Estetik Karın Germe Ameliyatım

Kontrolden şimdi geldim.herşey çok güzel ..
Biraz şişmişsin dedi.Boş bol yürüyüş yap,günde 3litre şu içmeye çalış dedi.. Dikişlerimde iyi görünüyor,tabi zamanla çok daha iyi olacak inşallah Göbek deliğim harika,tam istediğim gibi uzunlamasına ve küçük Pansuman yapıldı ve kapatıldı tekrardan..
Burun tamponlarım çıkarıldı ve içi temizlendi. Şeklini göremedim tabi alçım duruyor.
perşemde tekrar kontrolüm var bakalım artık.
Tamponlar alininca rahat nefes almaya baslamissindir
bol bol su icince iyi geliyor odem atmaya bide yesil cay da odem icin iyimis gerci yasakmi bilmiyorum ?

Yok ben 1 hafta sonra kontrolüm var! Benim pansuman yok, tape' li!
Bir foto koysana kiz görelim birseyler artik

hmm anladim canim .... bende su Dermolip cok merak etmistim! Daha kalici diyordun, peki simdi gene eriyip giderse yine mi yag enjekte olacak??
Benim korsem açıldı,bantlar açıldı,tendürdiyot sürüldü ve antibiyotikli krem sürüldü..Sonra spryel sıkıldı,gazlı bez koyuldu ve bantlandı tekrar.Yani bir haftada hiçmi dikişlerin durumuna bakılmaz yada pansuman yapılmaz ilginç! Her doktorun farklı yöntemleri var işte..Ama sonuçta en iyisi ne ise o yapılıyor tabi,yanlış anlama Türkiyede yok böyle bir şey hiç duymadım.Yabancı ülkelerin farkı büyük ihtimal.Ayrıca cidden bu tape nedir anlamış değilim,yani gerçek görevi,yaptıgı iş,bizim sargılardan,bantlardan çok farklı birşeymidir? Bilemiyorum..
Dermolip bende çok merak etmiştim evet,ama doktkorum neyi uygun görürse o.Şu an inanılmaz şiş zaten dudaklarım,inmesini bekliyorum :) Muhakkakki kalıcılıgı bununda olacaktır.İstersem bir operasyon daha düşünürsem yine yaptırırım yağ dolgusu.Yada Hyalüronik asit yaptırırız ne yapalım artık Çözümü var herşeyin sonuçta.Bu biraz lüks bir işlem,illaki gerekli değil

Aslında Hasan beyin kullandıgı tamponlar rahatsız edici ve nefes almayı engelleyici tamponlar değil.Delikli tampon.Yani ameliyattan çıktıgından itibaren rahatça nefes alıp verebiliyorsun ve sorun olmuyor.Ama birkç gün sonra içerideki kanlanmalar pıhtılaşma yapıyor ve sorun olmaya başlıyor tabi..Şimdi kurumuş kanlanmalar temzilendi ve tampon çıkınca burnumun içinde fırtınalar kopmaya başladı yani İnılmaz güzel ve rahat nefes alabiliyorum çok şükür
Evet,su içmek ödemi çok iyi atıyormuş.Sık ısk tuvalete çıkıncada vücuttaki narkotik ilaçlarıda uzaklaştırıyoruz ve iyi geliyor zaten
Bitki çayları yasak,yani kan sulandırıcı herşey yasak.Yeşil çayı bilemiyorum ama hastahanedeyken hemşirelerin yanında su sebili vardı.Herkes oradan sıcak ve soğuk suyunu alabiliyor.Kahve,çeşit çeşit çaylar var ikram olarak.Ben Form çayı içmek istedim hemşire olmaz dedi.Yeşil çayı sormak lazım aslında.En iyisi saf su yaa..İç gitsin,sonra tuvaletten çıkamıyorsun tabi Birde bol bol yürüyüş.. 8 metrelik kolidorum var,volta atıyorum valla : Herşey daha iyi olabilmek için

Yok ben 1 hafta sonra kontrolüm var! Benim pansuman yok, tape' li!
Bir foto koysana kiz görelim birseyler artik

hmm anladim canim .... bende su Dermolip cok merak etmistim! Daha kalici diyordun, peki simdi gene eriyip giderse yine mi yag enjekte olacak??
Benim korsem açıldı,bantlar açıldı,tendürdiyot sürüldü ve antibiyotikli krem sürüldü..Sonra spryel sıkıldı,gazlı bez koyuldu ve bantlandı tekrar.Yani bir haftada hiçmi dikişlerin durumuna bakılmaz yada pansuman yapılmaz ilginç! Her doktorun farklı yöntemleri var işte..Ama sonuçta en iyisi ne ise o yapılıyor tabi,yanlış anlama Türkiyede yok böyle bir şey hiç duymadım.Yabancı ülkelerin farkı büyük ihtimal.Ayrıca cidden bu tape nedir anlamış değilim,yani gerçek görevi,yaptıgı iş,bizim sargılardan,bantlardan çok farklı birşeymidir? Bilemiyorum..
Dermolip bende çok merak etmiştim evet,ama doktkorum neyi uygun görürse o.Şu an inanılmaz şiş zaten dudaklarım,inmesini bekliyorum :) Muhakkakki kalıcılıgı bununda olacaktır.İstersem bir operasyon daha düşünürsem yine yaptırırım yağ dolgusu.Yada Hyalüronik asit yaptırırız ne yapalım artık Çözümü var herşeyin sonuçta.Bu biraz lüks bir işlem,illaki gerekli değil

Niye yalnis anliyayim ki kizz.... Cünkü Her Doktorun kendine göre yöntemleri var ve ayrica yillar icerisinde tecrübesine göre uyguladigi bir sistem var! Zamaninda Doktorlarla yaptigim görüsmelerde, bir doktorun baska bir doktorun söyledigini cooook yanlis oldugunu söylemisti. Buda cok ilginc!! Yani ben TIPI kumadim sonucta hangi doktor dogru yapar yanlis yapar bilemem. ayrica yeni teknikler cikiyor yillar icerisinde, yeni yöntemler eski yöntemleri durduruyor!!

Kontrol terminleri ameliyatan sonra hep bir hafta sonradir, yani benim Doktorumda bu böyle. Meme büyütme ameliyatimda da bu böyle oldu, yani bir hafta sonra gitim kontrole. Benimle ayni oda da ,birde yan oda dakiler de ayni, bir hafta sonra hepsi kontrole gidiyorlar. Hepsinde bu tape bandi vardi!!
ANCAK tabiki herhangi bir sorun, kanama, komplikasyon vs. olursa sayet hemen gidiliyor tabiki!! Ayrica hem doktor kendi cep telefonunu ve ayrica Asisitanin cep telefonunu veriyor, herhangi bir sorun olursa hemen ulasabilmek icin!

Bu Tape bandi bir ara konusmustuk canim, zaten karnimdaki Fotoda Tape bandi duruyor. Yapiskan bandi gibi birsey yani En önemli özelligi Iz yarasini tutuyormus yani isteristemez, kalkarken yürürken ne kadar dikkatli olursak olalim, yinede Yükleniyoruz ama bu tape bandi Izi tutma funksiyonu oldugu icin iyilesme konusunda yardimci oluyormus.
Meme büyütme ameliyatimda, ben bu tape uygulamasini 3 ay boyunca uygulamistim yani 3 günde bir degistiriyordum. Hata onunla dus alinabiliyor! Benim izim cok güzl iyilesti, hic kabarmadi ama tape ten mi ilaki bilemiyecegim

Simdi bu tape band uygulamasinin gercek faydasini karsilastirabilmek icin, belki senin ve benim izlerimiz sürecinde görebiliriz diyecegim, ama oda olmaz cünkü herkesin vücutu farklidir Izi iyilestirme konusunda....

Nedenini de söyledi mi acaba Hasan bey? cünkü dermolip islemini tavsiye eti önce, ama sonra enjekte islemine döndü.
acaba uygun mu olmak gerek dudak yapisi olarak

askkitabi Ben Perşembe günü unutmazsam sorayım şu Tape yi bakayım.Ne diyecek doktorum..
Benimde karnımda yapışkanlı bir bant var,tabi onun yapıştırlması muhakkak izleri tutuyordur.
Buğün karnıma pansuman yapıldı ve kontrol edildi sadece.Aslında burındaki tamponlar için seslenmiştim ben.Doktorum Perşembe günü vir hafta oluyor ameliyatına,Perşembe gel dedi.Bakalım ne diyecek
Doktorlarımız bizim için en iyisini seçiyor ve uyguluyor sonuçta.Allahım güzel sorunsuz sonuçlara ulaştırsın,gerisi boş.. Şu an inanılmaz şiştim yine,hem volta atıyorum hemde yorum okuyup yazıyorum :)

Tamam canim bir göster istersen benim fotoyu da göster Hasan beye! Sislikler sürer daha! Londonsibel 6hafta oldu hala ödem var yazdi

Evet bir garip olmus alintilar...

Olsun kiz..alti üstü bir yilbasi..bundan sonra daha güzelkerini yasarsin artik
Bende seneye sonbaharda istiyorum nasip olursa
Yılbaşı eğlencelerini seviyorum ben..Artık daha sakin bir mekanda hanım hanımcık eğleniriz artık ne yapalım Seneye acısını çıkartırım
Hayırlısı canım..Cidden seni çok mutsuz ediyorsa ol ameliyatını.. İzelri görünce biraz içim burkuluyor şu anda ama çokda tahmin etiğim gibi kötü değil yani,üstelikte çok yeni henüz Biraz alt giyim tarzını değiştiririm olur biter Bir sene sonrada duruma göre birşeyler yaparız bakalım

Yılbaşına kadar toparlarsın kendini. Daha çok var yılbaşına. Bugün nasılsın bu arada?

Yılbaşına kadar toparlarsın kendini. Daha çok var yılbaşına. Bugün nasılsın bu arada?
Yani,hergeçen gün daha iyi olurum muhakkak.. Ama bir ayda öyle hoplayıp zıplayacak kıvama gelirmiyimki,sanmıyorum Alkış tutarım olmadı Yada evimde çekirdek çitler Mısır patlagı yiyip televizyon izlerim
Ben güzel bir kaplıca tatili hayal etmiştim aslında.Doktorum o kadar sıcak suya izin verirmi bilmem
Buğün daha iyiyim şükür.. Klasik baskı gerginlik hissi var. Evde dolaşıyorum,sürekli su içiyorum Saçlarım berbat oldu,Yüzümdeki morluklar sarardı.Çok bakımsızım

Saçını yıkamak burnundan dolyımı sakıncalı? Karnının ağrısı ne derecede?

Saçını yıkamak burnundan dolyımı sakıncalı? Karnının ağrısı ne derecede?
Hem karın estetiği hemde burun estetiğinden dolayı banyo yasak şu an.Lavaboda saçımı yıkamak için eğilmem gerek sırtım belim ağrıyor olmaz. Kuaföre gidebilirim,ama yarın gideyim Perşembe günü kontrolum var nasılsa bakımlı olalım saçlar bozulmasın
Karnımda ağrı yok aslında,zaten uyuşuk gibi.Nasıl anlatsam yani korse sıkıyorya baskı hissi var,rahatsızlık veriyor.Tam dik yürüyemiyorum dikişler acıyor zorlamak yasak zaten.. Arada tam dik durabiliyorum ama Böyle bir şişkinlik hissi var.. Lipo olan yerler yani yanlarım ve sırtımdaki ağrıları hissediyorum .. Yatıp kalkmak kendi başıma yapabiliyorum artık ama normal şekilde değil.Garip şekillere bürünerek

Olacagim canim kesin artik kafaya taktim ama seneye anca olur..bende severim kiz yilbasi eglencelerini ama esim pek sevmedigi icin fazla orali olmuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…