Estetik Karın Germe Ameliyatım

Olacagim canim kesin artik kafaya taktim ama seneye anca olur..bende severim kiz yilbasi eglencelerini ama esim pek sevmedigi icin fazla orali olmuyorum...
Olsun,geç olsun güç olmasın canım...Benşm aklımın köşesinden geçmezdi inan tam karın germe ameliyatı olacağım.. Ama bir anda muayenede göbek fıtığım çıktı ve nasıl edelim ne yapalım,nasıl dahada güzel olur,hadi şurayıda düzeltelim madem falan filan vir baktım Tam karın germe ameliyatına gün aldım Herşey nasip gerçekten..
Amaann.. Erkeklere yalnız bırak o gün bak nasıl eğlenirler Ama kimisde takmaz gerçekten,erkenden yatıp uyur... Ben bira çılgın oldugum için o gün beni cezbediyor

iyi akşamlar ben geldimm.....................
bugün ilk kez doktorumla görüştük (ferruh bingül) hemen anlatayım. önce muayene sonra olacakları konuşalım dedi,
muayenemi oldum,ilk bakışta sen çok kilo vermişsin dedi bende ewet dedim meme ölçülerim (olması gereken 18 ila 21 cm imiş) normal göğüslerde ) benim ki biri 36 cm diğeri 37,5 cm muş (yani aşırı sarkmış ) buna göre 2 yol varmış . tabii birini direkt eledik , çünkü o şekilde emziremezmişim , bu durumda da tam olması gereken yerde olmayacakmış,yani bi 3- 4 cm aşşağıda olacakmış,benim ki sınırdan fazla olduğu için riskli oluyomuş. maximum yukarı çekme işlemi mesafesi 15 cm imiş ....
karın germede de gayet güzel sonuçşar elde edebileceğimizi söyledi. bu arada lipo da yapılacakmış ikisi birlikte oldukça iyi sonuçlar verir dedi .
tabii birde fiyat meselesi var karın germe (lipo da dahil) 8000 bin tl meme küçültme dikleştirme 7000 bin tl artı hastane testler herşey dahil anlıcanız .
bu arada göğüs bedeni içinde 85 b dedi doktorum, benimde istediğim oydu
bakalım herşeyin hayırlısı nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz

Hadi hayırlı olsuuunnnnn

arzum çok geçmiş olsun tatlım :) maşallah cesaretini tebrik ediyorum ve ben yeni farkına vardım ...umarım en kısa zamanda toparlanıp eski yaşamına devam edersin...herşey gönlünce olsun inşallah

arzum çok geçmiş olsun tatlım :) maşallah cesaretini tebrik ediyorum ve ben yeni farkına vardım ...umarım en kısa zamanda toparlanıp eski yaşamına devam edersin...herşey gönlünce olsun inşallah
Çok sağol canım İnşallah biran önce toparlarım evet Daha çok yeni biliyorum,yarın daha bir hafta olacak ama sanki aylardır bu şekildeymişim gibi geliyor

Olacagim canim kesin artik kafaya taktim ama seneye anca olur..bende severim kiz yilbasi eglencelerini ama esim pek sevmedigi icin fazla orali olmuyorum...

cok cok gecmıs olsun cnm takıpteyım senı yavas yavas daha da ıyıye gıdıyosun ımrenıyorum sana masallah:)

cok cok gecmıs olsun cnm takıpteyım senı yavas yavas daha da ıyıye gıdıyosun ımrenıyorum sana masallah:)

Kiz arzum nerdesin???? Iyimisin???
Eve yeni geldim canım.Doktorum iki saat gecikmeli geldi muayenehaneye,Eşimle Bağdat Caddesi'ni gezdik biraz.
Burun alçım çıktı Burnumu gördüm BA-YIL-DIM Tekrar bantlandı üzeri.
Karnımdaki bantlar alındı.İki tane alınan dikiş vardı,onlar alındı.Pamsuman yapıldı.Biraz kabuklanma olmuş,doktorum siğara kıllanıyormusun dedi hayır dedim. Sabah baticon yapacagım dikişlere,akşam bephanthene merhem süreceğim.bant yapıştırılmadı tekrardan.Tape yi sordum,bilmiyorum dedi. Yarın ayakta duş almak serbest Korseye devam.. Dik yürü,çok zorlamadan dedi.Eğik yürürsen şişkinlik daha fazla olur dedi.Şişkinlik var tabi,normal dedi.Bol su içeceksin ve bol yürüyüş yapacaksın dedi.Ödem atıcı çay,bitki yaprakları falan dedim.En güzeli su dedi,bitkiler başka şeyleri etkiler kullanma şimdilik dedi. Başka başkaaaa... Heh.Dudagı sordum tekrardan,Arzumcuğum,senin için en iyisinin yağ dolgusu oldugunu düşündüm öyle yaptım dedi..
Herşey çok başarılı geçti benim için dedi.Gerisi sana kaldı artık dedi.Çok dikkat et dedi..
Haftaya kontrolüm var

Ne güzel haberler... Peki FOTO?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…