Yok ben 1 hafta sonra kontrolüm var! Benim pansuman yok, tape' li!Iz nasil görünüyor???? Ben göremedim daha
Ve dudaklara neden Dermolip yapmadi???
Pansumanda gördüm,sana pansuman yapılmadımı hiç?
Yağ dolgusunun daha iyi duracağına karar vermiş doktorcuğum ve öyle yapmış
Aslında Hasan beyin kullandıgı tamponlar rahatsız edici ve nefes almayı engelleyici tamponlar değil.Delikli tampon.Yani ameliyattan çıktıgından itibaren rahatça nefes alıp verebiliyorsun ve sorun olmuyor.Ama birkç gün sonra içerideki kanlanmalar pıhtılaşma yapıyor ve sorun olmaya başlıyor tabi..Şimdi kurumuş kanlanmalar temzilendi ve tampon çıkınca burnumun içinde fırtınalar kopmaya başladı yaniKontrolden şimdi geldim.herşey çok güzel ..
Biraz şişmişsin dedi.Boş bol yürüyüş yap,günde 3litre şu içmeye çalış dedi.. Dikişlerimde iyi görünüyor,tabi zamanla çok daha iyi olacak inşallahGöbek deliğim harika,tam istediğim gibi uzunlamasına ve küçük Pansuman yapıldı ve kapatıldı tekrardan..
Burun tamponlarım çıkarıldı ve içi temizlendi. Şeklini göremedim tabi alçım duruyor.
perşemde tekrar kontrolüm var bakalım artık.
Tamponlar alininca rahat nefes almaya baslamissindir
bol bol su icince iyi geliyor odem atmaya bide yesil cay da odem icin iyimis gerci yasakmi bilmiyorum ?
Valla ben altı aydan önce hiçbir şey beklemiyorum o derece yaniTamam canim bir göster istersen benim fotoyu da göster Hasan beye! Sislikler sürer daha! Londonsibel 6hafta oldu hala ödem var yazdi
Evet bir garip olmus alintilar...
Valla ben altı aydan önce hiçbir şey beklemiyorum o derece yaniÇokmu abarttım ne
Yaza kadar bomba gibi olursun insallah.hersey yerine oturur artik canim..tam zamani da oldun benceValla ben altı aydan önce hiçbir şey beklemiyorum o derece yaniÇokmu abarttım ne
Yılbaşını kaçırdım amaYaza kadar bomba gibi olursun insallah.hersey yerine oturur artik canim..tam zamani da oldun bence
Olsun kiz..alti üstü bir yilbasi..bundan sonra daha güzelkerini yasarsin artikYılbaşını kaçırdım amaYaza acısını çıkarırız artık
Yılbaşı eğlencelerini seviyorum ben..Artık daha sakin bir mekanda hanım hanımcık eğleniriz artık ne yapalımOlsun kiz..alti üstü bir yilbasi..bundan sonra daha güzelkerini yasarsin artik
Bende seneye sonbaharda istiyorum nasip olursa
Lazer lipo nasıl oluyoo?:) yani tamtamina oturmasi icin dogrudur. Gecen sene lazerlipo yaptirdigimda 4-5 ay sürdü
Lazer lipo nasıl oluyoo?
Yılbaşına kadar toparlarsın kendini. Daha çok var yılbaşına. Bugün nasılsın bu arada?Yılbaşı eğlencelerini seviyorum ben..Artık daha sakin bir mekanda hanım hanımcık eğleniriz artık ne yapalımSeneye acısını çıkartırım
Hayırlısı canım..Cidden seni çok mutsuz ediyorsa ol ameliyatını.. İzelri görünce biraz içim burkuluyor şu anda ama çokda tahmin etiğim gibi kötü değil yani,üstelikte çok yeni henüzBiraz alt giyim tarzını değiştiririm olur biter Bir sene sonrada duruma göre birşeyler yaparız bakalım
Yani,hergeçen gün daha iyi olurum muhakkak.. Ama bir ayda öyle hoplayıp zıplayacak kıvama gelirmiyimki,sanmıyorumYılbaşına kadar toparlarsın kendini. Daha çok var yılbaşına. Bugün nasılsın bu arada?
Saçını yıkamak burnundan dolyımı sakıncalı? Karnının ağrısı ne derecede?Yani,hergeçen gün daha iyi olurum muhakkak.. Ama bir ayda öyle hoplayıp zıplayacak kıvama gelirmiyimki,sanmıyorumAlkış tutarım olmadı Yada evimde çekirdek çitler Mısır patlagı yiyip televizyon izlerim
Ben güzel bir kaplıca tatili hayal etmiştim aslında.Doktorum o kadar sıcak suya izin verirmi bilmem
Buğün daha iyiyim şükür.. Klasik baskı gerginlik hissi var. Evde dolaşıyorum,sürekli su içiyorumSaçlarım berbat oldu,Yüzümdeki morluklar sarardı.Çok bakımsızım
Hem karın estetiği hemde burun estetiğinden dolayı banyo yasak şu an.Lavaboda saçımı yıkamak için eğilmem gerek sırtım belim ağrıyor olmaz. Kuaföre gidebilirim,ama yarın gideyim Perşembe günü kontrolum var nasılsa bakımlı olalımSaçını yıkamak burnundan dolyımı sakıncalı? Karnının ağrısı ne derecede?
Olacagim canim kesin artik kafaya taktim ama seneye anca olur..bende severim kiz yilbasi eglencelerini ama esim pek sevmedigi icin fazla orali olmuyorum...Yılbaşı eğlencelerini seviyorum ben..Artık daha sakin bir mekanda hanım hanımcık eğleniriz artık ne yapalımSeneye acısını çıkartırım
Hayırlısı canım..Cidden seni çok mutsuz ediyorsa ol ameliyatını.. İzelri görünce biraz içim burkuluyor şu anda ama çokda tahmin etiğim gibi kötü değil yani,üstelikte çok yeni henüzBiraz alt giyim tarzını değiştiririm olur biter Bir sene sonrada duruma göre birşeyler yaparız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?