Yok ben 1 hafta sonra kontrolüm var! Benim pansuman yok, tape' li!
Bir foto koysana kiz görelim birseyler artik
hmm anladim canim .... bende su Dermolip cok merak etmistim! Daha kalici diyordun, peki simdi gene eriyip giderse yine mi yag enjekte olacak??
Benim korsem açıldı,bantlar açıldı,tendürdiyot sürüldü ve antibiyotikli krem sürüldü..Sonra spryel sıkıldı,gazlı bez koyuldu ve bantlandı tekrar.Yani bir haftada hiçmi dikişlerin durumuna bakılmaz yada pansuman yapılmaz ilginç! Her doktorun farklı yöntemleri var işte..Ama sonuçta en iyisi ne ise o yapılıyor tabi,yanlış anlama Türkiyede yok böyle bir şey hiç duymadım.Yabancı ülkelerin farkı büyük ihtimal.Ayrıca cidden bu tape nedir anlamış değilim,yani gerçek görevi,yaptıgı iş,bizim sargılardan,bantlardan çok farklı birşeymidir? Bilemiyorum..
Dermolip bende çok merak etmiştim evet,ama doktkorum neyi uygun görürse o.Şu an inanılmaz şiş zaten dudaklarım,inmesini bekliyorum :) Muhakkakki kalıcılıgı bununda olacaktır.İstersem bir operasyon daha düşünürsem
yine yaptırırım yağ dolgusu.Yada Hyalüronik asit yaptırırız ne yapalım artık
Çözümü var herşeyin sonuçta.Bu biraz lüks bir işlem,illaki gerekli değil
Niye yalnis anliyayim ki kizz...
. Cünkü Her Doktorun kendine göre yöntemleri var ve ayrica yillar icerisinde tecrübesine göre uyguladigi bir sistem var! Zamaninda Doktorlarla yaptigim görüsmelerde, bir doktorun baska bir doktorun söyledigini cooook yanlis oldugunu söylemisti. Buda cok ilginc!!
Yani ben TIPI kumadim sonucta hangi doktor dogru yapar yanlis yapar bilemem. ayrica yeni teknikler cikiyor yillar icerisinde, yeni yöntemler eski yöntemleri durduruyor!!
Kontrol terminleri ameliyatan sonra hep bir hafta sonradir, yani benim Doktorumda bu böyle.
Meme büyütme ameliyatimda da bu böyle oldu, yani bir hafta sonra gitim kontrole. Benimle ayni oda da ,birde yan oda dakiler de ayni, bir hafta sonra hepsi kontrole gidiyorlar. Hepsinde bu tape bandi vardi!!
ANCAK tabiki herhangi bir sorun, kanama, komplikasyon vs. olursa sayet hemen gidiliyor tabiki!! Ayrica hem doktor kendi cep telefonunu ve ayrica Asisitanin cep telefonunu veriyor, herhangi bir sorun olursa hemen ulasabilmek icin!
Bu Tape bandi bir ara konusmustuk canim, zaten karnimdaki Fotoda Tape bandi duruyor. Yapiskan bandi gibi birsey yani En önemli özelligi Iz yarasini tutuyormus yani isteristemez, kalkarken yürürken ne kadar dikkatli olursak olalim, yinede Yükleniyoruz ama bu tape bandi Izi tutma funksiyonu oldugu icin iyilesme konusunda yardimci oluyormus.
Meme büyütme ameliyatimda, ben bu tape uygulamasini 3 ay boyunca uygulamistim yani 3 günde bir degistiriyordum. Hata onunla dus alinabiliyor! Benim izim cok güzl iyilesti, hic kabarmadi ama tape ten mi ilaki bilemiyecegim
Simdi bu tape band uygulamasinin gercek faydasini karsilastirabilmek icin, belki senin ve benim izlerimiz sürecinde görebiliriz diyecegim, ama oda olmaz cünkü herkesin vücutu farklidir Izi iyilestirme konusunda....
Nedenini de söyledi mi acaba Hasan bey? cünkü dermolip islemini tavsiye eti önce, ama sonra enjekte islemine döndü.
acaba uygun mu olmak gerek dudak yapisi olarak