- 23 Ağustos 2012
- 50.018
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.338
- 898
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Ne bileyim öyle yazmış konu sahibiAslinda daha çok o ama işte arası düzelenler paylasiyor kocam bana kolye aldı bileklik aldı ev araba ne kiz
Kadın komple aptal avcısı. Bir kitabını yanlışlıkla okuyup kendimden iğrendim. “Psikoloji dünyasının demet akalın’ı” demişler, doğru tespit bence.Hahaha olayı yanlış anlamışlar ya kadın komple insanların iyi iletişim kurmasını suyla sakinleşmesini söylüyor bunlarda tuzla adam kapıda köle olucak sanmışlar
şimdi tuzu aldıkkk bastıkk kocaya kafasından döktük günlerce.kaç vakte kadar ev araba gelir acaba?bir de evin semtini ve arabanın markasını da söyleyebiliyor muyuz dilerken?Ne bileyim öyle yazmış konu sahibi
Bun nasıl psikolog.
Diplomayı nasıl almış.
Ben sadece erkek gibi davrandığım için onu düzeltmiştim diğer konuları bilmiyorum. İnsan olunca eşimde düzeldiKadın komple aptal avcısı. Bir kitabını yanlışlıkla okuyup kendimden iğrendim. “Psikoloji dünyasının demet akalın’ı” demişler, doğru tespit bence.
Ben de onu düşünüyordum, bütün yaz denize giriyorum niye içimden ancelina fırlamadı?Ayol 35 senedir Antalya'da yaşıyorum, Akdeniz önümde, her yerim tuzlu su daha ne olsun? E nerede benim altınlarım o zaman?
Ya ceyceydemekki adamları tuza basar basmaz kafaları elon musk gibi çalışmaya başlıyor.ben inanmaya başladım yavaş yavaş
valla doğru.onlarda işe yaramamış mı tuzlu su?bas tuzu yüzüne 3 güne adriana lima sın dememiş allahtan kadın.psikoloji kimlerin eline kalmış teee allahımmİşiniz bunlara kaldıysa, zaten olmaz o iş.
Bu arada Esra ezmeci denen estetik ve botoks kraliçesini hiç samimi bulmuyorum.
Bunu esra hanımın yardımı olmadan da yapabilirdiniz sanıyorum. Erkek gibi davranmak nasıl oluyor bilmiyorum ama insan kendindeki kötü huyların farkına varıp düzeltebilir.Ben sadece erkek gibi davrandığım için onu düzeltmiştim diğer konuları bilmiyorum. İnsan olunca eşimde düzeldi
Evet ama kullandığın tuzun kalitesini ve miktrarını arttırman lazımşimdi tuzu aldıkkk bastıkk kocaya kafasından döktük günlerce.kaç vakte kadar ev araba gelir acaba?bir de evin semtini ve arabanın markasını da söyleyebiliyor muyuz dilerken?
şimdi tuzu aldıkkk bastıkk kocaya kafasından döktük günlerce.kaç vakte kadar ev araba gelir acaba?bir de evin semtini ve arabanın markasını da söyleyebiliyor muyuz dilerken?
valla doğru.onlarda işe yaramamış mı tuzlu su?bas tuzu yüzüne 3 güne adriana lima sın dememiş allahtan kadın.psikoloji kimlerin eline kalmış teee allahımm
Hadi bizden Ancelina fırlaması ihtimali neyse de, ya beylerimiz denize gire gire Ancelina olursa?Ben de onu düşünüyordum, bütün yaz denize giriyorum niye içimden ancelina fırlamadı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?