• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik Karın Germe Ameliyatım

Sende sonuç hemen belli olur simit karın yağlarında gidicek muhteşem olucakk senin yerine bende heyecanlandım:)eşler çok anlamıyor ama önemli değil ameliyatını olsa çamaşır kolay :)
aynen vallaha :KK48: ewet inşaAllah sonuçlarım benim için olağan üstü olacak . zaten ameliyatımın içinde lipo da var lipo ile germe ikisi benim için en iyi sonucu verecek inşaAllah

askkitabi askkitabi ve arzum77 arzum77 ameliyatlarınızın üzerinden 10 gün geçti. şuan nasılsınız, ne durumdasınız. yani hareketler falan nasıl. malum ben sömestır da ameliyat olucam o 15 günlük zama beniayağa kaldırır mı?? cevaplarınızı merakla bekliyorum :KK56:o_O
Merhaba ;) Buğün kendimi daha iyi hissediyorum tabi.Sabah çok daha iyi hissediyorum aslında.Akşama doğru eğik yürümeye ve şişmeye başlıyorum garip bir şekilde.Ağır iş kesinlikle yapamıyorum.Mesela ev süpürmek falan imkansız.Karın kaslarını zorlayacak Hbir hareke yapamıyorsun.Öksürmek,hapşurmak hâlen facia gibi.Yanlanarak yatıp kalkıyorum.Yere oturabiliyorum,bir süreliğine yan yatabiliyorum.Lipo yerler en çok ağırdan yerler ve moraran tabi.. Sırtımın tam ortası ağrıyor,bel ağrım var. 5gün sonra nasıl olabilirim bilemiyorum ama ben bu şekilde pek kimseye yardımcı olabilecek durumda hissetmiyorum kendimi.Yani yapabildiğim kendimi yürütmek,ufak tefek işleri yapmak o kadar. 5 gün sonra değişiklikleri yazarım ;)

Merhaba :KK66: Buğün kendimi daha iyi hissediyorum tabi.Sabah çok daha iyi hissediyorum aslında.Akşama doğru eğik yürümeye ve şişmeye başlıyorum garip bir şekilde.Ağır iş kesinlikle yapamıyorum.Mesela ev süpürmek falan imkansız.Karın kaslarını zorlayacak Hbir hareke yapamıyorsun.Öksürmek,hapşurmak hâlen facia gibi.Yanlanarak yatıp kalkıyorum.Yere oturabiliyorum,bir süreliğine yan yatabiliyorum.Lipo yerler en çok ağırdan yerler ve moraran tabi.. Sırtımın tam ortası ağrıyor,bel ağrım var. 5gün sonra nasıl olabilirim bilemiyorum ama ben bu şekilde pek kimseye yardımcı olabilecek durumda hissetmiyorum kendimi.Yani yapabildiğim kendimi yürütmek,ufak tefek işleri yapmak o kadar. 5 gün sonra değişiklikleri yazarım :KK66:

Merhaba :KK66: Buğün kendimi daha iyi hissediyorum tabi.Sabah çok daha iyi hissediyorum aslında.Akşama doğru eğik yürümeye ve şişmeye başlıyorum garip bir şekilde.Ağır iş kesinlikle yapamıyorum.Mesela ev süpürmek falan imkansız.Karın kaslarını zorlayacak Hbir hareke yapamıyorsun.Öksürmek,hapşurmak hâlen facia gibi.Yanlanarak yatıp kalkıyorum.Yere oturabiliyorum,bir süreliğine yan yatabiliyorum.Lipo yerler en çok ağırdan yerler ve moraran tabi.. Sırtımın tam ortası ağrıyor,bel ağrım var. 5gün sonra nasıl olabilirim bilemiyorum ama ben bu şekilde pek kimseye yardımcı olabilecek durumda hissetmiyorum kendimi.Yani yapabildiğim kendimi yürütmek,ufak tefek işleri yapmak o kadar. 5 gün sonra değişiklikleri yazarım :KK66:
Arzum77 kendimi yeni yeni toparlaya bildim 2 tane cenazemiz vardi sanada tesekkür ederim
Arzum77 yazdiklarini tek tek okudum senin adina okadar cok sevindim ameliyat oldugunuz gün is yerimden gizli gizli sizden haber varmi diye internete girdim ama simdi iyisin insallah daha iyi olucaksin sira bende

Arzum77 kendimi yeni yeni toparlaya bildim 2 tane cenazemiz vardi sanada tesekkür ederim
Arzum77 yazdiklarini tek tek okudum senin adina okadar cok sevindim ameliyat oldugunuz gün is yerimden gizli gizli sizden haber varmi diye internete girdim ama simdi iyisin insallah daha iyi olucaksin sira bende
Tekrar başınız sağ olsun ,Allahım geride kalanlara sabır versin canım..
Çok iyiyim şşükür,beklediğim kadar ağrılı,zor bir ameliyat değildi.Fakat iyileşme süreci uzun biraz :KK51: Yani eski normal yaşantıya hemen dönülecek bir operasyon değil.. Sende çok iyi sonuçlar alacaksın inşallah ve hep beraber iyileşme dönemlerimizi geçireceğiz ;) Çok mutlu,sorunsuz güzel haberlerimizi paylaşacağız inşallah :KK68:

askkitabi askkitabi ve arzum77 arzum77 ameliyatlarınızın üzerinden 10 gün geçti. şuan nasılsınız, ne durumdasınız. yani hareketler falan nasıl. malum ben sömestır da ameliyat olucam o 15 günlük zama beniayağa kaldırır mı?? cevaplarınızı merakla bekliyorum :KK56:o_O

Ben cevabi kendi konumda yazdim, karismasin arzumun konusuyla ;)
Bilgine...

Tekrar başınız sağ olsun ,Allahım geride kalanlara sabır versin canım..
Çok iyiyim şşükür,beklediğim kadar ağrılı,zor bir ameliyat değildi.Fakat iyileşme süreci uzun biraz :KK51: Yani eski normal yaşantıya hemen dönülecek bir operasyon değil.. Sende çok iyi sonuçlar alacaksın inşallah ve hep beraber iyileşme dönemlerimizi geçireceğiz :KK66: Çok mutlu,sorunsuz güzel haberlerimizi paylaşacağız inşallah :KK68:
cok tesekkür ederim arzum77 gözlerimin altindaki torbalarida aldirmaya karar verdim bu konuda ercan karacaoglunun nekadar iyi oldugunu bilmiyorum ama insallah guzel olur yüzden korkuyorum hayirlisi olsun

cok tesekkür ederim arzum77 gözlerimin altindaki torbalarida aldirmaya karar verdim bu konuda ercan karacaoglunun nekadar iyi oldugunu bilmiyorum ama insallah guzel olur yüzden korkuyorum hayirlisi olsun
İyi yapmışsın canım,inşallah çok güzel sonuçlar olur ;) Ben badem göz estetiğide olmuştum,inanılmaz değiştirdi ifademi,güzelleştirdi çok memnun kaldım sonuçtan ;)

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım... haklısın ev süpürmek falan baya zahmetli iş.
bende zaten sinir sıkışması vardı, muhtemelen eğik yürüdüğüm zamanlar da kendini fazlasıyla hissettirir.
bide özellikle son 2 -3 aydır en az haftada 2 kere sırtıma kulunç giriyo. en çok o na kaygılanıyorum. çünkü ben anında kıtlattırmalıyım, düşünmesi bile korkunç :KK42:
sen lipo da yaptırmışmıydın??

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım... haklısın ev süpürmek falan baya zahmetli iş.
bende zaten sinir sıkışması vardı, muhtemelen eğik yürüdüğüm zamanlar da kendini fazlasıyla hissettirir.
bide özellikle son 2 -3 aydır en az haftada 2 kere sırtıma kulunç giriyo. en çok o na kaygılanıyorum. çünkü ben anında kıtlattırmalıyım, düşünmesi bile korkunç :KK42:
sen lipo da yaptırmışmıydın??
Benimde belde düzlerine sorunu vardı,arada bel fıtığı gibi ağrı yapıyordu.Spor çok iyi geliyor.. Bende ya bu esnada velimde ağırırsa diye korktum ama birşey olmadı çok şükür.Bel ağrısı yaşıyorum ama farklı bir ağrı belli yani..
Evet,lipoda oldum.Lipo yerler daha çok ağrıyor zaten ..

Benimde belde düzlerine sorunu vardı,arada bel fıtığı gibi ağrı yapıyordu.Spor çok iyi geliyor.. Bende ya bu esnada velimde ağırırsa diye korktum ama birşey olmadı çok şükür.Bel ağrısı yaşıyorum ama farklı bir ağrı belli yani..
Evet,lipoda oldum.Lipo yerler daha çok ağrıyor zaten ..
ewet yaa belle ilgili bütün sorunlar çok zor. gerçi derler ya insanın neresi acırsa / ağrırsa canı ordadır diye. ama şunu söyleyebilirim ki kilo verdikçe eskiye nazaran çok daha iyiyim elhamdulillah...
bana da lipo çok ağrı verir gibi geliyor

Merhaba arkadaşlar.. Karın estetiği fotolarım albüm olarak eklenmiştir.Güvenlik nedeni ile meme estetiği albümü ayarlarımı sadece ben yaparak değiştirdim.Karın albümümü benim izlediğim üyeler görebilecek,çünkü beni izleyen çok kişi var ve beni izlemesine engel olamıyorum! Bu ameliyatı düşünen,olan kişilerin fotoları görmesine müsaade edebilirim,tabi olan kişilerde foto eklemiş olursa yani benimde görmeme müsaade etmişse karşılıklı bakmamız daha uygun olacaktır.. Ben göstermem ama bakarım mantığı bana ters,özellikle belirtmek istiyorum bu konuda mütevazı olamayacağım .. Lütfen bu foto konusunda bilgi almak isteyen,bu konuda araştırma yapan,forumda aktif olanlar beni izlemeye alsın ve foto konusunda buraya yorum yazıp belirtsin..Teşekkürler..

Merhaba arkadaşlar.. Karın estetiği fotolarım albüm olarak eklenmiştir.Güvenlik nedeni ile meme estetiği albümü ayarlarımı sadece ben yaparak değiştirdim.Karın albümümü benim izlediğim üyeler görebilecek,çünkü beni izleyen çok kişi var ve beni izlemesine engel olamıyorum! Bu ameliyatı düşünen,olan kişilerin fotoları görmesine müsaade edebilirim,tabi olan kişilerde foto eklemiş olursa yani benimde görmeme müsaade etmişse karşılıklı bakmamız daha uygun olacaktır.. Ben göstermem ama bakarım mantığı bana ters,özellikle belirtmek istiyorum bu konuda mütevazı olamayacağım .. Lütfen bu foto konusunda bilgi almak isteyen,bu konuda araştırma yapan,forumda aktif olanlar beni izlemeye alsın ve foto konusunda buraya yorum yazıp belirtsin..Teşekkürler..
arzum77 masallah cok güzel gözüküyorsun zoru atlattin askkitabinada yazdim yaza hazirsiniz ve daha cok yeni oldugu halde bukadar güzel gözüküyor
annem sabah biz babanla cok korkuyoruz kizim diyor bende cok korkuyorum ama sizin resimlerinizi görünce yazdiklarinizi okuyunca cok hevesleniyorum ben hergun 2 litre bitki cayi iciyorum yarindan sonra onu birakicam 5, 6 kilo fazlaligim vardi onlarida verdim bakalim ne olcak insallah bende sizlere böyle güzel resimlerimi gösteririm
gercekten ameliyati güzel gecen memnun kalan arkadaslarimiza okadar seviniyorumki Allah herkezin kalbine göre versin

arzum77 masallah cok güzel gözüküyorsun zoru atlattin askkitabinada yazdim yaza hazirsiniz ve daha cok yeni oldugu halde bukadar güzel gözüküyor
annem sabah biz babanla cok korkuyoruz kizim diyor bende cok korkuyorum ama sizin resimlerinizi görünce yazdiklarinizi okuyunca cok hevesleniyorum ben hergun 2 litre bitki cayi iciyorum yarindan sonra onu birakicam 5, 6 kilo fazlaligim vardi onlarida verdim bakalim ne olcak insallah bende sizlere böyle güzel resimlerimi gösteririm
gercekten ameliyati güzel gecen memnun kalan arkadaslarimiza okadar seviniyorumki Allah herkezin kalbine göre versin
Amin canım amiinn... Hiç korkma diyeceğim ama korkmamak elde değil biliyorum :)
Bende ağlayarak gittim ameliyathaneye,hatta doktorum ameliyathanenin kapısında bekliyordu beni.Beni o şekilde görünce çok şaşırdı.Çünkü ilk kez böyleydim.Sürekli bu ameliyat başka,çok büyük bir ameliyat,karnımı keseceksiniz deri çıkarıp atacaksınız,kocaman kesi olacak diye hışkıra hıçkıra ağladım :) Şimdi gülüyorum,çünkü gerçekten korktuğum gibi olmadı..Hee tabi ameliyat sonuçta,zorlukları var ama tahmin ettiğim gibi değil,ameliyat zorlukları yani olabilecek şeyler..İçin rahat olsun,endişelnme hiç.Herşey çok güzel olacak,baksana bizim gibi henüz yepyeni olanların sonuçları bile harika maşallah diyim kendi kendime :nazar::KK48: Seninde çok güzel olacak ve çok kolay olacak inşallah..Allah yar ve yardımcımız olsun sana,tüm ameliyat olanlara ve olacaklara.. :KK19:
Bitki çayını bırak canım,ameliyattan önce çok zararlı ;) Aspirin gibi kan sulandırıcılardanda uzak dur..

Back