- 1 Eylül 2015
- 31
- 6
-
- Konu Sahibi blabla0123
Nişanlıyken elini suya batırsan baklava oluyor derdi. Daha neler neler yslancıymış. Hasta zannediyordum ama çok büyük bir ihtimalle domuz gibi sağlıklı. Gih geçmek için rol yapmış.
Ben sekizci ayımızda evlenmek gibi bir hata ettim. Ve bambaşka bir insan oldu evlenince. On günlük gelinken maaş kartını bana ver ben sana aylık masrafın kadar harçlık verecem diyerek başladı kendini göstermeyecok uzuldum canim senin adina insallah biran once duzelir siz nekadar berabersiniz peki hani derler ya ayni evde yasamadan bilemezsin kim nasil diye gercektende oylemi biz 4.5 yildir beraberdik hani az cok taniyorum ama gercektende evlendikten sonra degisiyorlarmi
Ben sekizci ayımızda evlenmek gibi bir hata ettim. Ve bambaşka bir insan oldu evlenince. On günlük gelinken maaş kartını bana ver ben sana aylık masrafın kadar harçlık verecem diyerek başladı kendini göstermeye
Ölürümde vermem kartımı :) ama aramız çok kötü boşanacağız büyük ihtimalle..inanamiyorum senin calisip kazandigin maasi senin elindenmi aldi, canim insallah biran once duzelirsiniz ve mutlu bir evliligin olur kizinizla beraber keske bizim verdigimiz degerin yarisini verebilse karsimizdaki
Mesajları buraya kadar okudum, kalanını okumicam. Bak ablacım, sana bir abla tavsiyesi:KIYMETİNİ BİL!!!!!! İNSANLAR HAKKINDA KARAR VERMEYE BAŞLARSA, DÜMENE ONLAR GEÇERLER. Sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn, uzak dur onlardan. Ben 35 yaşında 2 çocuklu halimle yaptırdım, elalem görsün, gözleri Gönüller'i açılsın diye yaptırmadım. Teşhirci bi sapık da değilimBen 23 yasindayim sevgilim 24 yasinda 4.5 yildir bir birlikteligimiz var saygisiz yapmamak icin bisey diyemedim ama suan okadar kirginimki benim ozelimi annesine anlatmasi annesinin herseyi bilmesi gerekmiyordu benim babam bile bilmezken, ve ustelik sevgilimin ayrilmasi beni anlamamasi bana dediki benden gizledin bana yalan soyledin buda bir aldatma seklidir dedi kizlar bu bi aldatma sekli degil demi yani ben en ozelimi soylemek istemedim sadece simdi onu aldatmisim gibi davraniyor
Heyyttt yürü be kuzum kim tutar seni hislerime tercüman oldunşunları da eklemesem olmaz.ben de anneyim ve benim de 14 yaşında 1 kızım var.kızımda böyle bir durum yaşasa inan aynı şeyleri söylerim.yaa böyle düşününce çok sinir oluyorum ve bütün hanımefendiliğimden çıkıp şöyle bağırmak istiyorum.--------yaaaaa sen kimsin,kimsin ulan.öncelikle kızım böyle istemiş ve yaptırmışken ve bunun doğru olduğunu kızım ben ve dotor düşünüp yapmışken sen kimsinki yargılıyorsun.anası mısın babası mısın kardeşi misin eşim isin kimsin kim.dış kapının dış mandalı.gerikafalı.kızım seni sevip tercih edip hayatına almış adam sanmış.hayat arkadaşı eşi olabileceğini düşünmüş sadece okadar mankafa.