- 1 Eylül 2015
- 31
- 6
-
- Konu Sahibi blabla0123
Katılıyorum arkadaşa, evlenmeden, çoluk çocuğun olmadan görmüşsün anneci olduğunu. Senin fikirlerini önemsemediğini . öküz bu erkekler yaa. Anasınıfı öğretmeniyim, bi kızlara bakıyorum, bi erkeklere sonra diyorum ki Allahım bana erkek evlat verme... Zaten artık adam gibi adam gerçek erkek denebilecek bi varlık kalmamış... Kadınlar gününde yaptığımız etkinlikte bile kendi işini kızlara yaptırıp kaytarmaya çalışan, baba olunca katımı dövücem çiçek alırsam affeder zaten diyen kerataları yontmaya çalışıyorum. Hamurları böyle bunların. En iyisi üzülmeNe güzel işte ne mal olduklarını anlamışsın bence. Böyle senin kararına saygı duymayan insanlarla yolunun erken ayrılması bence güzel olmuş hiç mutsuz olma..
Kaç yaşındasınız ?
Cahillikten öte davranmış sevgiliniz ve annesi.. Hele annesinin sizi araması hiç affedilecek bir durum değil. Sizene yahu diyemediniz mi ?
Katılıyorum arkadaşa, evlenmeden, çoluk çocuğun olmadan görmüşsün anneci olduğunu. Senin fikirlerini önemsemediğini . öküz bu erkekler yaa. Anasınıfı öğretmeniyim, bi kızlara bakıyorum, bi erkeklere sonra diyorum ki Allahım bana erkek evlat verme... Zaten artık adam gibi adam gerçek erkek denebilecek bi varlık kalmamış... Kadınlar gününde yaptığımız etkinlikte bile kendi işini kızlara yaptırıp kaytarmaya çalışan, baba olunca katımı dövücem çiçek alırsam affeder zaten diyen kerataları yontmaya çalışıyorum. Hamurları böyle bunların. En iyisi üzülme
Ne güzel işte ne mal olduklarını anlamışsın bence. Böyle senin kararına saygı duymayan insanlarla yolunun erken ayrılması bence güzel olmuş hiç mutsuz olma..
Bak canım acıyor diyorsun bi göbek atmadığı eksik, doğum yaptığında acır mı bu sana, hamileliğinde Şevkat gösterir mi, ilk gecende incitmemeye dikkat eder mi? Bi düşün... Bak ben büyük pişmanlıkları olan bir evliliğe sahibim ve kızım var içim içimi yiyor ve hiçbir zaman değerli olmadım, herkes benden daha değerli onun gözünde, ve malesef senin hödük sevgilinde de benim eşimim ışığı var...tecrübe konuşuyor haauzulmemek elde degilcok zoruma gidiyor birde beni aldatma konumuna soktu ben gizledim diye buda bir aldatma sekliymis 4.5 yilimi verdim ben cok zoruma gidiyor bukadar anlayissiz ve ustelik ben aldatmisim gibi davranmasi ve ayrilmasi cok uzdu beni daha 3 hafta oldu ameliyat olali ve cok agir gecirdim ameliyatimi hala agrilarim var agrilarim var yapma dedim Allah iste benden gizlersen boyle olur sonun dedi kendimi cok kotu hissediyorum
Sinirlerim zıpladı resmen. Evet onunla büyümüşsün çok zor anlıyorum bizzat yaşadım 8 yıl sonra gelen ayrılığı... ayrılık başlı başına zor birşey de... daha aklı başında biriyle de büyüyebilirdin yani bu ne ya, kararına saygı duymayıp bir de annesine söylemesi, annesi de kim oluyorsa seni arama densizliğinde bulunması.. offf böyle bi aileye gelin mi gidilir. arkadaşların dediği gibi bol bol gez toz, kurslara katıl, kitap oku, oku, oku kendini geliştirmeye ver, ayrılıkların bi yandan böyle de güzel yanı vardır insanı gerçekten olgunlaştırır.. yaşın da daha küçük ki canım benim yıllar sonra iyi ki kurtulmuşum diyeceksin. Net...
Bak canım acıyor diyorsun bi göbek atmadığı eksik, doğum yaptığında acır mı bu sana, hamileliğinde Şevkat gösterir mi, ilk gecende incitmemeye dikkat eder mi? Bi düşün... Bak ben büyük pişmanlıkları olan bir evliliğe sahibim ve kızım var içim içimi yiyor ve hiçbir zaman değerli olmadım, herkes benden daha değerli onun gözünde, ve malesef senin hödük sevgilinde de benim eşimim ışığı var...tecrübe konuşuyor haa
Keşke başta söyleseydiniz, nereye kadar saklayacaktınız ki?
Nişanlıyken elini suya batırsan baklava oluyor derdi. Daha neler neler yslancıymış. Hasta zannediyordum ama çok büyük bir ihtimalle domuz gibi sağlıklı. Gih geçmek için rol yapmış.şimdi benim suratıma bakmıyor konumu okursanız daha iyi anlaşılır. Beni kendine oyuncak etmiş meğerseSendemi cok sevdin ilk basta canim cok uzuldum pisman oldugun icin insallah bundan sonra mutlu olursun, ilk basta kocan degisikmi davraniyordu sana?
Çocuğun yok bağlayan bişey yok, kurslara yazıl, gez, öğren. Kendini geliştir.Unutursun... Bi süre üzülürsün ama kurslarda, gezmelerde aklına gelmez bile sonra. Çıtayı yükseltsen kendi kültürüne, karakterine yatırım yap daha nezih insanlar çıkar karşına inşallah