- 30 Ekim 2014
- 40
- 65
- 18
- 38
Arzummm bende haftaya c.tesi ameliyat karin germe be meme kücültme olucagim... eyer müsade edersen bende görebilirmiyim, meme okadar degilde karindaki izi cok merak ediyorum bende nasil olucak, internette bakiyorum herkezde farkli duruyor kafam cok karisik... ikisi birden ciksin aradan istiyorum ama cirkin durursada dahada cok moralim bozulurMerhaba arkadaşlar.. Karın estetiği fotolarım albüm olarak eklenmiştir.Güvenlik nedeni ile meme estetiği albümü ayarlarımı sadece ben yaparak değiştirdim.Karın albümümü benim izlediğim üyeler görebilecek,çünkü beni izleyen çok kişi var ve beni izlemesine engel olamıyorum! Bu ameliyatı düşünen,olan kişilerin fotoları görmesine müsaade edebilirim,tabi olan kişilerde foto eklemiş olursa yani benimde görmeme müsaade etmişse karşılıklı bakmamız daha uygun olacaktır.. Ben göstermem ama bakarım mantığı bana ters,özellikle belirtmek istiyorum bu konuda mütevazı olamayacağım .. Lütfen bu foto konusunda bilgi almak isteyen,bu konuda araştırma yapan,forumda aktif olanlar beni izlemeye alsın ve foto konusunda buraya yorum yazıp belirtsin..Teşekkürler..
bende olduktan sonra mutlaka resimlerimi koyacagim baska kisilere yardim edebilirsem ne mutlu bana :)
simdilik tsk ederim saol )