- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Derhal Foto isterimmmmmmm !!!!!!!
Peki nasil bir his? Hiylaniyor musun?
Pışıııkk yapan bir smıle yokmu yaaa
Huylanma derken? Karın kısmımdamı kesi yerindemi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derhal Foto isterimmmmmmm !!!!!!!
Peki nasil bir his? Hiylaniyor musun?
Çocuklardan bişe istendiğinde yok yaa verirmiyim demek yerine işaret parmağıyla gözün gözaltından çekilmesi ve aynı anda pışık denmesiyle amaca ulaşmayı sağlayan ses...Pisik ne kiz??? :)
Eve yani acik ya o acidan ne bileyim iz acik derken ben bir tuhaf oldum yaa
Beeellkkiii eklerim,hele yarın olsun Hayrolsun bakalımTesekür ederim aydinlatigin icin
Yani Foto moto yok diyorsun
Iyi oluyor demek istedin sanırım,ilginç yazmışsındaGelisim süreci icin ilginc oluyor bence ama tabiki sen bilirsin. Ben ancak Sali görebilecegim
Iyi oluyor demek istedin sanırım,ilginç yazmışsında
İlk hastahanede görmüştüm ben,pek hoş olmuyor ilk görmek ama zamanla alışıyorsun merak etme Külot içinde kalacağı için sorun etmiyorum.Ve ne kadar yesemde şişkinlik olmayacağını bilmek,yan yatınca yana düşen bir deri olmayacağını bilmek mutluluk veriyor
Evet,gerçekten hazırlıklı girdik bu ameliyata. Doktorum ameliyat öncesi çizimleri yapınca bile bak Arzum.Nasıl bir bikini seçtiğin belli bronzluktan. Bu kadar düşük belli bir bikini giyinemezsin demişti.Bende olsun,üzerine yığılan bir karın olacağına biraz daha yüksek tutarım bikini ve çamaşır belini demiştimyani ilginc derken bir sene sonra, " neydi o ve simdi ne kadar degisti" söyliyebilmek icin
Zaten ilk basta cok bakmamak gerek, ayrica bizi ne bekledigini biliyorduk. O kadar karin germe resimi gördük zaten degil mi?
Aynen katiliyorum sana dümdüzzzzzz :)
Yaa bu arada biz bu foto işini nasıl yapacağız askkitabi ?
Birçok kişi foto görmek isteyecek! Meme albümünü nasıl ayarlayacağız? Bizi izleyenler olsa olmaz,içlerinde beni tanımayı dahi istemeyen kişiler hâlen beni izlemedeler ne garip bir durum! Benim takip ettiklerim olsa meme albümü var olmaz herkese öyle..
Aaaa evet yaaa... Bak bunu unutmuştum gerçekten,sağolasın hatırlattığın içinCanım yeni albüm açıp kimlere görünmesini istediğini özellikle seçebilirsin üye isimlerini yazarak..
Aaaa evet yaaa... Bak bunu unutmuştum gerçekten,sağolasın hatırlattığın için
Şimdi takip ettiklerime yeni burnuşumu ekliyim baariii
Canım yeni albüm açıp kimlere görünmesini istediğini özellikle seçebilirsin üye isimlerini yazarak..
Sen resim ekledin herhalde ve beni takipe almadi mi simdi ?
Takip ettiklerim görebiliyor canım.Seni ben takip ediyorum .Yani görmen gerekSen resim ekledin herhalde ve beni takipe almadi mi simdi ?
Nasil oluyor mu bu peki? Dur bir deniyeyim...
Takip ettiklerim görebiliyor canım.Seni ben takip ediyorum .Yani görmen gerek