- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.498
-
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Gizli yapsa diye sorulmuş. Alabilir mi diye sorulmamış.Alabilir kayınvalidemi severim
Ben 11 yıldır evliyim. Diğer evliler nasıl parayı yönetiyor diye merak ediyorum. Bir arkadaşım eşinin maaş kartını almış. Eşine günlük 20 lira harçlık veriyormuş meselaHayır göndermiyor tabiki siz niye bu kısma takıldınız ben de bunu merak ettimher evin ailenin dinamiği farklıdır biz bu şekildeyiz. Zamanında yaptıgımız birikimleri ortaya koyduk mesela ev aldık ayrı birikim yapsakta yine bu şekilde harcıyoruz
Ben eşimin annesine aldığıAnneme hediye alıyorsam bunun iznini almam ama saklamamda gizli saklı şeyleri sevmem. Anneme alacağım hediyeyi niye saklayayım kendi tasarrufuma ayırdığım paradan hele alıyorsam eşimi enterese edemez bozulursa bozulsun tınlamam. Ancakkk gizlilik biraz abes kaçıyor. Bu arada şunu demeden geçemeyeceğim gerek yok söylemene diyenlerin durum tersi olunca hiç adamın parası sayılmıyor benden habersizi bırak robot süpürge alınsa şu an buraya yardırırlardı buda ayrı bir tezatlık
Ben size demedim kiBen eşimin annesine aldığı
Hatta başkasına aldığı hicbir şeye karışmam.
Çocuk degil sonucta
Bana söyledıgınızden demedim aslında:)Ben size demedim ki
Genel yazdım aslındahızlı yazınca eksik yazmışım adghjk gelen yorumlardan sonra anlarsınBana söyledıgınızden demedim aslında:)
Yok artık.. Yani paranız varsa alın, eşinizin hakkına girmeyin. Sizden habersiniz aile bütçenizden kaynananıza 4bin liralık süpürge alınsa ortalığı yıkardınız muhtemelen4bin tl