• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Eve yeni geldim canım.Doktorum iki saat gecikmeli geldi muayenehaneye,Eşimle Bağdat Caddesi'ni gezdik biraz.
Burun alçım çıktı :KK73: Burnumu gördüm BA-YIL-DIM :KK68: Tekrar bantlandı üzeri.
Karnımdaki bantlar alındı.İki tane alınan dikiş vardı,onlar alındı.Pamsuman yapıldı.Biraz kabuklanma olmuş,doktorum siğara kıllanıyormusun dedi hayır dedim. Sabah baticon yapacagım dikişlere,akşam bephanthene merhem süreceğim.bant yapıştırılmadı tekrardan.Tape yi sordum,bilmiyorum dedi. Yarın ayakta duş almak serbest :KK28: Korseye devam.. Dik yürü,çok zorlamadan dedi.Eğik yürürsen şişkinlik daha fazla olur dedi.Şişkinlik var tabi,normal dedi.Bol su içeceksin ve bol yürüyüş yapacaksın dedi.Ödem atıcı çay,bitki yaprakları falan dedim.En güzeli su dedi,bitkiler başka şeyleri etkiler kullanma şimdilik dedi. Başka başkaaaa... Heh.Dudagı sordum tekrardan,Arzumcuğum,senin için en iyisinin yağ dolgusu oldugunu düşündüm öyle yaptım dedi..
Herşey çok başarılı geçti benim için dedi.Gerisi sana kaldı artık dedi.Çok dikkat et dedi..
Haftaya kontrolüm var :KK66:
canım maşaAllah ne güzel böyle yazabiliyorsun, Rabbim ben ve benim gibi bekleyen herkese de böyle olumlu şeyleri yazmayı nasip etsin... tekrar tekrar maşaAllah ......
bizde bugün gidip ameliyat terihimizi aldık nihayet ''22 ocak perşembe'' Allah ın izniyle. bir an önce gelsin istiyorum :KK76::KK9:

Aaaa evet yaaa... Bak bunu unutmuştum gerçekten,sağolasın hatırlattığın için :KK15:
Şimdi takip ettiklerime yeni burnuşumu ekliyim baariii :KK19:
bende görmek istiyorum arkadaşım mümkün mü?? ama istemezsen anlarım tabii sonuçta emin olmak gerekiyor kimlerin gördüğünden :KK52::KK66:

canım maşaAllah ne güzel böyle yazabiliyorsun, Rabbim ben ve benim gibi bekleyen herkese de böyle olumlu şeyleri yazmayı nasip etsin... tekrar tekrar maşaAllah ......
bizde bugün gidip ameliyat terihimizi aldık nihayet ''22 ocak perşembe'' Allah ın izniyle. bir an önce gelsin istiyorum :KK76::KK9:
Hayırlı uğurlu olsunn çok güzel sonuçlar alırsın inş

bende görmek istiyorum arkadaşım mümkün mü?? ama istemezsen anlarım tabii sonuçta emin olmak gerekiyor kimlerin gördüğünden :KK52::KK66:

Teşekkür ederim canım ;) İnşallah sende en ağrı ile atlatırsın ;)
Günler o kadar çabuk geçiyorki inan,hele kış günlerine denk geldik bu daha güzel .. Hem ameliyat tarihimiz çabuk geldi,hemde iyileşme dönemimiz çabuk geçecek ve yaza kadar fıstık gibi olacağız inşallah..
Foto istenilecegini biliyordum zaten :) Ama gerçekten foto için çok erken bir süreç.Şu an izlerim çok ince ama kabuklanma var.
Fakat burada olmamızdaki amaç yardımcı olabilmek değilmi zaten ;) tamam,belirli kişilerin ama gerçekten ameliyat olacakların göreceği şekilde bir ayar yapıp bilgilendirmek adına bir foto eklerim ;) Yalnız ciddi olanları eklerim,lütfen bu konuda kimse kırılmasın gücenmesin.
Şu an diş doktorumdayım.Foto atınca yazarım buradan ;)

Teşekkür ederim canım :KK66: İnşallah sende en ağrı ile atlatırsın :KK66:
Günler o kadar çabuk geçiyorki inan,hele kış günlerine denk geldik bu daha güzel .. Hem ameliyat tarihimiz çabuk geldi,hemde iyileşme dönemimiz çabuk geçecek ve yaza kadar fıstık gibi olacağız inşallah..
Foto istenilecegini biliyordum zaten :) Ama gerçekten foto için çok erken bir süreç.Şu an izlerim çok ince ama kabuklanma var.
Fakat burada olmamızdaki amaç yardımcı olabilmek değilmi zaten :KK66: tamam,belirli kişilerin ama gerçekten ameliyat olacakların göreceği şekilde bir ayar yapıp bilgilendirmek adına bir foto eklerim :KK66: Yalnız ciddi olanları eklerim,lütfen bu konuda kimse kırılmasın gücenmesin.
Şu an diş doktorumdayım.Foto atınca yazarım buradan :KK66:
çok haklısın arzumcum, insanın kalbinin kanaat etmesi lazım... eger bana da görme imkanı verirsen göğüslerine de bakabilirmi yim, çok merak ediyorum. hatta en çok onları merak ediyorum :KK48::KK9:

Kızlaarr..Buğün duşumu aldım ohhhh bir rahatladımki sormayın :D Korseyide ilk kez çıkartmış oldum,bel kavisimi ilk kez gördüm net olarak :nazar: Karnımda şişlik olduğu çok belli ama asla o eski görüntüden eser yok.:nazar: Hatta dayanamadım merakımdan eski bir bikini altımı denedim,birçogu çok aşşagıda durduğu için kesiyi kapatmadı :KK12: Bir iki tanesi kapattı ama ortada bir yeri kapatmıyor,sanırım en gergin olan yer orası :110: Çok yukarı çekincede olmuyor tabi malum tahmin edersiniz :KK53:aşşagısı tuhaf duruyor:KK48: İnşallah zamanla gerginlik geçtikçe kesi izide aşağıya iner birazcık,çok fazla olmasada yeterli yani :KK51:
Dün netten bikinilere baktım,Allahım yüksek belli bikiniler hiç bana göre değil :KK53: Ama bir tanesi hoşuma gitti. Şudur arkadaşlar model FB,1106,69,bel-kismi-katlanabilir-bikini-alti.jpg FB,1107,69,bel-kismi-katlanabilir-bikini-alti.jpg FB,1108,69,bel-kismi-katlanabilir-bikini-alti.jpg Bel kısmı katlanabilir olduğundan istenildiği gibi katlanabilir çok hoş :) Renkleride var ;)
Banyodan sonra Baticon umu sürdüm hemen korsemi taktim .. Şimdilik gelişmeler bu kadar,Perşemde kontrolüm var :KK52:

Meme ameliyatıdamı olacaksınız?
ewet yazmıştım gözden kaçırdın herhalde :KK64:hatta dr um fazla sarkık olduğundan ve ilerde de bebek istediğimden dolayı tam olması gereken yere alamıcak malesef... 1 kaç santim aşşağıda olucak , tabii benim için bu durum bile gayet iyi , dr umda öyle söyledi seni tatmin edecektir dedi:KK39:

ewet yazmıştım gözden kaçırdın herhalde :KK64:hatta dr um fazla sarkık olduğundan ve ilerde de bebek istediğimden dolayı tam olması gereken yere alamıcak malesef... 1 kaç santim aşşağıda olucak , tabii benim için bu durum bile gayet iyi , dr umda öyle söyledi seni tatmin edecektir dedi:KK39:
Canım,o kadar kişi ile yazışıyorumki,unutmuşum :KK51:
Meme ucu biraz daha aşşagıda olacak sanırım değilmi,yoksa meme dokunmu?Dikleştirme yapılacakmı yoksa sadece meme protezimi yapılacak?

Canım,o kadar kişi ile yazışıyorumki,unutmuşum :KK51:
Meme ucu biraz daha aşşagıda olacak sanırım değilmi,yoksa meme dokunmu?Dikleştirme yapılacakmı yoksa sadece meme protezimi yapılacak?
şöyle anlatayım;
normal bir meme nin kemikten aşağı olması gereken mesafesi (18-21 cm)imiş. (19 cm) ideal olanıymış. benimkileri bi ölçtü, biri 36,5 diğeri 37, 5 ... ve maximum kaldırma ölçüsü 14,5 15 cm imiş... daha fazla kalktığında (yani ideal ölçülere getirilmesi için emzirme olayı zaten yokta, bide ucu ve çevresini o kadar yukarı çekersem beslenemez ve çürür dedi, o da seni daha büyük sıkıntıya sokar dedi. bende zaten bu durum benim için olanaksız , olabilecekleri konuşalım dedim) sağ olsun beni de eşimide rahatlattı.
yani 37,5 tan maxsimum 15 cm ye çıkartacak 23-24 cm gibi bişey olacak ...

şöyle anlatayım;
normal bir meme nin kemikten aşağı olması gereken mesafesi (18-21 cm)imiş. (19 cm) ideal olanıymış. benimkileri bi ölçtü, biri 36,5 diğeri 37, 5 ... ve maximum kaldırma ölçüsü 14,5 15 cm imiş... daha fazla kalktığında (yani ideal ölçülere getirilmesi için emzirme olayı zaten yokta, bide ucu ve çevresini o kadar yukarı çekersem beslenemez ve çürür dedi, o da seni daha büyük sıkıntıya sokar dedi. bende zaten bu durum benim için olanaksız , olabilecekleri konuşalım dedim) sağ olsun beni de eşimide rahatlattı.
yani 37,5 tan maxsimum 15 cm ye çıkartacak 23-24 cm gibi bişey olacak ...
eksik yazmışım dikleştirme ve küçültme olacak :KK28:

eksik yazmışım dikleştirme ve küçültme olacak :KK28:
Anladım canım,senin durumun bayağı farklı benden..benimde emzirmelerden kaynaklı üst lobum boşalmıştı artık,altta dokum vardı.Ölçümlerde görüştüğüm tüm doktorlar sarkma yok,bu bizim içinde snein içinde çok güzel bir durum demişlerdi.Yani sadece protez ilavesi ile göğüslerimin içi dolduruldu ve istediğim büyüklüğe getirildi ;) 2011 senesinde ameliyat olmuştum ben,4 sene olacak Şubat ayında.Çok şükür çok memnunum :nazar: İnşallah karnımda gayet güzel olacak :nazar: Şimdiden görüntü güzel :nazar:
Ekliyim seni bir bak tabi.Ama dediğim gibi durumlarımız çok farklı :KK66:

Anladım canım,senin durumun bayağı farklı benden..benimde emzirmelerden kaynaklı üst lobum boşalmıştı artık,altta dokum vardı.Ölçümlerde görüştüğüm tüm doktorlar sarkma yok,bu bizim içinde snein içinde çok güzel bir durum demişlerdi.Yani sadece protez ilavesi ile göğüslerimin içi dolduruldu ve istediğim büyüklüğe getirildi :KK66: 2011 senesinde ameliyat olmuştum ben,4 sene olacak Şubat ayında.Çok şükür çok memnunum :nazar: İnşallah karnımda gayet güzel olacak :nazar: Şimdiden görüntü güzel :nazar:
Ekliyim seni bir bak tabi.Ama dediğim gibi durumlarımız çok farklı :KK66:
ewet yaa haklısın... durumlarımız tamamen zıt. olsun napalım bunun adı estetik kardeşliği :rolleyes: ben öyle diyorum :KK71:
cidden çok hoş bir bayansın bayıldım Hoppa
ben yıllarca aşırı kilolarla yaşadığım için ve şuanki halim benim için dönüm noktası oldu. öyle mükemmelliyetçi birisi değilimdir. doktorumun da dediği gibi bana yapılacak olanlar beni tatmin edicektir, eminim buna ... mesala karnım harita gibi uzun uzun çatlaklar var sen düşün gerisini.mutlu olmak için yeticektir diye ümit ediyorum .
tabii sonrada kollar ve bacak içi var inşaAllah :KK31:

ewet yaa haklısın... durumlarımız tamamen zıt. olsun napalım bunun adı estetik kardeşliği :rolleyes: ben öyle diyorum :KK71:
cidden çok hoş bir bayansın bayıldım Hoppa
ben yıllarca aşırı kilolarla yaşadığım için ve şuanki halim benim için dönüm noktası oldu. öyle mükemmelliyetçi birisi değilimdir. doktorumun da dediği gibi bana yapılacak olanlar beni tatmin edicektir, eminim buna ... mesala karnım harita gibi uzun uzun çatlaklar var sen düşün gerisini.mutlu olmak için yeticektir diye ümit ediyorum .
tabii sonrada kollar ve bacak içi var inşaAllah :KK31:
Çok mutlu olacaksın çatlakların olmadığı zaman sonucun çok güzel olucak ins:)

Back