Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Nasıl yani ?
Tuzlu suyla mı yıkanıyorsun ?
Ben yıkansam kocam artık salatalıkları tuzlamayı bırakır bana sürüp sürüp yer.
Gerçi artık onu da yapamaz salatalık çohh pahalı sdkfhjkabdf
Evet valla ben de burada okumuştum öyleymiş güya

Şimdi kendime tuz dökersem kocam bana altın, ev, araba mı alacak... Hemen tuz bulmalıyım
Acaba kim şeyim hıyar dese bir avuç tuz alıp koşmayın lafı buradan mı gelme ? akfjsfnsfbnf
ben aylardır boşa borsa altın vs takip edip batıyormuşumm.1 kilo tuz alsam yetiyormuş meğersemmmmmm

Kiz gülmeyin storylerini bi görseniz şok olursunuz ulan yoksa oluyor mu diye düsünuyor insan sonuçta bi enerji durumu var enerjiye inanırım
Yav eşinle aranı düzeltmek falan olsa anlarım da ev araba alıyor nedir ya. Efsunlanıyor mu adam ne saçma

He tuzlu suyu tepemizden dökünce bir anda birer ancelina culiye, ne bileyim cenifır lopeze falan dönüşüyoruz. Dişilik fışkırıyor üzerimizden, seksi bir şempanze oluveriyoruz
Hahaha olayı yanlış anlamışlar ya kadın komple insanların iyi iletişim kurmasını suyla sakinleşmesini söylüyor bunlarda tuzla adam kapıda köle olucak sanmışlar

Yav eşinle aranı düzeltmek falan olsa anlarım da ev araba alıyor nedir ya. Efsunlanıyor mu adam ne saçma
demekki adamları tuza basar basmaz kafaları elon musk gibi çalışmaya başlıyor.ben inanmaya başladım yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…