyorum.
anladım canım, peki korseden kurtuldun mu?? yada ne kadar taktın ?

Çok güzel çamasırlar alıcaksın hatta şimdiden al çok mutlu olacaksın bi ol ameliyatını ben karnımı sever haldeyim önceden hep uzulurdum dışardan hiç bişey belli değl ama içerde kırışık buruşuk çatlamış sarkmış bi karın :(

Çok güzel çamasırlar alıcaksın hatta şimdiden al çok mutlu olacaksın bi ol ameliyatını ben karnımı sever haldeyim önceden hep uzulurdum dışardan hiç bişey belli değl ama içerde kırışık buruşuk çatlamış sarkmış bi karın :KK43:
ben almasına alıcam da eşim aldırmıyor :KK43: güya hastaneden çıkışta beni direkt mazalara getirecekmiş, seç ulen hangisini istiyosan dicekmiş , tipik erkek yaklaşımı işte :KK70: tabii ben işi mi şansa bırakmıcam, hiç değilse 1 çift alıcam sonuçta insan en ufak boşlukta denemek ister, acıya acıya bile olsa illa ki vaktinden önce giyilecek onlar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bide artık iyice eminim ki benden kötü durum da olanı yok . eee dile kolay 130 kg benim içten, dıştan, yandan hobaaaaa :confused: her yerden fazlalık sahibiyim :KK53:

ben almasına alıcam da eşim aldırmıyor :KK43: güya hastaneden çıkışta beni direkt mazalara getirecekmiş, seç ulen hangisini istiyosan dicekmiş , tipik erkek yaklaşımı işte :KK70: tabii ben işi mi şansa bırakmıcam, hiç değilse 1 çift alıcam sonuçta insan en ufak boşlukta denemek ister, acıya acıya bile olsa illa ki vaktinden önce giyilecek onlar :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bide artık iyice eminim ki benden kötü durum da olanı yok . eee dile kolay 130 kg benim içten, dıştan, yandan hobaaaaa :confused: her yerden fazlalık sahibiyim :KK53:
Sende sonuç hemen belli olur simit karın yağlarında gidicek muhteşem olucakk senin yerine bende heyecanlandım:)eşler çok anlamıyor ama önemli değil ameliyatını olsa çamaşır kolay :)

Back