- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.486
-
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Ben tam anlayamadım. Ay başında faturaları falan ikiye bölüp yarı yarıya mı ödüyorsunuz ?Merhabalar anneme robot süpürge almayı düşünüyorum. Eşime sormak istemiyorum sebebi şu ödemelerimiz vs hepsi ortak olmasına karşın ay başında ona para gönderdikten sonra elimde kalan paradan birikim de yapmaya devam ediyorum. Neyse eşimdem robot süpürge istedim o da aldı kenardaki paran ile alsana vs demedi. Şimdi ben bu parayla anneme robot süpürge alsam nasıl olur yani eşimin de bilmesini istemiyorum bir şey demez ama bozulur kesin. Peki anneme eşim bunu benim aldıgımı bilmesin desem nasıl olur anneme çok ayıp olur mu fikir verir misiniz
Hayır tabiki maaşımın yarısını eşime gönderiyorum direkt ödemeleri o takip ediyorBen tam anlayamadım. Ay başında faturaları falan ikiye bölüp yarı yarıya mı ödüyorsunuz ?
4bin tlBence esler büyük harcamalar yapiyorsa birbirine söylemeli önceden. Fiyati ne kadar
Ben hiç göndermedim eşime para. O yüzden merak ettim.Hayır tabiki maaşımın yarısını eşime gönderiyorum direkt ödemeleri o takip ediyor
O da Kv ye alırsa?4bin tl
Hayır göndermiyor tabiki siz niye bu kısma takıldınız ben de bunu merak ettimBen hiç göndermedim eşime para. O yüzden merak ettim.
Peki sizin paranızdan artan olursa geri veriyor mu?
Ben olsam habersiz hediye almazdım. Anneme laptop aldım, gidip birlikte seçtik.
Alabilir kayınvalidemi severimO da Kv ye alırsa?
4bin tl
Annenıze alacagınız hedıyeye karısamaz bence .Anladıgım kadarıyla sizde calısıosunuz.Sadece anneme bunu aldım dıyebılırsınız.Kızlar onlar hayat arkadasınız sahıbınız deılMerhabalar anneme robot süpürge almayı düşünüyorum. Eşime sormak istemiyorum sebebi şu ödemelerimiz vs hepsi ortak olmasına karşın ay başında ona para gönderdikten sonra elimde kalan paradan birikim de yapmaya devam ediyorum. Neyse eşimdem robot süpürge istedim o da aldı kenardaki paran ile alsana vs demedi. Şimdi ben bu parayla anneme robot süpürge alsam nasıl olur yani eşimin de bilmesini istemiyorum bir şey demez ama bozulur kesin. Peki anneme eşim bunu benim aldıgımı bilmesin desem nasıl olur anneme çok ayıp olur mu fikir verir misiniz
geçen ay anneme süpürge aldım.esıme hicbir şey söylemedim. Gizli almadım aslında, ama ben bu tarz şeyleri söylemeyi sevmiyorum. Sonuçta para benim para