Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Hahaha olayı yanlış anlamışlar ya kadın komple insanların iyi iletişim kurmasını suyla sakinleşmesini söylüyor bunlarda tuzla adam kapıda köle olucak sanmışlar
Kadın komple aptal avcısı. Bir kitabını yanlışlıkla okuyup kendimden iğrendim. “Psikoloji dünyasının demet akalın’ı” demişler, doğru tespit bence.

Ne bileyim öyle yazmış konu sahibi
şimdi tuzu aldıkkk bastıkk kocaya kafasından döktük günlerce.kaç vakte kadar ev araba gelir acaba?bir de evin semtini ve arabanın markasını da söyleyebiliyor muyuz dilerken?

Kadın komple aptal avcısı. Bir kitabını yanlışlıkla okuyup kendimden iğrendim. “Psikoloji dünyasının demet akalın’ı” demişler, doğru tespit bence.
Ben sadece erkek gibi davrandığım için onu düzeltmiştim diğer konuları bilmiyorum. İnsan olunca eşimde düzeldi

İşiniz bunlara kaldıysa, zaten olmaz o iş.

Bu arada Esra ezmeci denen estetik ve botoks kraliçesini hiç samimi bulmuyorum.
valla doğru.onlarda işe yaramamış mı tuzlu su?bas tuzu yüzüne 3 güne adriana lima sın dememiş allahtan kadın.psikoloji kimlerin eline kalmış teee allahımm

Ben sadece erkek gibi davrandığım için onu düzeltmiştim diğer konuları bilmiyorum. İnsan olunca eşimde düzeldi
Bunu esra hanımın yardımı olmadan da yapabilirdiniz sanıyorum. Erkek gibi davranmak nasıl oluyor bilmiyorum ama insan kendindeki kötü huyların farkına varıp düzeltebilir.

şimdi tuzu aldıkkk bastıkk kocaya kafasından döktük günlerce.kaç vakte kadar ev araba gelir acaba?bir de evin semtini ve arabanın markasını da söyleyebiliyor muyuz dilerken?
Evet ama kullandığın tuzun kalitesini ve miktrarını arttırman lazım

Niyet önemli tabi ki modifiye Şahin var Murat var, Dudullu var Nişantaşı var

valla doğru.onlarda işe yaramamış mı tuzlu su?bas tuzu yüzüne 3 güne adriana lima sın dememiş allahtan kadın.psikoloji kimlerin eline kalmış teee allahımm

Bu diplomasız tipleri anlıyorum ama klinik psikolog olduğunu söyleyen birinin ortaya düşüp soytarılık yapması utanç vericiBasbayağı halk sağlığıyla oynuyor bu kişi de, danışan geldi aldatıldım diyor mutsuzum diyor bu hanım diyor ki al tuzu kafandan dök böyle terapi mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…