- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
Forumda tiklamisti acilmamisti, albüme girdi. Oldu... Ama ben asil baska yeri merak ediyorummmm bu smiley pisikli yani
:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Forumda tiklamisti acilmamisti, albüme girdi. Oldu... Ama ben asil baska yeri merak ediyorummmm bu smiley pisikli yani
:)
Kesi izinimi canım?Forumda tiklamisti acilmamisti, albüme girdi. Oldu... Ama ben asil baska yeri merak ediyorummmm
Tamam göndriyorum özelden..Eveeeetttttt
canım maşaAllah ne güzel böyle yazabiliyorsun, Rabbim ben ve benim gibi bekleyen herkese de böyle olumlu şeyleri yazmayı nasip etsin... tekrar tekrar maşaAllah ......Eve yeni geldim canım.Doktorum iki saat gecikmeli geldi muayenehaneye,Eşimle Bağdat Caddesi'ni gezdik biraz.
Burun alçım çıktı Burnumu gördüm BA-YIL-DIM Tekrar bantlandı üzeri.
Karnımdaki bantlar alındı.İki tane alınan dikiş vardı,onlar alındı.Pamsuman yapıldı.Biraz kabuklanma olmuş,doktorum siğara kıllanıyormusun dedi hayır dedim. Sabah baticon yapacagım dikişlere,akşam bephanthene merhem süreceğim.bant yapıştırılmadı tekrardan.Tape yi sordum,bilmiyorum dedi. Yarın ayakta duş almak serbest Korseye devam.. Dik yürü,çok zorlamadan dedi.Eğik yürürsen şişkinlik daha fazla olur dedi.Şişkinlik var tabi,normal dedi.Bol su içeceksin ve bol yürüyüş yapacaksın dedi.Ödem atıcı çay,bitki yaprakları falan dedim.En güzeli su dedi,bitkiler başka şeyleri etkiler kullanma şimdilik dedi. Başka başkaaaa... Heh.Dudagı sordum tekrardan,Arzumcuğum,senin için en iyisinin yağ dolgusu oldugunu düşündüm öyle yaptım dedi..
Herşey çok başarılı geçti benim için dedi.Gerisi sana kaldı artık dedi.Çok dikkat et dedi..
Haftaya kontrolüm var
bende görmek istiyorum arkadaşım mümkün mü?? ama istemezsen anlarım tabii sonuçta emin olmak gerekiyor kimlerin gördüğündenAaaa evet yaaa... Bak bunu unutmuştum gerçekten,sağolasın hatırlattığın için
Şimdi takip ettiklerime yeni burnuşumu ekliyim baariii
Hayırlı uğurlu olsunn çok güzel sonuçlar alırsın inşcanım maşaAllah ne güzel böyle yazabiliyorsun, Rabbim ben ve benim gibi bekleyen herkese de böyle olumlu şeyleri yazmayı nasip etsin... tekrar tekrar maşaAllah ......
bizde bugün gidip ameliyat terihimizi aldık nihayet ''22 ocak perşembe'' Allah ın izniyle. bir an önce gelsin istiyorum
canım maşaAllah ne güzel böyle yazabiliyorsun, Rabbim ben ve benim gibi bekleyen herkese de böyle olumlu şeyleri yazmayı nasip etsin... tekrar tekrar maşaAllah ......
bizde bugün gidip ameliyat terihimizi aldık nihayet ''22 ocak perşembe'' Allah ın izniyle. bir an önce gelsin istiyorum
bende görmek istiyorum arkadaşım mümkün mü?? ama istemezsen anlarım tabii sonuçta emin olmak gerekiyor kimlerin gördüğünden
amin inşaAllah yaa ... teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsunn çok güzel sonuçlar alırsın inş
çok haklısın arzumcum, insanın kalbinin kanaat etmesi lazım... eger bana da görme imkanı verirsen göğüslerine de bakabilirmi yim, çok merak ediyorum. hatta en çok onları merak ediyorumTeşekkür ederim canım İnşallah sende en ağrı ile atlatırsın
Günler o kadar çabuk geçiyorki inan,hele kış günlerine denk geldik bu daha güzel .. Hem ameliyat tarihimiz çabuk geldi,hemde iyileşme dönemimiz çabuk geçecek ve yaza kadar fıstık gibi olacağız inşallah..
Foto istenilecegini biliyordum zaten :) Ama gerçekten foto için çok erken bir süreç.Şu an izlerim çok ince ama kabuklanma var.
Fakat burada olmamızdaki amaç yardımcı olabilmek değilmi zaten tamam,belirli kişilerin ama gerçekten ameliyat olacakların göreceği şekilde bir ayar yapıp bilgilendirmek adına bir foto eklerim Yalnız ciddi olanları eklerim,lütfen bu konuda kimse kırılmasın gücenmesin.
Şu an diş doktorumdayım.Foto atınca yazarım buradan
Meme ameliyatıdamı olacaksınız?çok haklısın arzumcum, insanın kalbinin kanaat etmesi lazım... eger bana da görme imkanı verirsen göğüslerine de bakabilirmi yim, çok merak ediyorum. hatta en çok onları merak ediyorum
ewet yazmıştım gözden kaçırdın herhalde hatta dr um fazla sarkık olduğundan ve ilerde de bebek istediğimden dolayı tam olması gereken yere alamıcak malesef... 1 kaç santim aşşağıda olucak , tabii benim için bu durum bile gayet iyi , dr umda öyle söyledi seni tatmin edecektir dediMeme ameliyatıdamı olacaksınız?
Canım,o kadar kişi ile yazışıyorumki,unutmuşumewet yazmıştım gözden kaçırdın herhalde hatta dr um fazla sarkık olduğundan ve ilerde de bebek istediğimden dolayı tam olması gereken yere alamıcak malesef... 1 kaç santim aşşağıda olucak , tabii benim için bu durum bile gayet iyi , dr umda öyle söyledi seni tatmin edecektir dedi
şöyle anlatayım;Canım,o kadar kişi ile yazışıyorumki,unutmuşum
Meme ucu biraz daha aşşagıda olacak sanırım değilmi,yoksa meme dokunmu?Dikleştirme yapılacakmı yoksa sadece meme protezimi yapılacak?
eksik yazmışım dikleştirme ve küçültme olacakşöyle anlatayım;
normal bir meme nin kemikten aşağı olması gereken mesafesi (18-21 cm)imiş. (19 cm) ideal olanıymış. benimkileri bi ölçtü, biri 36,5 diğeri 37, 5 ... ve maximum kaldırma ölçüsü 14,5 15 cm imiş... daha fazla kalktığında (yani ideal ölçülere getirilmesi için emzirme olayı zaten yokta, bide ucu ve çevresini o kadar yukarı çekersem beslenemez ve çürür dedi, o da seni daha büyük sıkıntıya sokar dedi. bende zaten bu durum benim için olanaksız , olabilecekleri konuşalım dedim) sağ olsun beni de eşimide rahatlattı.
yani 37,5 tan maxsimum 15 cm ye çıkartacak 23-24 cm gibi bişey olacak ...
Anladım canım,senin durumun bayağı farklı benden..benimde emzirmelerden kaynaklı üst lobum boşalmıştı artık,altta dokum vardı.Ölçümlerde görüştüğüm tüm doktorlar sarkma yok,bu bizim içinde snein içinde çok güzel bir durum demişlerdi.Yani sadece protez ilavesi ile göğüslerimin içi dolduruldu ve istediğim büyüklüğe getirildi 2011 senesinde ameliyat olmuştum ben,4 sene olacak Şubat ayında.Çok şükür çok memnunum İnşallah karnımda gayet güzel olacak Şimdiden görüntü güzeleksik yazmışım dikleştirme ve küçültme olacak
ewet yaa haklısın... durumlarımız tamamen zıt. olsun napalım bunun adı estetik kardeşliği ben öyle diyorumAnladım canım,senin durumun bayağı farklı benden..benimde emzirmelerden kaynaklı üst lobum boşalmıştı artık,altta dokum vardı.Ölçümlerde görüştüğüm tüm doktorlar sarkma yok,bu bizim içinde snein içinde çok güzel bir durum demişlerdi.Yani sadece protez ilavesi ile göğüslerimin içi dolduruldu ve istediğim büyüklüğe getirildi 2011 senesinde ameliyat olmuştum ben,4 sene olacak Şubat ayında.Çok şükür çok memnunum İnşallah karnımda gayet güzel olacak Şimdiden görüntü güzel
Ekliyim seni bir bak tabi.Ama dediğim gibi durumlarımız çok farklı
Çok mutlu olacaksın çatlakların olmadığı zaman sonucun çok güzel olucak ins:)ewet yaa haklısın... durumlarımız tamamen zıt. olsun napalım bunun adı estetik kardeşliği ben öyle diyorum
cidden çok hoş bir bayansın bayıldım
ben yıllarca aşırı kilolarla yaşadığım için ve şuanki halim benim için dönüm noktası oldu. öyle mükemmelliyetçi birisi değilimdir. doktorumun da dediği gibi bana yapılacak olanlar beni tatmin edicektir, eminim buna ... mesala karnım harita gibi uzun uzun çatlaklar var sen düşün gerisini.mutlu olmak için yeticektir diye ümit ediyorum .
tabii sonrada kollar ve bacak içi var inşaAllah