- 11 Ağustos 2018
- 1.251
- 2.539
- 40
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
6 senelik evliyim , ikimiz de çalışıyoruz eşimle, maaşlar yatar , esimin maas kartı bendedir , maaşını cekerim , benim hesaba atarim, ev taksiti de dahil tüm ödemeleri ben yaparım, market alışverişini ben yaparım, eşime aylık 150 lira evet yanlis duymadınız:) harçlık veririm , sigarası yok , evin tüm ihtiyaçlarını da ben aldığım için ayrıca paraya da ihtiyacı yok ve verdigim harçlık kendisine yeter.Ben 11 yıldır evliyim. Diğer evliler nasıl parayı yönetiyor diye merak ediyorum. Bir arkadaşım eşinin maaş kartını almış. Eşine günlük 20 lira harçlık veriyormuş mesela
Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak , ben gizli isler yapmayi sevmem , hediye alacaksam şayet eşimle paylaşırım zaten hic bir zaman alma da demez ki.Para hesaplarini hiç incelemez ne olmus ne bitmiş diye , sadece ben yaptığım ödemeleri soylerim hesapta kalani soylerim , birikim yapacaksak onu soylerim o kadar. Buna rağmen gizli is yapmayı sevmem. Bana güvenmiş sonuçta esim. Diyelim ki bir sekilde öğrendi eşiniz o zaman güveni kırılmaz mi size karşı?