Estetik Karın Germe Ameliyatım

Daha iyisin dimi bugün? Artık her gün daha iyi olursun inşallah :)

Daha iyisin dimi bugün? Artık her gün daha iyi olursun inşallah :)
Valla nasıl desem hergün farklı ağrılar yaşıyorum..Çok dayanılmayacak,insanı kendinden geçirecek bir ağrı yaşamadım çok şükür.Yani açıkcası ben daha zor bir süreç bekliyordum ama olmadı..Ameliyattan s onra çok kustum,oda büyük ihtimal burun ameliyatımdan kaynaklı,çünkü diğer burun ameliyatımdada öyle olmuştum.Hep kan kusuyordum.Burundan mideye giden kanlar sanırım Karnımda baskı ve gerginlik var doğal olarak.Korse çok sıkıyor..Lipo yerlerim çok ağrıyor.Bazen nefes alıp vermek bile çok zor sıkıntılı..Yarın burun tamponlarım çıkacak bakalım :)

O kusma olayı bende meme ameliyatından sonra çok oldu, oysa daha önce 2 defa daha genel anesteziye girmiştim ama hiç olmamıştı.
Hadi bakalım bir an önce iyileş ben sonuçları çok merak ediyorum valla :)

Ben Korseyi arada bir aciyorum birkac dakikaligina rahatliyorum. Sonra tekrardan takiyorum!
sen??

Yok,ben sadece tuvalete gidince alttaki çıt çıtları açıp kaapatıyorum o kadar.Hiç üst kısmı açmadım..
Bende biraz rahatlamak için arada yan yatıyorum.Bilemiyorum zararı varmıki?

Bizim kiler farkli model demek. Yan yatmak yasak doktorum dedi!!!

Ca
Tekrar gecmis olsun canim..ben birkac gündü forumdan uzak kaldim takip edemedim ameliyatini..ama atlatmissin hayirlisiyla..zor günlerin gecince rahatlarsin sanirim.senn birde kombi oldu bunun zorliklarida vardir..kendine iyi bak ve dinlen

Sağol canım,evet kombin ameliyatlarda süreç biraz sıkıntılı oluyor ama iyi oluyor.Yani her işlem içinde narkoz almakta iyi değil sonuçta
Zamanla iyi olacak elbet ama beklemek gerekiyor.. Düzenli kontrollerime giderim,doktorumda ne derse uygularım.İnşallah en iyi sonucu alırım :)Darısı tüm ameliyat olmak isteyenlerin başına inşallah

Bende karin germe istiyorum ya, biraz bekleyeyim belki baska yerlerimde gelir aklima diyorum..ama hakikatten bilseydim memeyle beraber olurdum..simdi birde tekrar seneye karin ameliyatim cikacak..zaten narkozuda pek kaldiramiyorum..sen en iyisini yaptin..sevindim senin adina canim

Benim korsem bu modelden.. Önden ve Eki Görüntüle 1320372 alttan çıtçıtlı,askılı.Ama siyah renk..

Benim ki farkli yani capri pantalonu gibi, belden basliyor dize kadar. Ve göbek kismi icinde ayriyeten bir kemerim var.

Gecen sene lazerlipo yaptirdigimda seninkinin aynisi sadece daha uzundu yani dizime kadar. Ama kumas olarak simdiki cok daha SIKI!

iyi olmana çok sevindim iyileşme sürecinde böyle sorunsuz geçer umarım.tekardan çok çok geçmiş olsun tatlı

tesekürler canim....​

Kontrolden şimdi geldim.herşey çok güzel ..
Biraz şişmişsin dedi.Boş bol yürüyüş yap,günde 3litre şu içmeye çalış dedi.. Dikişlerimde iyi görünüyor,tabi zamanla çok daha iyi olacak inşallah Göbek deliğim harika,tam istediğim gibi uzunlamasına ve küçük Pansuman yapıldı ve kapatıldı tekrardan..
Burun tamponlarım çıkarıldı ve içi temizlendi. Şeklini göremedim tabi alçım duruyor.
perşemde tekrar kontrolüm var bakalım artık.

Iz nasil görünüyor???? Ben göremedim daha

Ve dudaklara neden Dermolip yapmadi???​
Pansumanda gördüm,sana pansuman yapılmadımı hiç?

Yağ dolgusunun daha iyi duracağına karar vermiş doktorcuğum ve öyle yapmış

Iz nasil görünüyor???? Ben göremedim daha

Ve dudaklara neden Dermolip yapmadi???​
Pansumanda gördüm,sana pansuman yapılmadımı hiç?

Yağ dolgusunun daha iyi duracağına karar vermiş doktorcuğum ve öyle yapmış
Yok ben 1 hafta sonra kontrolüm var! Benim pansuman yok, tape' li!
Bir foto koysana kiz görelim birseyler artik

hmm anladim canim .... bende su Dermolip cok merak etmistim! Daha kalici diyordun, peki simdi gene eriyip giderse yine mi yag enjekte olacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…