- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ameliyattan sonra gıcık şeklinde bogazda tahribat olabiliyor.Gıcık şeklinde öksürük olabiliyor veya bogazı temizleme ihtiyacı gibi his.. Ama bu ameliyatta bunu yapmak pek iyi değil,sakıncalı.Zaten benim boğaz tahrişi olmadı.Ameliathanede doktorum anetsezi doktoruna ismini hatırlamadıgım kıvrak ve yumuşak bir boru kullanmasını istedi.Dudak dolgusuda oldugu için bende o boğaz tüpü daha iyi oluyormuş.. Hiç hapşurmadım,Allah korusun bunu düşünemiyorum yani.Zaten alerjik bir ilaçta kullanıorum bunları önlemek için
Valla nasıl desem hergün farklı ağrılar yaşıyorum..Çok dayanılmayacak,insanı kendinden geçirecek bir ağrı yaşamadım çok şükür.Yani açıkcası ben daha zor bir süreç bekliyordum ama olmadı..Ameliyattan s onra çok kustum,oda büyük ihtimal burun ameliyatımdan kaynaklı,çünkü diğer burun ameliyatımdada öyle olmuştum.Hep kan kusuyordum.Burundan mideye giden kanlar sanırımDaha iyisin dimi bugün? Artık her gün daha iyi olursun inşallah :)
Valla nasıl desem hergün farklı ağrılar yaşıyorum..Çok dayanılmayacak,insanı kendinden geçirecek bir ağrı yaşamadım çok şükür.Yani açıkcası ben daha zor bir süreç bekliyordum ama olmadı..Ameliyattan s onra çok kustum,oda büyük ihtimal burun ameliyatımdan kaynaklı,çünkü diğer burun ameliyatımdada öyle olmuştum.Hep kan kusuyordum.Burundan mideye giden kanlar sanırımKarnımda baskı ve gerginlik var doğal olarak.Korse çok sıkıyor..Lipo yerlerim çok ağrıyor.Bazen nefes alıp vermek bile çok zor sıkıntılı..Yarın burun tamponlarım çıkacak bakalım :)
Valla nasıl desem hergün farklı ağrılar yaşıyorum..Çok dayanılmayacak,insanı kendinden geçirecek bir ağrı yaşamadım çok şükür.Yani açıkcası ben daha zor bir süreç bekliyordum ama olmadı..Ameliyattan s onra çok kustum,oda büyük ihtimal burun ameliyatımdan kaynaklı,çünkü diğer burun ameliyatımdada öyle olmuştum.Hep kan kusuyordum.Burundan mideye giden kanlar sanırımKarnım.sen??da baskı ve gerginlik var doğal olarak.Korse çok sıkıyor..Lipo yerlerim çok ağrıyor.Bazen nefes alıp vermek bile çok zor sıkıntılı..Yarın burun tamponlarım çıkacak bakalım :)
Yok,ben sadece tuvalete gidince alttaki çıt çıtları açıp kaapatıyorum o kadar.Hiç üst kısmı açmadım..Ben Korseyi arada bir aciyorum birkac dakikaligina rahatliyorum. Sonra tekrardan takiyorum!
sen??
Yok,ben sadece tuvalete gidince alttaki çıt çıtları açıp kaapatıyorum o kadar.Hiç üst kısmı açmadım..
Bende biraz rahatlamak için arada yan yatıyorum.Bilemiyorum zararı varmıki?
Benim korsem bu modelden.. Önden veBizim kiler farkli model demek. Yan yatmak yasak doktorum dedi!!!
Tekrar gecmis olsun canim..ben birkac gündü forumdan uzak kaldim takip edemedim ameliyatini..ama atlatmissin hayirlisiyla..zor günlerin gecince rahatlarsin sanirim.senn birde kombi oldu bunun zorliklarida vardir..kendine iyi bak ve dinlenValla nasıl desem hergün farklı ağrılar yaşıyorum..Çok dayanılmayacak,insanı kendinden geçirecek bir ağrı yaşamadım çok şükür.Yani açıkcası ben daha zor bir süreç bekliyordum ama olmadı..Ameliyattan s onra çok kustum,oda büyük ihtimal burun ameliyatımdan kaynaklı,çünkü diğer burun ameliyatımdada öyle olmuştum.Hep kan kusuyordum.Burundan mideye giden kanlar sanırımKarnımda baskı ve gerginlik var doğal olarak.Korse çok sıkıyor..Lipo yerlerim çok ağrıyor.Bazen nefes alıp vermek bile çok zor sıkıntılı..Yarın burun tamponlarım çıkacak bakalım :)
Sağol canım,evet kombin ameliyatlarda süreç biraz sıkıntılı oluyor ama iyi oluyor.Yani her işlem içinde narkoz almakta iyi değil sonuçtaCa
Tekrar gecmis olsun canim..ben birkac gündü forumdan uzak kaldim takip edemedim ameliyatini..ama atlatmissin hayirlisiyla..zor günlerin gecince rahatlarsin sanirim.senn birde kombi oldu bunun zorliklarida vardir..kendine iyi bak ve dinlen
Bende karin germe istiyorum ya, biraz bekleyeyim belki baska yerlerimde gelir aklima diyorumSağol canım,evet kombin ameliyatlarda süreç biraz sıkıntılı oluyor ama iyi oluyor.Yani her işlem içinde narkoz almakta iyi değil sonuçta
Zamanla iyi olacak elbet ama beklemek gerekiyor.. Düzenli kontrollerime giderim,doktorumda ne derse uygularım.İnşallah en iyi sonucu alırım :)Darısı tüm ameliyat olmak isteyenlerin başına inşallah
Benim korsem bu modelden.. Önden ve Eki Görüntüle 1320372 alttan çıtçıtlı,askılı.Ama siyah renk..
Ufff sıkar tabii tüm gün bununla gezmek, üstüne bide ödem dahada şişkinlik veriyodur!arzum77 8056061 .!.:Benim korsem bu modelden.. Önden ve Eki Görüntüle 1320372 alttan çıtçıtlı,askılı.Ama siyah renk..
Sen ne diyorsun... Hemde nasıl.. Birde kancalar en sonda takılı ..Ufff sıkar tabii tüm gün bununla gezmek, üstüne bide ödem dahada şişkinlik veriyodur!
iyi olmana çok sevindim iyileşme sürecinde böyle sorunsuz geçer umarım.tekardan çok çok geçmiş olsun tatlımSlm... Iyiyim canim karin germede dünden beri yaziyorum hersey yolunda. Hic agrim sizim yok allaha sükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?