- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Hangi parayla?Tuzlu suyu duş sonrası dokersen senden etkileniyor böyle şeyler altın araba ev alıyor hayatındaki insan
hadi kavga edelim adile naşitle münir özkul gibi.ben sirke diyorummm tuzlu sudan etkili diyorummm.rest çekiyorummmAldatılmamak için beylerimizi tuzlu suya mı basıyomuşuz?
Sadık turşum benim ehahhsh
Sirkeyle mi limonla mı kuruyoruz?
Bun nasıl psikolog.Tuzlu suyu duş sonrası dokersen senden etkileniyor böyle şeyler altın araba ev alıyor hayatındaki insan
Bi takip et şoka girersinTuzlu suyla bunlar oluyosa kaya tuzuyla yalı falan alır herhalde
Evet valla ben de burada okumuştum öyleymiş güyaNasıl yani ?
Tuzlu suyla mı yıkanıyorsun ?
Ben yıkansam kocam artık salatalıkları tuzlamayı bırakır bana sürüp sürüp yer.
Gerçi artık onu da yapamaz salatalık çohh pahalı sdkfhjkabdf
bu tuz iyot lumu olacak iyotsuz mu?kaya tuzu daha mı etkili olur acaba?kafamda deli sorularPuhahahahhahahahahahhahah ya tuz sayesinde bunları bana alacaksa almasın zaten
Diyorum ya kaya tuzuna yalı malı alır kesinbu tuz iyot lumu olacak iyotsuz mu?kaya tuzu daha mı etkili olur acaba?kafamda deli sorular
Tuzlu suyu duş sonrası dokersen senden etkileniyor böyle şeyler altın araba ev alıyor hayatındaki insan
Bakacam bibi.Kiz gülmeyin storylerini bi görseniz şok olursunuz ulan yoksa oluyor mu diye düsünuyor insan sonuçta bi enerji durumu var enerjiye inanırım
ben aylardır boşa borsa altın vs takip edip batıyormuşumm.1 kilo tuz alsam yetiyormuş meğersemmmmmmŞimdi kendime tuz dökersem kocam bana altın, ev, araba mı alacak... Hemen tuz bulmalıyım
Acaba kim şeyim hıyar dese bir avuç tuz alıp koşmayın lafı buradan mı gelme ? akfjsfnsfbnf
Yav eşinle aranı düzeltmek falan olsa anlarım da ev araba alıyor nedir ya. Efsunlanıyor mu adam ne saçmaKiz gülmeyin storylerini bi görseniz şok olursunuz ulan yoksa oluyor mu diye düsünuyor insan sonuçta bi enerji durumu var enerjiye inanırım
Hahaha olayı yanlış anlamışlar ya kadın komple insanların iyi iletişim kurmasını suyla sakinleşmesini söylüyor bunlarda tuzla adam kapıda köle olucak sanmışlarHe tuzlu suyu tepemizden dökünce bir anda birer ancelina culiye, ne bileyim cenifır lopeze falan dönüşüyoruz. Dişilik fışkırıyor üzerimizden, seksi bir şempanze oluveriyoruz
Erkek arkaşınıza davranışınızı değiştirin. Bende işe yaradı valla borç içindeyken kocam altın alıp geldi birdenBen bekarım ama erkek arkadasimlayken ise yaramadi
demekki adamları tuza basar basmaz kafaları elon musk gibi çalışmaya başlıyor.ben inanmaya başladım yavaş yavaşYav eşinle aranı düzeltmek falan olsa anlarım da ev araba alıyor nedir ya. Efsunlanıyor mu adam ne saçma
Aslinda daha çok o ama işte arası düzelenler paylasiyor kocam bana kolye aldı bileklik aldı ev araba ne kizYav eşinle aranı düzeltmek falan olsa anlarım da ev araba alıyor nedir ya. Efsunlanıyor mu adam ne saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?