Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

ben de kitap yazacam.

Hazır cemre de düşecek bahara iyi hazırlayın kendinizi çapanızı tuzunuzu eksik etmeyin

Töbe töbe bu ne yav
Eki Görüntüle 3008398
tövbe bismillah.kaplıcada ayak detoksu yaptırırdım kahverengi olurdu su sigara içenlerdeyse simsiyah.bu tuzlu su olayı bana inandırıcı gelmedi.en fazla ayaklar rahatlar içinde yorgunluk gider

Hadi bizden Ancelina fırlaması ihtimali neyse de, e tuzlu su dişil şey ediyorsa ya beylerimiz denize gire gire Ancelina olursa?
Eyvahlar olasıııı

Klorlu su eril enerjiyi yükseltiyormuş. Beyler havuza biz denize.

Burdan mı yürüsem acaba? İnstada bir eril enerji sayfası açarım, biraz takipçi satın alırım, kerizler düşünce de ücretli eril enerji yükseltme seansları yaparkene bir yandan da kitabımı piyasaya sürerim. Çok mantıklı.

Cidden bizim kadınlarımız tuhaf ya
Adam davarın öküzün teki, ilgi istiyorsun sevgi istiyorsun yok
Ama bunlar sayesinde olunca senden mutlusu yok.
Ee yalancı mutluluk bu?
Bundan mutlu musun yani gerçekten, şaşılası

( valla tespitlerimi kadınların ona yazdığı şeye göre yaptım, hepsi birer öküzle evli sanırım)

Tuzlu suyu duş sonrası dokersen senden etkileniyor böyle şeyler altın araba ev alıyor hayatındaki insan
tuzlu su bu kadar işe yarasaydı kimse boşanmaz ayrılmazdı.

tuz enerji dengeler bu doğru ama insanların size aşık olmasına değer vermesine falan neden olmaz.

bir tasa tuzlu su hazırlayalım eşler sevgililer işten döner dönmez kapıdan içeri adım atar atmaz boşalt kafasına suyu.ama bu olayın sonunda adli vakalar çıkarsa sorumlusu değilim haaa

Erkekler bunlarla ilgilenmiyor çünkü.

Tuzlu suyla pipiyi keser sapı yapma terapisi dese sıraya girerler

valla doğru.onlarda işe yaramamış mı tuzlu su?bas tuzu yüzüne 3 güne adriana lima sın dememiş allahtan kadın.psikoloji kimlerin eline kalmış teee allahımm
Kendini bilen insan sevilmiyorsa basar gider. Ne tuzu ne şekeri yani?

Bu kadına arada Fox TV de denk geliyordum. Genellikle monitörden nasıl göründüğüne bakan, programdaki konulardan kopuk, iyi poz verme ve dış görünüş takıntılı bos biri. O kadar modifiyeye rağmen hala kendinden, nasıl göründüğünden emin olmaması ve bu kişiden medet umulmasi... hakediyorlar.

Bir de YouTube da önüme çıkmıştı, orada da kanalı var sanırım. özgüvenli bir kadın olduğundan ve özgüvenli olunması gerektiginden bahsedip, akıl veriyordu. Çok özgüvenli bir insan o kadar estetik yaptırmaz ya. Estetiğe karşı değilim ama baştan aşağı değişip, çok özgüvenliyım demek de ne bileyim! Ben bu kadına bakınca sadece ameliyathane sedyesi görüyorum, insanlar çare görüyor.

Eşine masaj mı ne yapiyorsun çapalama o kitaplarinda yaziyor bi arastırmadım belki google da yaziyordur denenebilir de üseniyorum

Ben baktim. Güzel bir an yaşarken mutluyken eşinin biyerlerine bastiracakmişsin işte ensesi olur avuc içi olur orayi bastircakmissin o guzel anı adama capalamiş oluyormussun

Kiz gülmeyin storylerini bi görseniz şok olursunuz ulan yoksa oluyor mu diye düsünuyor insan sonuçta bi enerji durumu var enerjiye inanırım
ben özellikle inceledim ismini de buradan duymuştum
hep aynı isimleri paylaşıyor dikkat et bak allah razı olsun senden esra hanım şeklinde mesajlar
takipten çıktım daha fazla o eziyete dayanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…